• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ریموت کنترل 4 کانال + led سوپر های برایت سفید + برد ال ای دی خطی نواری آبی و زرد و... حـــراج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

just1

Registered User
لایک‌ها
194
سلام دوستان. از اونجایی که رشته خودم الکترونیکه،یک سری اجناس مربوط به همین رو واسه فروش گذاشتم...
موجود:
کالای C
پیام نورانی stop ساخته شده توسط led سوپر های برایت نارنجی(خیلی پرنوره) که ولتاژش 12 ولت هست و مناسب برای استفاده به عنوان چراغ خطر اتومبیل و جلب توجه و ......
قیمت پایه:3500نومان
led stop.jpg

کالایF
برد ال ای دی دوبل خطی 24 تایی: 1 عدد سبز و سفید و قرمز با هم، 12ولت super Hi 1عدد آبی و قرمز باهم، 12 ولت super Hi
قیمت پایه هر دوتاش باهم میدم:3000تومان
led racolor.jpg

کالای A فروخته شد به جناب---->shermanpop

کالای B فروخته شد به جناب---->bijan_darvishi

کالای D فروخته شد به جناب ----->cybamin

کالای Eفروخته شد به جناب ------->Aliarya

***هر سوالی داشتید همینجا بپرسید،من خوشحال میشم کمکتون کنم.
یا علی

فایل های ضمیمه

• all.jpg
    all.jpg
    350.5 KB · نمایش ها: 345
  • 12.jpg
    12.jpg
    565.5 KB · نمایش ها: 373
  • 10.jpg
    10.jpg
    63.1 KB · نمایش ها: 345
  • all.jpg
    all.jpg
    99.5 KB · نمایش ها: 342
  • fibr.jpg
    fibr.jpg
    84.1 KB · نمایش ها: 342
  • led blue.jpg
    led blue.jpg
    461.7 KB · نمایش ها: 367
Last edited:

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
یاد دوران جوانی افتادم که از این کیت ها میساختم :( فکر میکنم اینطور چیز ها رو نفروشید بهتر هست 10 سال دیگه وقتی بهش نگاه میکنید حس خوبی بهتون دست میده

just1

Registered User
لایک‌ها
194
سفارش هم قبول میکنی با ال ای دی درست کنی برامون؟؟؟؟؟

سلام.راستش این کارهارو زیاد انجام میدادم،یعنی همون سفارش،الان خیلی کمتر انجام میدم.ولی شما بفرمایید چی مد نظر دارید،اگه بتونم حتما کمکت میکنم گل پسر.;)

just1

Registered User
لایک‌ها
194
یاد دوران جوانی افتادم که از این کیت ها میساختم :( فکر میکنم اینطور چیز ها رو نفروشید بهتر هست 10 سال دیگه وقتی بهش نگاه میکنید حس خوبی بهتون دست میده
سلام.
الانم جوونیدااااا:rolleyes:
پدر اعتیاد بسوزه،واسه پول موادم میخوام،به پولش احتیاج دارم:lol:
ولی دور از شوخی حق باشماست،آره...انقدر ازین کیت های مختلف زیاد دارم تو خونه که دیگه نگووو،به اندازه کافی بهم حس خوب میده!!:p اینم چون کاملا بدون استفاده موند گذاشتم که بفروشم حداقل بدرد یکی بخوره شاید...
موفق باشید...

just1

Registered User
لایک‌ها
194
تهراني؟
كلش رو20هستم
تهران حضوري
چون فكر نكنم بشه پستشون كرد

