• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ربات freebitco.in

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
بنظرم شما یک اثبات پرداختی بذارین بد نیست یا حداقل بهشون تخفیف بدین که اگه حساب بسته شد زیاد ضرر نکنن چون هزینه اینترنت و سیستم روشن در خواب رو هم باید اضافه کرد..
این سایت بسیار معروفه و امتحان خودشو پس داده. نیازی به اثبات پرداخت نیست.
برای هذینه اینترنت و روشن موندن سیستم هم میشه از یه vps که قیمتش 15 هزارتومنه استفاده کرد.

درثانی میشه چند تا اکانت تو این سایت ساخت و همزمان بذاری برنامه کار کنه. اینجوری خیلی به صرفه در میاد.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
منکه نگفتم اثبات پرداختی برای شک به سایت! خودم میدونم تنها سایت مشابه فاستی بود که حتی اگه خودمون روزانه کلیک نمیکردیم هم سود کلیک زیرمجموعه اضافه میشد و از طریق ایمیل هم پرداخت رو که هر 2 شنبه بود خبر میداد. گفتم اثبات پرداختی از درامدی که میگین ماهی حدود 0.0005 بیت هست و از طرفی با این روش رفتین و مسدود نشده. پس من باید برم بهش پیام بدم چرا بی دلیل حسابم رو چون با یک ایپی و کیف پول دیگه رفتم حذف کرده بود و اخرین برداشتم رو هم بهمین دلیل واریز نکرد!

Last edited:

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
گفتم اثبات پرداختی از درامدی که میگین ماهی حدود 0.0005 بیت هست و از طرفی با این روش رفتین و مسدود نشده.
من خودم شغلم برنامه نویسیه. اصلا وقت این کار هارو ندارم که درآمد قطره ای کسب کنم. برا همین برنامه رو 24 ساعت نذاشتم کار کنه که بخواد زیاد بشه. برا کسی خوبه که کارش بازی کردن با اینجور سایت ها باشه.

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
پس من باید برم بهش پیام بدم چرا بی دلیل حسابم رو چون با یک ایپی و کیف پول دیگه رفتم حذف کرده بود و اخرین برداشتم رو هم بهمین دلیل واریز نکرد!
منظورتون رو متوجه نشدم:general504::general504::general504:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
بگذریم افزونه ای برای حل ریکپچا بصورت اتومات در کروم هست بنام I'm not robot captcha clicker این افزونه برای من با روش های جدیدی که برم معمولا یک روز جواب میده و بعدش گوگل .. میفهمه. شما اگه بتونین ازین افزونه ها بسازین بنظرم اینجا بیشتر کاربرد داره چون اکثر فاست استفاده میکنن!

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
بگذریم افزونه ای برای حل ریکپچا بصورت اتومات در کروم هست بنام I'm not robot captcha clicker این افزونه برای من با روش های جدیدی که برم معمولا یک روز جواب میده و بعدش گوگل .. میفهمه. شما اگه بتونین ازین افزونه ها بسازین بنظرم اینجا بیشتر کاربرد داره چون اکثر فاست استفاده میکنن!
این افزونه ای که میگید فقط روی دایره کلیک میکنه. ولی اون 9 تا مربع را حل نمیکنه که.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
این افزونه ای که میگید فقط روی دایره کلیک میکنه. ولی اون 9 تا مربع را حل نمیکنه که.
اگه با ایپی ایران بریم ریکپچا معمولا همون ابتدا بدون سوال تصویری تیک میخوره و البته اگه زیاد ریکپچا بزنیم سوال تصویری هم میاد و البته اون افزونه اگه بار اول خطا داد و نوشت ارتباط برقرار نشد معمولا با یک یا چند بار ریفرش یا کلید f5 درست میشه ولی متاسفانه روز بعدش انگار پی میبره و خطا رو بیشتر میکنه یا بیشتر تصویر میده (البته من چون افزونه کپچا رو هم نصب دارم و با اون بتنهایی اصلا نمیشه ریکپچا برم شاید به این دلیل خطا بیشتر میشه)

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
اگه با ایپی ایران بریم ریکپچا معمولا همون ابتدا بدون سوال تصویری تیک میخوره و البته اگه زیاد ریکپچا بزنیم سوال تصویری هم میاد و البته اون افزونه اگه بار اول خطا داد و نوشت ارتباط برقرار نشد معمولا با یک یا چند بار ریفرش یا کلید f5 درست میشه ولی متاسفانه روز بعدش انگار پی میبره و خطا رو بیشتر میکنه یا بیشتر تصویر میده (البته من چون افزونه کپچا رو هم نصب دارم و با اون بتنهایی اصلا نمیشه ریکپچا برم شاید به این دلیل خطا بیشتر میشه)
ریکپچا معمولا از کش و کوکی خود مرورگر استفاده میکنه. خیلی ربطی به ip نداره. شما کش و کوکی مرورگرتا کامل پاک کن بعد روی ریکپچا تیک بزن. صد در صد چند مرحله سوالاتش را باید حل کنی.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
کپچا و ریکپچا فرق دارن با هم؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
کپچا و ریکپچا فرق دارن با هم؟

به این مدل تایپی میگن کپچا:

cap.JPG

به این مدل تیک و تصویر میگن ریکپچا:

recp.JPG

حالا شما چجوری هر دوش رو با هم اینهمه میزنی!

deaddarkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام بچه ها من یه مشکل بزرگی دارم از اونجایی که سایت freebitco.in فیلتره و اینکه من با یه حساب next *** ( next وی پی ان ) وارد سایت میشم هر موقع میخوام بازی کنم این پیغام واسم نمایش داده میشه :
Someone has already played from this IP in the last hour. You need to wait for 46 minutes before
playing the FREE BTC game again
وقتی 1 ساعت صبر میکنم تا این زمان تمام بشه و دوباره تلاش میکنم باز همین رو نشون میده...
به نظرتون مشکل از *** ( وی پی ان ) هستش که اینطوریه ؟؟ چون من ای پی کشور های مختلف از جمله انگلیس ، المان ، رومانیا و امریکا رو امتحان کردم بازم همینطوری بود کسی راه حلی نداره این مشکل رو بشه رفع کرد ؟؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
بنظر من با مرورگر اپرا که روش گزینه وی پی فعال کردی تست کن. برای منم از دیروز همش ریکپچا تیک میخورد ولی بعدش مینوشت اشتباه! ولی با اپرا درست بود

deaddarkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
بنظر من با مرورگر اپرا که روش گزینه وی پی فعال کردی تست کن. برای منم از دیروز همش ریکپچا تیک میخورد ولی بعدش مینوشت اشتباه! ولی با اپرا درست بود
من با مرورگر اپرا هم تست کردم متاسفانه بازم نمایش داد 30 دقیقه باید صبر بکنین در کل یکم عجیبه مشکلم...
صاحب تایپک مهدی جان شما راه حلی ندارین ؟
اسکریپتی ندارین واسه حل این مشکل ؟!
چون خداییش نمیدونم کی داره از ای پی استفاده میکنه ...
حدس میزنم مشکل از وی پی ان باشه... مشکل اصلی اینجاست که سایتش فیلتره مجبورم با وی پی ان برم هر چند من رفتم درخواست رفع فیلتر تو سایت فیلترینگ بکنم ولی خب وقتی فرستادم پیغام ارور داد گفت که 3 بار با رفع فیلتر شدن این سایت مخالفت شده اصلا معلوم نیست چرا فیلتره خداییش سایتش هیچ مشکلی هم نداره فقط محل کسب و کاره نمیدونم اینا با این موضوع مشکل دارن تازه سایت پرفکت مانی هم فیلتره پرفکت مانی که حتی زبان فارسی رو اضافه کرده این نشونه ی اینکه این سایت به ایرانی ها خیلی اهمیت میده ...

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
coinpot.co هم برای من باز نمیشه. احتمالا فیل خورده! برای اپرا هم گاهی برای تغییر ایپی باید صفحه اختصاصی یعنی همون حالت ناشناس باز کنید بعلاوه وی پی روش فعال باشه
من یک افزونه رایگان دیدم نوشته بود رول زدن فریبیتکوین ولی تست نکردم

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
صاحب تایپک مهدی جان شما راه حلی ندارین ؟
سلام
از *** های رایگان و عمومی استفاده نکنید. من با فیلترشکن hma میرم. تا حالا این مشکل برام پیش نیومده. اگه بتونید یه vps بگیرید و همیشه با اون برید توی سایت که خیلی بهتره

deaddarkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
از *** های رایگان و عمومی استفاده نکنید. من با فیلترشکن hma میرم. تا حالا این مشکل برام پیش نیومده. اگه بتونید یه vps بگیرید و همیشه با اون برید توی سایت که خیلی بهتره
سلام، من فهمیدم مشکل کجاست از وی پی ان بودش من با hot spot sheid راحت roll کردم تو سایتش خب حالا این hma خودتون اکانت خریدین ؟ چطوریه ؟
من والاح اون next وی پی ان هم رایگان نبودش ... ولی خب واسه این سایت چندان مناسب نیستش
خب حالا در مورد اسکریپتتون بگین ایا تضمینی هستش ؟

Last edited:

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
ریکپچا به هیچ عنوان قابل حل توسط غیرانسان نیست. برنامه ای هم که من نوشتم توی نت پخش نشده. به هر کی هم بخوام بفروشم اکانت خودش رو روش set میکنم که نه بتونه پخشش کنه نه به کس دیگه ای بفروشه.
سلام
ریکپچا به راحتی با نرم افزارهایی که در نت هست قابل حله . همین الان خود من از capmonster استفاده میکنم که قدرت حلش بالای 90% . البته این نرم افزار ها پولی هستن و رایگان خدمات نمیدن :general601:

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
سلام، من فهمیدم مشکل کجاست از وی پی ان بودش من با hot spot sheid راحت roll کردم تو سایتش خب حالا این hma خودتون اکانت خریدین ؟ چطوریه ؟
بی نهایت برنامه خوبیه. ولی قیمتش بالاس. من چندوقت پیش برا یک شرکت برنامه نوشتم که اون برنامه نیاز به تعداد زیادی ip خارجی داشت. اون شرکت hma رو خرید و در اختیار من گذاشت تا وصل کنم به برنامه.

خب حالا در مورد اسکریپتتون بگین ایا تضمینی هستش ؟
بله. پشتیبانی هم داره

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
ریکپچا به راحتی با نرم افزارهایی که در نت هست قابل حله . همین الان خود من از capmonster استفاده میکنم که قدرت حلش بالای 90% . البته این نرم افزار ها پولی هستن و رایگان خدمات نمیدن :general601:
بله. ولی اکثر این سایت های حل کننده توسط انسان انجام میشه مثل 2captcha.com که پولیه و برای فاست صرفه نداره

بالا