• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موجودی کمتر از1.5درصد فروش رایترسونی 70.000DVD قابلیت برنرمکس بدون نیازفیرمور رکورد برنرمکس شکسته شد

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
سلام داداش خسته نباشید
فقط برای DVD 9 هستش یا CD ِؤِ 4.5 و DVD9 رو هر سه رو باهم ساپورت میکنه؟؟؟
در ضمن بافرش چنده؟

dadasalam

Registered User
لایک‌ها
185
سلام داداش خسته نباشید
فقط برای DVD 9 هستش یا CD ِؤِ 4.5 و DVD9 رو هر سه رو باهم ساپورت میکنه؟؟؟
در ضمن بافرش چنده؟
سلام اخوی . ممنون
همه دیسکی ساپورت میکنه حتی MDISK حتی DVD-RAM عکس پشت رایترو ببینید متوجه میشید
نمیدونم فک کنم 2 مگ باشه

ali-r-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بردوستان شرمنده اینقدر منتظر ماندید .
من خودم شخصا پیر شدم

امروز اومدیم با فروش حرفه ای ترین رایتر . کلیه قطعات این رایتر ژاپنی میباشد دارای چیپ NEC هست
در ارتش آمریکا از این رایتر برای بک آپ گیری اطلاعات به دلیل کیفیت رایت خارق العلاده آن (کمترین Error و Failure ها در رایت) استفاده میشود. این رایتر Duplication Grade و Archival Grade میباشد به این معنا که برای رایت فوق العاده تعداد بالا صنعتی (70.000 حلقه) و آرشیوال گرید هم به منظور کیفیت رایت عالی برای آرشیو کردن دیسک برای مدت طولانی میباشد.
این رایتر دارای قابلیت برنرمکس بدون نیاز به فیرمور و ایپرام هست یعنی شما هر دیسک ناینی که دارید داخل این درایو بزارید بدون نیاز به هیچ گونه فیرمور یا ایپرامی خودش برنرمکس رایت میکنه.
این رایتر از آمریکا خریداری شده چون فقط به سفارش آمریکا ساخته میشه و فقط در این کشور فروش میره
یک کسی هست داخل اروپا این رایتر را میفروشه قیمتو میتونید از این لینک و توضیحات فوق تخصصیشو بخونید
http://www.ebay.com/itm/Sony-Optiar...aS124b-lITeon-Max-Verbatim-XGD3-/121175642941

قیمت : 199.999 تومان

باز هم از صبر و شکیبایی شما متشکریم
لازم به ذکر است که ما برای مشتریان وفادار شرکت آبتین تخفیفاتی در نظر میگیریم . کسانی که دی وی دی خام حرفه ای فالکون خریداری کردند یا میکنند یا کسانی که بر داپلیکیتور حرفه ای آمریکایی از ما خریداری میکنند کسانی که دیسک مکس تک از ما خریده اند یا میخرند
این پاداش وفاداری به ماست.
با تشکر

مشاهده پیوست 653595
مشاهده پیوست 653596 مشاهده پیوست 653597

ali-r-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام لطف میکنید قیمت برای 5 عدد رایتر و2 کارتون خام رو برام ارسال کنید مرسی.

Pedraam.r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شرایط رو ارسال کنید ممنون میشم

ghazaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
832
بازم موجوده؟
لطفا برای من هم بفرستید شرایط را.

mamad021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام شرایط را برای من بفرستید ممنون میشم یه رایتر و یه پگ 50 تابی 9 dvd پرینتیبل
بعد یه سوال براش فرق نمیکنه چه dvd برای برنر مکس استفاده کنم یا dvd9 مخصوص باشه و چه مارکی برای رایت برنر مکس خوب جواب میده که هی رو 50 درصد نسوزه یا پیغام کثیف بودن دیسک رو نده . اگه درست جواب بده مشتری میشم
ممنون

hamidkxf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ما الان چند وقته با ایشون معامله میکنیم،هم بسیار خوش حساب و خوش قول،هم پشتیبانی بسیار خوبی دارن
واقعا" کارش درسته.

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
گرانقدر چند تا موجود هست؟
فلوث موجود نیست. موجود کنم مزاحم شم دو سه تا بردارم ازتون.

بالا