این رایتر + مکس تک رکورد برنرمکس جهانی را شکستند برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
توجه!!! توجه !!!
قابل توجه دوستان این رایتر از هیچ لحاظی ربطی به لایتون هایی که توی این فروم هستند نداره
تمامی رایتر های دست دوم یا به گونه ای اپتیک نو شده اگر بیشتر از 500 عدد رایت زدند بیایند من جایزه میدم
خود بنده تعداد زیادی الان موجود دارم و بعضیاشم که استفاده کردم بعد از 20 یا 30 رایت از کار افتادند
انتخاب با خودتونه رایتر سونی اصل یا لایتون دست دو
پس لطفا هیچ سوالی از بنده در مورد لایتون های موجود نکنید با تشکر
توجه!!! توجه !!!
قابل توجه دوستان این رایتر از هیچ لحاظی ربطی به لایتون هایی که توی این فروم هستند نداره
تمامی رایتر های دست دوم یا به گونه ای اپتیک نو شده اگر بیشتر از 500 عدد رایت زدند بیایند من جایزه میدم
خود بنده تعداد زیادی الان موجود دارم و بعضیاشم که استفاده کردم بعد از 20 یا 30 رایت از کار افتادند
انتخاب با خودتونه رایتر سونی اصل یا لایتون دست دو
پس لطفا هیچ سوالی از بنده در مورد لایتون های موجود نکنید با تشکر
امروز اومدیم با فروش حرفه ای ترین رایتر . کلیه قطعات این رایتر ژاپنی میباشد دارای چیپ NEC هست
در ارتش آمریکا از این رایتر برای بک آپ گیری اطلاعات به دلیل کیفیت رایت خارق العلاده آن (کمترین Error و Failure ها در رایت) استفاده میشود. این رایتر Duplication Grade و Archival Grade میباشد به این معنا که برای رایت فوق العاده تعداد بالا صنعتی (70.000 حلقه) و آرشیوال گرید هم به منظور کیفیت رایت عالی برای آرشیو کردن دیسک برای مدت طولانی میباشد.
این رایتر دارای قابلیت برنرمکس بدون نیاز به فیرمور و ایپرام هست یعنی شما هر دیسک ناینی که دارید داخل این درایو بزارید بدون نیاز به هیچ گونه فیرمور یا ایپرامی خودش برنرمکس رایت میکنه.
یک کسی هست داخل اروپا این رایتر را میفروشه قیمتو میتونید از این لینک و توضیحات فوق تخصصیشو بخونید
http://www.ebay.com/itm/Sony-Optiar...aS124b-lITeon-Max-Verbatim-XGD3-/121175642941
قیمت : 199.999 تومان
Last edited: