@حامد@
Registered User
درود
فروخته شد
یک عدد رم دو گیگ برند Apacer باس 800
APACER DDR2 2G 16C 240PIN 800Mhz UNB PC2-6400 CL5
----------------------------
یک عدد رم یک گیگ Apacer باس 800
Apacer 1GB DDR2-800 240PIN UNB PC2-6400 CL5
------------------------------
یک عدد رم یک گیگ Twinmos باس 667
TwinMOS - Memory - 1 GB - DIMM 240-pin - DDR2 - 667 MHz / PC2-5300 - CL5
---------------------------
نکات :
" رم 2 گیگ جعبه داره ، اون دو مدل ندارند ! روی هر سه Warranty life time زده اما گارانتی چیزی نمی بینم زده باشه جز مدل " تویین موس " که برچسب دریا کامپیوتر زده اما مشخص نکرده تا کی گارانتی داشته !
" هر سه رم در سلامت کامل هستند . دو گیگ خودم خریداری کرده بودم . اون دو تا یک گیگ هم یکی از دوستان به ما دادند مدتی پیش
" تصویر اضافه شد . . شرمنده که نور محیط کم بود و کیفیت هم چندان خوب نیست .
" مثل همیشه ، ابتدا واریز وجه سپس ارسال
" اولویت با خرید حضوری هست ، در غیر اینصورت ، پست خواهد شد .
ویرایش :
خب روال بر همون مزایده شد و دوست عزیزمون بابک جان babak1388 یک قیمت رو اعلام کردند که من به عنوان قیمت اغاز مزایده قرارش میدم
پایان مزایده : ساعت 9 شب 14 اذر ماه ( فردا شب که مصادف هست با عاشورا )
قانون 1 مزایده : اگر در 1 الی 2 دقیقه پایانی ، شخصی قیمت ( پیشنهاد ) بالاتر ( جدیدتری ) بده ، 5 دقیقه فرصت داده میشه به افرادی که مزایده رو جدی دنبال می کنند که فرصت تصمیم گیری نهایی برای ادامه دادن ( اعلام شرایط یا قیمت بهتر ) یا سکوت ( واگذاری محصول به دوستشون ) داشته باشند
فروخته شد
یک عدد رم دو گیگ برند Apacer باس 800
APACER DDR2 2G 16C 240PIN 800Mhz UNB PC2-6400 CL5
----------------------------
یک عدد رم یک گیگ Apacer باس 800
Apacer 1GB DDR2-800 240PIN UNB PC2-6400 CL5
------------------------------
یک عدد رم یک گیگ Twinmos باس 667
TwinMOS - Memory - 1 GB - DIMM 240-pin - DDR2 - 667 MHz / PC2-5300 - CL5
---------------------------
نکات :
" رم 2 گیگ جعبه داره ، اون دو مدل ندارند ! روی هر سه Warranty life time زده اما گارانتی چیزی نمی بینم زده باشه جز مدل " تویین موس " که برچسب دریا کامپیوتر زده اما مشخص نکرده تا کی گارانتی داشته !
" هر سه رم در سلامت کامل هستند . دو گیگ خودم خریداری کرده بودم . اون دو تا یک گیگ هم یکی از دوستان به ما دادند مدتی پیش
" تصویر اضافه شد . . شرمنده که نور محیط کم بود و کیفیت هم چندان خوب نیست .
" مثل همیشه ، ابتدا واریز وجه سپس ارسال
" اولویت با خرید حضوری هست ، در غیر اینصورت ، پست خواهد شد .
ویرایش :
خب روال بر همون مزایده شد و دوست عزیزمون بابک جان babak1388 یک قیمت رو اعلام کردند که من به عنوان قیمت اغاز مزایده قرارش میدم
رم یک گیگ رو 13 تومن + 2 تومن هزینه ارسال خریدارم!
رم دو گیگ رو هم 20 تومن+2 تومن هزینه ارسال خریدارم!
پایان مزایده : ساعت 9 شب 14 اذر ماه ( فردا شب که مصادف هست با عاشورا )
قانون 1 مزایده : اگر در 1 الی 2 دقیقه پایانی ، شخصی قیمت ( پیشنهاد ) بالاتر ( جدیدتری ) بده ، 5 دقیقه فرصت داده میشه به افرادی که مزایده رو جدی دنبال می کنند که فرصت تصمیم گیری نهایی برای ادامه دادن ( اعلام شرایط یا قیمت بهتر ) یا سکوت ( واگذاری محصول به دوستشون ) داشته باشند
Last edited: