• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو وبلاگ با پیج رنک سه

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

دو تا وبلاگ دارم که هر دو پیج رنک 3 دارند. تازه این دو وبلاگ را خریده بودم که دیدم نیازی بهشون ندارم و میخوام بفروشم برای همین مطلب ندارند.

قیمت پایه تکی برای هر وبلاگ : 30 هزار تومان

قیمت پایه هر دو با هم برای هر وبلاگ : 25 هزار تومان

خارج از مزایده : هر وبلاگ 40 هزار تومان

پایان : یک شنبه ساعت 24

industry.mihanblog.com

vvisionit.mihanblog.com

Last edited:

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
سلام

دو تا وبلاگ دارم که هر دو پیج رنک 3 دارند. تازه این دو وبلاگ را خریده بودم که دیدم نیازی بهشون ندارم و میخوام بفروشم برای همین مطلب ندارند.

قیمت پایه تکی برای هر وبلاگ : 30 هزار تومان

قیمت پایه هر دو با هم برای هر وبلاگ : 25 هزار تومان

خارج از مزایده : هر وبلاگ 40 هزار تومان

پایان : شنبه ساعت 24

industry.mihanblog.com

vvisionit.mihanblog.com

اینا که یکی دوتا مطلب فقط دارند !!! تضمینی هست که پیج رنکشون صفر نشه ؟:blink:

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
اینا که یکی دوتا مطلب فقط دارند !!! تضمینی هست که پیج رنکشون صفر نشه ؟:blink:

بله عزیز

این وبلاگ ها حدود یک سال هست به این شکل رها شدند. این دو تا پست را هم امروز گذاشتم که خالی نباشند.

اگر میخواستند افت پیج رنک داشته باشند تا به حال اتفاق میوفتاد.

jabera

Registered User
لایک‌ها
242

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
فعلاً با قیمت هر دو با هم 40 هزار تومان مال جناب Jabera

در ضمن با توافق همین کاربر تا 24 آینده تمدید شد مزایده

hamidsfa

Registered User
لایک‌ها
0
من یک مساله ای برام روشن نیست البته ببخشید می پرسم این سایت ها فقط دو تا لینک دارند هر کدوم اون هم به سایت های خودتون هست حالا ایا اینا با دو تا تبادل لینک رنک 3 گرفتند که خب مسلما جواب نه هست و شما لینک ها رو پاک کردید پس اون سایت ها هم لینک شما رو حذف می کنند و در نتیجه رنک شما در اپدیت بعدی صفر می شود
و نکته دیگه این که شما محتوای این وبلاگ ها رو پاک کردید پس رنکشون قطعا کم می شه .
شما گفتید یک ساله بدون پست رها شده اند پس وقتی یه سایت نه لینک داره و نه مطلب چه جوری رنک سه می گیره موفق باشید .

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
من یک مساله ای برام روشن نیست البته ببخشید می پرسم این سایت ها فقط دو تا لینک دارند هر کدوم اون هم به سایت های خودتون هست حالا ایا اینا با دو تا تبادل لینک رنک 3 گرفتند که خب مسلما جواب نه هست و شما لینک ها رو پاک کردید پس اون سایت ها هم لینک شما رو حذف می کنند و در نتیجه رنک شما در اپدیت بعدی صفر می شود
و نکته دیگه این که شما محتوای این وبلاگ ها رو پاک کردید پس رنکشون قطعا کم می شه .
شما گفتید یک ساله بدون پست رها شده اند پس وقتی یه سایت نه لینک داره و نه مطلب چه جوری رنک سه می گیره موفق باشید .

بله درسته چون من تا حالا چند تا وبلاگ واگذار کردم ، صاحبای جدیدشون نه مطلبی حذف کردن و نه لینکی رو . فقط گه گاهی یه مطلب میزنن. دقیقا از چه مدتی تا حالا پست هاش رو پاک کردید ؟
موفق باشید...

