• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش رينگ اتومبيل! **** ساخت ايتاليا **** آکبند ****

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IMAN67_IQ

Registered User
لایک‌ها
10
داداش به مگان میخوره؟

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
فکر ميکنم برای محصولات رنو جاپيچ 100 هست و نميخوره

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
من اگه جات بودم داداش ختی اگه شده 100 تومن زیر فی می رفتم می دادم به مغازه دار و خیال خودم و راحت می کردم... خدایی عجب اعصاب و صبری داری بابا.... اپـــــــــــــ

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
عرض شود که اين رينگ پيش دوست بنده که مغازه دار هستن بود که به لطف يکی از کاربرای اينجاا من رفتم رينگ تحويل گرفتم! وقتی هم زدن زيرّش مونده گوشه منزل! ديگر هم روم نشد ببرم پيش ايشان! ولی مسلم برای رينگی که زير 1 تومن مغازه دار نميده منم حاضر نباشم با ضرر زير قيمت خريدم از وارد کننده بفروشم.

fereshtemiri

Registered User
لایک‌ها
4
عرض شود که اين رينگ پيش دوست بنده که مغازه دار هستن بود که به لطف يکی از کاربرای اينجاا من رفتم رينگ تحويل گرفتم! وقتی هم زدن زيرّش مونده گوشه منزل! ديگر هم روم نشد ببرم پيش ايشان! ولی مسلم برای رينگی که زير 1 تومن مغازه دار نميده منم حاضر نباشم با ضرر زير قيمت خريدم از وارد کننده بفروشم.

سلام این رینگ رو من خواستم.اما از اونجا که تهران نبودم و شما هم اصرار داشتید یک نفر که آشنا به رینگ و ... باشه تحویل بگیره من این کار رو کردم و به یکی از بستگان گفتماما چند مورد پیش آمد:اول این که رینگ جعبه ای که در عکس مشاهده می شه نداشت و خط و خش هم ظاهرا داشته دوم شما طی تماس تلفنی به من گفتید واسه 206 مناسبه اما موقع ارائه جنس بهشون گفتید خیلی مناسب نیستکه اوشون هم در حضور شما با من تماس گرفتن و گفتن خودتون می فرمایید واسه 206 رینگ15 خیلی بهتره. در هر صورت من قطعا خریدار بودم و با توجه به شرایط پیش آمده معامله صورت نگرفت. لازم به ذکر هست که رینگ از درجه کیفی بالایی برخوردار بوده و فروشنده هم فوق العاده صادق هستن.
امیدوارم خوب بفروشید

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
عرض شود که جدا از وقتی که بنده صرف کردم و 6 حلقه رينگ خدمت آشنا شما بردم، ايشان با بیميلی تشريف آوردند و اظهار داشتند بله من پرس و جو کردم مناسب 206 اصلا نيست! ما هم که جواب ميداديم پذيرا نبودند!
بنده فقط حيران بودم کجای انسانيت ايشان حکم کرده حالا که اينقدر قاطع بيان ميکردند برای 206 مضر است بايد با ما هماهنگ ميکردند و ما را به آن سوی شهر ميکشاندند!
احتمالا هم در تاريکی و ظلمات خط و خشی در رينگ تشخيص دادند که بنده صاحب رينگ قادر به تشخيص در نور روز نيستم!
در مورد کارتن هم مگر شما از بنده پرسش کرده بوديد؟ اگر عکس ابتدايی تاپيک دقت کنيد از سايتی نقل قول شده که اتفاقا در گوشه پايين عکس هويدا است...
کار شما بسيار ناپسنديده بوده و بايد نمره منفی هم به حق ثبت ميکردم ولی صبور ماندم و اين هم جواب متين شما !

Last edited:

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
عزیز اگه پول لازم نیستی خب قسطی بده به این هایی که واقعا طالبش هستند ولی پول ندارن . البته نه ماهی 50 تومان . مثلا نصفش رو اول بدن بقیه رو هم تو دو تا قسط . دخالت نگذارید نظر شخصیم رو دادم چون خیلی وقته که ایت تاپیک رو می بینم

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
دوستان امکان تخفيف وجود نداره، قيمت رينگ چينی شده بزنم به تخته با اين وضعيت بازار

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا