saasn
Registered User
داداش میشه کال آف ۴ ریمسترو جدا از اینفینتی وار رو بازی کرد؟ بصورت آفلاین منظورمه.
یعنی میشه بدون دیسک اصلی بازی کرد.
سلام اگه منظورتون Modern Warfare Remaster هستش که خیر نمیشه بدون اینفینیتی بازی کرد بر عکسش امکان پذیرهداداش میشه کال آف ۴ ریمسترو جدا از اینفینتی وار رو بازی کرد؟ بصورت آفلاین منظورمه.
قربان شما وظیفستولی داداش دمت گرم.
یکی به امتیازاش مینازه ک من فلانم بهمانم .کلی مشتری دارم، کلی اعتبار دارم.بازيو کنسول میفروشه .ادعاش چیز خره رو پاره میکنه.
بهش میگم قربان یه لیستی چیزی بزار ببینم چه بازیایی داره این ps4 ؟از ۲۰۱۳ تا الان چه بازیایی واسش ریلیز شده.
میگه لیست ندارم ببین چه بازیایی هست.تو گوگل سرچ کن.میگم قربان اینطور ک نمیشه...یه احترامی چیزی هم نیست...
ولی دمت گرم داداش. خوشم اومد از کارت
بر عکس خیلیا ک ادعاشون چیز خر ک هیچ، چیز فیلو هم پاره میکنه
بی ادعا داری کار میکنی.
لیست ی ک از بازیا هم گذاشتی هم ایول داره
دم گرمهقربان شما وظیفست
لیست بازیایه ریجن 1 موجود بنده در پست دوم هستش ریجن 2 رو هم به خاطر نظر شما نشستم الان درستش کردم و در پست سوم قرار دادم
اطلاعات لازم به مشتری دادن وظیفه ی فروشنده هستش با تشکر از نظرتون
امری بودش بنده در خدمتتم
سلام مجدددم گرمه
میگم اگه من مثلا کنسولم ریجن 2 باشه یه بازی مثل رزیدنت اویل 4 ک مربوط رجین 1 هست رو اجرا نمیکنه؟
سلام داداشسلام داداش.
ديتاي Shadow Warrior را نداريد؟
سلام عزیزسلام دوست عزیز
من میخوام به زودی یه ps4 بگیرم راجبه این اکانتها توضیح میدید قانونی و ترکیبی یا هکیها چجوری هست
من فقط برای افلاین بخوام چجوری میشه ؟ مثلا بازی blood born یا fifa 17
سلامسلام دوست عزیز
آپدیت بازی ها رو جدیداشو دارید ؟
برای مثال آپدیت 1.29 Destiny
این بازی هارو دیتاشو دارید ؟
Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition / Let it die / Furi / Tropico 5 / Tales from borderlands
یه سوال دیگه هم داشتم
حجم بعضی از بازی هایی که نوشتید با حجمی که تو دانلود سیستم من هستش تفاوتش زیاده
مثلا Resogun رو نوشتید 400 مگ ولی تو لیست دانلود من 1.2 گیگ هستش این تفاوت برا چیه ؟
تایید میشهفروش 623 گیگ دیتا به دوست عزیزمون Dr_Smoke ممنون از اعتماد و خریدتون
18/9/95
قربان شما وظیفه بودتایید میشه
با اینکه حدود 50 گیگ از سفارشاتم رو موجود نداشتن ولی دانلود کردن و تو کمتر از یک روز تحویل دادن
واقعا لذت بردم از معامله با ایشون