منتخب بازارچه

فروش رم (DDR3 (2*4GB

edrisrezai

Registered User
امتیاز - 100%
10   0   0
تاریخ عضویت
9 جولای 2013
نوشته‌ها
755
لایک‌ها
91
محل سکونت
تهران
درود
1 عدد رم
corsair xms3 4gb 2000 cl9
بفروش میرسد
پروفایل 1.2 xmp
باس 2000
تایمینگ 27-9-10-9
مناسب برای intel .amd
کاملا سالم به شرط سلامت و مهلت تست 24 سالم
۱ عدد فروخته شد
۱ عدد موجوده
قیمت ۸۰ تومن


http://www.corsair.com/en-us/cmx8gx3m2a2000c9

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145325

شماره تماس:09359668045
دوستان توجه داشته باشین رم 1600 c10 با این قیمت میفروشن

xms3 pt.jpg cpu-z.jpg
 
Last edited:

alksdj

Registered User
امتیاز - 100%
206   0   1
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2011
نوشته‌ها
4,049
لایک‌ها
244
محل سکونت
مشهد

edrisrezai

Registered User
امتیاز - 100%
10   0   0
تاریخ عضویت
9 جولای 2013
نوشته‌ها
755
لایک‌ها
91
محل سکونت
تهران
توجه:
دوستان طبق تست های من چون ورژن دو رم متفاوت هست خودم به صورت تکی خرید کردم در حالت دوال با هم سازگار نیستند سیستم بالا میاد اما امکان بلو پیج داره
خراب نیست چون رم ها جدا با memtest تست کردم هیچ مشکلی ندارن
و فقط باید در سیستم جدا نصب بشه و یا در حالت سینگل


مشاهده پیوست 881325 مشاهده پیوست 881326
با این قسمت هیچ مشکلی ندارین؟؟؟
اگر مشکلی ندارین برای خرید با من تماس بگیرین 09359668045
 

ahmad-2012

Registered User
امتیاز - 100%
27   0   0
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,114
لایک‌ها
233
محل سکونت
اراک
سلام داداش این رم روی مین giga p75 d3 جواب میده؟
بعد یه سوال دیگه.
Cpu g2020 فرکانس رمش 1333 هست یعنی این رم روی اون cpu کارایی رم 1333 رو میده درسته؟
 

edrisrezai

Registered User
امتیاز - 100%
10   0   0
تاریخ عضویت
9 جولای 2013
نوشته‌ها
755
لایک‌ها
91
محل سکونت
تهران
سلام داداش این رم روی مین giga p75 d3 جواب میده؟
بعد یه سوال دیگه.
Cpu g2020 فرکانس رمش 1333 هست یعنی این رم روی اون cpu کارایی رم 1333 رو میده درسته؟
درود مین شما با پروفایل xmp تا ۲۲۰۰ ساپورت میکنه اما فقط با سری sandy bridge
سی پی یو حال شما ivy bridge هست و تا باس ۱۶۰۰ بیشتر پشتیبانی نمیکنه

هر رمی نصب کنین به صورت پیش فرض ۱۳۳۳ بالا میاد باید دستی درستش کنید
 

ahmad-2012

Registered User
امتیاز - 100%
27   0   0
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,114
لایک‌ها
233
محل سکونت
اراک
داداش من دقیق متوجه نشدم
Ivy مگه جدید تر از sandy نیست؟
الان من نمیتونم این رم رو روی سیستم بزارم؟
سیستمم الان یه رم دو 1600 روشه.
 

hamedhhpp

Registered User
امتیاز - 100%
68   0   0
تاریخ عضویت
7 فوریه 2012
نوشته‌ها
924
لایک‌ها
183
محل سکونت
داراب
بالا