banekala
Registered User
کلی گفتم برای گوشی های رده متوسطمدل گوشی
سامسونگ
برای ریختن رو رم واسه مشتری میخوام
کلی گفتم برای گوشی های رده متوسطمدل گوشی
هر گوشی با گوشی دیگه فرق دارهکلی گفتم برای گوشی های رده متوسط
سامسونگ
برای ریختن رو رم واسه مشتری میخوام
٩٩ درصد ميخوره داداش تضمينىدر رایطه با پکیج ios / من آیپاد 4 س دارم چند درصد دیتاها میخوره به دستگاه من ؟ در ضمن انلاک هست.....
پ.خ شد
- سلام دوست خوبم به امید خدا با یکی از دوستام میخایم تازه مغازه بزنیم کل پکیج رو روی هارد برامون کپی کنی چقدر واسمون آب میخوره ؟ ممنون
- کل پکیج حجمش چقدره؟
سلام داداش کل 3500 گیگ رو برام 200 روی هارد میزنی ؟اگه امکانش هست.ممنونپ.خ شد
تهش ٢٢٠ خواستينسلام داداش کل 3500 گیگ رو برام 200 روی هارد میزنی ؟اگه امکانش هست.ممنون
باشه ممنون داداش در پی جور کردن هارد هستم به امید خدا دو سه روز دیگه مزاحمتون میشم.راستی رامهای اندروید و ایفون کامل هستن؟رامهای سونی واسه فلش تولزه؟یه خورده رامها واسم مهم هستند بیشتر درباره اش واسم توضیح بدید بزرگواری کرده اید.ممنونتهش ٢٢٠ خواستين
بله كاملهباشه ممنون داداش در پی جور کردن هارد هستم به امید خدا دو سه روز دیگه مزاحمتون میشم.راستی رامهای اندروید و ایفون کامل هستن؟رامهای سونی واسه فلش تولزه؟یه خورده رامها واسم مهم هستند بیشتر درباره اش واسم توضیح بدید بزرگواری کرده اید.ممنون
پ.خ شدبعدش شماره حسابتون و آدرستون رو بفرمایید تا بتونم هارد رو واستون ارسال کنم ؟
بله يك سرى مشترك به هر ٢ ميخورن اما خيلى نهآقا اگر برای آیفون و آیپد بخوام فایلهای مشترک هم داره؟
مجوعا چند دیویدی و مبلغ دو تاش چقدر میشه؟
دستگاه باید جیل بریک باشه یا روی جیل بریک نشده هم نصب میشه؟
برای ایپد نسخه HD برنامه هست؟
ترجیحم تکراری نبودنه
ممنون
٨٥ دى وى دىآقا برنامه های ایفون چند تاست و چند؟
٨٥ دى وى دىآقا برنامه های ایفون چند تاست و چند؟