سلام.
نه تهران نیستم.
20 که بیرحمانس!!!!!!!!
گفتم که،از پایه پایین تر نمیام اصلا.
کالای b هم فروخته شد
همشون قابل ارسالند...
یا علی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داداش میدونی وقتی من اینا رو دیدم خیلی حال کردم من یه سگ میکس ژرمن هاسکی دارم شب ها باهاش میرم پیاده روی تو پارک میتونی این ال ای دی های رو روی قلاده پیاده سازی کنی؟؟؟ البته اگه خوب باشه میتونم زیاد ترم بفروشی فکر کنم خریدار زیاد باشه فقط باید هواست باشه یه کاری کنی با باتری هایی کار کنه که بشه تو ایران تهیه کردشون یکم باید محکم کاری کرد البته چون این کار وقت گیره من نظرم روی 50 تومن هست به شرطی که روی چرم خوب کار کنی تا س ازیت نشه البته ببخشید این سفارش بیشتر کمک هست اگه انجام بدی خیلی خیلی ممنونت میشم من محمود اباد دانشجو هستم اگه خواستی نزدیک بودی قرار هم میزاریم

just1

Registered User
لایک‌ها
194
داداش میدونی وقتی من اینا رو دیدم خیلی حال کردم من یه سگ میکس ژرمن هاسکی دارم شب ها باهاش میرم پیاده روی تو پارک میتونی این ال ای دی های رو روی قلاده پیاده سازی کنی؟؟؟ البته اگه خوب باشه میتونم زیاد ترم بفروشی فکر کنم خریدار زیاد باشه فقط باید هواست باشه یه کاری کنی با باتری هایی کار کنه که بشه تو ایران تهیه کردشون یکم باید محکم کاری کرد البته چون این کار وقت گیره من نظرم روی 50 تومن هست به شرطی که روی چرم خوب کار کنی تا س ازیت نشه البته ببخشید این سفارش بیشتر کمک هست اگه انجام بدی خیلی خیلی ممنونت میشم من محمود اباد دانشجو هستم اگه خواستی نزدیک بودی قرار هم میزاریم

شما هم میدونید وقتی این پیشنهادت رو خوندم کلی حال کردم؟!:happy:آره خیلی قشنگ میشه و منظرش زیبا...ی جورایی یه ابتکار خوبیه.
این کاری که میگی نشد نداره،و خیلی راحت میشه از ال ای دی نواری هایی که قابل انعطافه و عکسش هم بالا هست،تو هر رنگی استفاده کرد.اما چیزی که مهمه یکیش پیدا کردن ی باطری با حجم کم و ظرفیت بالاست،اونم تازه 12ولت!! که بتونی ی جوری قرارش بدی که با ورجه وورجه کردن سگ،تکون نخوره،بعدش هم باید این ال ای دی ها توی یک قاب قرار بگیره که از خیس شدن احتمالی جلوگیری بشه تا لامپ ها نسوزند!
ولی در کل فکر جالبی کردی...

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من یه قلاده زد پارس گرفتم که نمیزاره سگ پارس کنه مخزن باطریشون نگاه کن میتونی یه همچین چیزی درست کنی اگه بوتونی کمکم کنی خیلی ممنون میشم یادت باشه فکرشم ماله من بود به بقیه بفروشی باید درصد بدی... شوخی نوش جونت داداش
فقط رو ماله من فکر کن

just1

Registered User
لایک‌ها
194
من یه قلاده زد پارس گرفتم که نمیزاره سگ پارس کنه مخزن باطریشون نگاه کن میتونی یه همچین چیزی درست کنی اگه بوتونی کمکم کنی خیلی ممنون میشم یادت باشه فکرشم ماله من بود به بقیه بفروشی باید درصد بدی... شوخی نوش جونت داداش
فقط رو ماله من فکر کن

از کجا نگاه کنم؟کوووووووو:blink:

just1

Registered User
لایک‌ها
194
خیلی قشنگه...با مزست;)
گفتم که درست میشه کرد.باید ببینم باطری 12 ولتی تو اون سایز،مناسب میتونم پیدا کنم یا نه.
حتما بهت خبرش رو میدم.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
از ال ای دی smdاستفاده کن و باتری لیتیومی یک چیز کم مصرف و سبک میشه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اگه از سایت های امازون یا ebuy هم تونستی پیدا کنی مشکلی نیست 20 روزه برام میفرستن کلا هر خرید تو این سات ها داشتی در خدمتم البته چون این نمونه برای تدی هست مهم نیست فقط میخوام تموم شه و مهم نیست اگه باطریش کم یاب باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا