• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ریموت کنترل 4 کانال + led سوپر های برایت سفید + برد ال ای دی خطی نواری آبی و زرد و... حـــراج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

just1

Registered User
لایک‌ها
194
اگه از سایت های امازون یا ebuy هم تونستی پیدا کنی مشکلی نیست 20 روزه برام میفرستن کلا هر خرید تو این سات ها داشتی در خدمتم البته چون این نمونه برای تدی هست مهم نیست فقط میخوام تموم شه و مهم نیست اگه باطریش کم یاب باشه

باشه چشم.
بفکر هستم...

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یه چیزی یادم افتاد باطری کتابی ها چطوره ؟؟؟ یکی هم میتونی از سلول های باطری لب تاپ استفاده کنی فکر کنم من 9 سل از این ها رو دارم فکر کنم ولتاژشون بالا باشه چون برا لب تاپم باید 19.5 ولت تامین میرد ؟؟ببخشید من رشتم کامپیوتر هست تو کار شما فضولی کردم هیچی هم سر در نمیارم ببخشید

just1

Registered User
لایک‌ها
194
یه چیزی یادم افتاد باطری کتابی ها چطوره ؟؟؟ یکی هم میتونی از سلول های باطری لب تاپ استفاده کنی فکر کنم من 9 سل از این ها رو دارم فکر کنم ولتاژشون بالا باشه چون برا لب تاپم باید 19.5 ولت تامین میرد ؟؟ببخشید من رشتم کامپیوتر هست تو کار شما فضولی کردم هیچی هم سر در نمیارم ببخشید
خواهش میکنم،این چه حرفیه،بزرگواری.باطری کتابی 9ولته.باطری لب تاپ حجمش چقدره؟
ی چیزایی تونستم جور کنم.حالا خبرش رو بهت میدم بزودی.راستی،من اگه لامپ او باطری ایناش رو برات آماده کنم،خودت میتونی بعدا به سلیقه خودت رو قلاده سوار کنی؟ یعنی پشتش برات چسب دو طرفه میزنم که رو هر چیزی که نواری شکل باشه بتونی سوارش کنی.
باطریش هم یجور راه میندازم...
اوکی؟;)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اونجوری تر تمیز نمیشه .... من میخوام قشنگ رو قلاده سوار باشه چسبونکی جواب نمیده......

just1

Registered User
لایک‌ها
194
اونجوری تر تمیز نمیشه .... من میخوام قشنگ رو قلاده سوار باشه چسبونکی جواب نمیده......

خوب بلاخره باید چسب زد دیگه!!
هیچ موقع که نمیشه مثل فابریک کارخونه درش آورد.

a021lireza

Registered User
لایک‌ها
10
من مورد A رو خریدارم فقط سر قیمت با ما یکم راه بیا
یک توضیحی هم برام بده چطوری باید به وسایل دیگه وصلشون کنم

just1

Registered User
لایک‌ها
194
من مورد A رو خریدارم فقط سر قیمت با ما یکم راه بیا
یک توضیحی هم برام بده چطوری باید به وسایل دیگه وصلشون کنم
سلام.یکی از دوسستان پ خ دادند که ظاهرا اینو خریدارند،تا فردا شب نتیجه قطعی رو میگم.
طرز کار دستگاه:
اون ریموت سفید رنگ درواقع فرستندست،4تا کلید داره که هر کدوم میتونه به طور کاملا جداگانه وظیفه کنترل ی دستگاه الکترونیکی رو داشته باشه.مثلا میتونید هم زمان چهار وسیله برقی رو در یک محیط تحت اخیارتون قرار بگیرید.
خوبی این دستگاه اینه که میتونه به صورت لحظه ای یا دائمی استفاده بشه.
لحظه ای:یعنی با فشرده شدن کلید،برای یک لحظه دستگاه روشن و با برداشتن انگشت از روی کلید،دستگاه به حالت اول (خاموش) برمیگردد،نمونه استفادش برای مثال ساده،مثل زنگ خونه ها،یا چیز هایی که باید لحظه ای کنترل بشن،مثل بالابرها،یا مثلا،دستگاهی که ارتفاع صندلی رو تو دندان پزشکی تنظیم میکنه،یا نمونه منفیش،بمب های انفجاری که از راه دور با یک بار فشردن کلید انفجار صورت میگیره و...
دائمی:یعنی یک بار که کلید ریموت فشرده بشه،دستگاه روشن میشه و میمونه،تا زمانی که مجددا دکمه زده بشه تا خاموش بشه و این تکرار میشه...مثل کلید یک لامپ یا tv یا فن و هزار چیزه دیگه...
اون قطعه ای هم که بزرگتره و کنار ریموت سفیده قرار داره،گیرندشه و 4 تا رله داره(همون مربع سیاها) که مثل کلید عمل میکنن و مثل کلید هم در سر راه مصرف کننده الکتریکی قرار میگیرند و بسته میشن.
سوالی بود من در خدمتم.