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
ببینید دوست عزیز دقیق توضیح میدم که سوالی نباشه.
بنده این دو وبلاگ را از کسی خریدم. حدود یک سالی بود که نه مطلب درست حسابی داشت و نه تبادل لینک دو طرفه (تاکید میکنم تبادل لینک دو طرفه) که طرف دوم بخواد لینک را حذف کنه (نکته: تبادل لینک مهم نیست بلکه Backlink از سایت دیگر مهم است!). پس من هم همونطوری که خریدم دارم میفروشم فقط با تفاوت دو یا سه ماهی که دست خودم بوده و همین چند روز پیش دو تا لینک از خودم + یکی دو تا مطلب اضافه کردم.
شاید بپرسید چه طوری رنک این دو وبلاگ 3 هست. باید بگم که این رو باید از اسپایدر گوگل بپرسید. من نمیدونم رنک این دو وبلاگ واقعی هست، نیست یا ... ولی میدونم رنک هر دو سه هست و من زیر قیمت نمیفروشم.
در ضمن وبلاگ industry کلاً به خاطر نام دامنه ارزش بیش از این داره.
به هر حال سوال دیگه بود در خدمت هستم.

hamidsfa

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید دوست عزیز دقیق توضیح میدم که سوالی نباشه.
بنده این دو وبلاگ را از کسی خریدم. حدود یک سالی بود که نه مطلب درست حسابی داشت و نه تبادل لینک دو طرفه (تاکید میکنم تبادل لینک دو طرفه) که طرف دوم بخواد لینک را حذف کنه (نکته: تبادل لینک مهم نیست بلکه Backlink از سایت دیگر مهم است!). پس من هم همونطوری که خریدم دارم میفروشم فقط با تفاوت دو یا سه ماهی که دست خودم بوده و همین چند روز پیش دو تا لینک از خودم + یکی دو تا مطلب اضافه کردم.
شاید بپرسید چه طوری رنک این دو وبلاگ 3 هست. باید بگم که این رو باید از اسپایدر گوگل بپرسید. من نمیدونم رنک این دو وبلاگ واقعی هست، نیست یا ... ولی میدونم رنک هر دو سه هست و من زیر قیمت نمیفروشم.
در ضمن وبلاگ industry کلاً به خاطر نام دامنه ارزش بیش از این داره.
به هر حال سوال دیگه بود در خدمت هستم.
ممنون از جوابتون

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
تا ساعت 24 امشب کسی نخواست تقدیم جناب jabera میشه

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
وبلاگ اولتون روی وبلاگ دومی پارک شده ! پس 100% رنک بلاگ اولتون فیک هست .

موفق باشید

با سلام

میشه بیشتر توضیح بدید (با مدرک) ؟

شاید من زیاد حالیم نمیشه، ولی تا اونجایی که میدونم این دو وبلاگ به هیچ طریقی به هم مرتبط نبودند :D

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام

میشه بیشتر توضیح بدید (با مدرک) ؟

شاید من زیاد حالیم نمیشه، ولی تا اونجایی که میدونم این دو وبلاگ به هیچ طریقی به هم مرتبط نبودند :D

بله عزیز
این مدرک :

[ame="http://www.google.com/search?q=info%3Aindustry.mihanblog.com&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]Error 403 (Forbidden)!!1[/ame]

و :

http://www.seomastering.com/fake-pagerank-checker.php?PHPSESSID=31cb26e4cc7f937b3a7ac0408db55ed5

می تونید چک کنید

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
ایشون که خبر نداشتن , تقصیر گوگل هست... وبلاگ خالی با رنک 3 !!! آخرین تکنولوژی روزه !

hamidsfa

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون .
شما چطور تونستید اینکارو کنید آقای خدایی ؟:blink:
خواهشا دوستان زود قضاوت نکنید ممکنه این ها رو به همین شکل فروخته باشند به ایشون و ایشون بی اطلاع بوده و تازه متوجه شده

hamidsfa

Registered User
لایک‌ها
0
ایشون که خبر نداشتن , تقصیر گوگل هست... وبلاگ خالی با رنک 3 !!! آخرین تکنولوژی روزه !
دوست عزیز وبلاگ تا همین چند روز پیش و اپدیت رنک ها مطلب داشته و ایشون مطالبش رو پاک کردند . وبلاگ خالی نبوده .

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز وبلاگ تا همین چند روز پیش و اپدیت رنک ها مطلب داشته و ایشون مطالبش رو پاک کردند . وبلاگ خالی نبوده .

موافقم:

site:vvisionit.mihanblog.com
About 107 results (0.12 seconds)

site:industry.mihanblog.com
About 265 results (0.10 seconds

...

Last edited:
بالا