a021lireza

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون پس من منتظر خبر شما هستم ، این ریموت کیت بسته شدش تو بازار هست یا باید بصورت جدا خرید بست ؟

just1

Registered User
لایک‌ها
194
ممنون پس من منتظر خبر شما هستم ، این ریموت کیت بسته شدش تو بازار هست یا باید بصورت جدا خرید بست ؟
کیتش هست،واسه شرکت های مختلف(کیت یعنی برد به همراه قطعاتش که باید مونتاژش کنی (لحیم کاری) ) آمادش هم هست،که تک کانالش حدودا 30تومن باید باشه،واسه ریمت درهای منازل و یا کرکر های برقی،از الکتریکی ها باید سوال کنی.
موفق باشی:)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داداش تو رو یه نوار پیاده کنی برام چند در میاد ال ای دی ها 2 تا 2 تا بهم چسبیده باشن یا 4 تا 4 تا ال ای دی ابی و قرمز سعی کنی مثل ماشین پلیس در بیاری مدلش رو باطریشم که اوکی کردی

فقط فاصله هر گروه ال ای دو رو از هم بکنیش 2 بند انگشت یا 2.5 سانت یا 1 اینچ تقریبا اون نواره جوری کنی که نرم باشه مبونم سوار قلاده کنم چند در میاد برام دمت گرم اینو قیمتش رو بگو بهم مرسی

a021lireza

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون آقا می تونی یکی لنگه همین ریموت برام بسازی ؟

just1

Registered User
لایک‌ها
194
ممنون آقا می تونی یکی لنگه همین ریموت برام بسازی ؟

سلام.
مشکلی نداره،فقط چند روزی زمان میبره و باید ببینم میتونم همینو پیدا کنم یا نه.
چیزی که مهمه اینه که قیمتی که واسه اون ریموت گذاشته بودم،قیمت قبلی بود و شاید الان قیمت بالاتر رفته باشه.چون حقیقتش من این ریموت و کلیه ی وسایلی که گذاشتم واسه فروش،جهت کسب درآمد و سود نبوده،فقط میخوام ردشون کنم و ی پولی،هرچقدر هم کم بدستم بیاد.
اما چشم،فردا قیمت ها و نتیجه نهایی رو اعلام میکنم دوست من.;)

just1

Registered User
لایک‌ها
194
10تا برد خام رو بخوام چطوري ارسال ميكني؟
تا چند درجه ميشه خمشون كرد؟

میزارمشون تو پاکتی چیزی،وزنی که ندارن،
هر کدومش 40سانته که وقتی خم بشه فضای کمتری اشغال میشه، تا ی زاویه 30 45 قابل خم شدنه،از ناخنم نازکتره!

just1

Registered User
لایک‌ها
194
داداش تو رو یه نوار پیاده کنی برام چند در میاد ال ای دی ها 2 تا 2 تا بهم چسبیده باشن یا 4 تا 4 تا ال ای دی ابی و قرمز سعی کنی مثل ماشین پلیس در بیاری مدلش رو باطریشم که اوکی کردی

فقط فاصله هر گروه ال ای دو رو از هم بکنیش 2 بند انگشت یا 2.5 سانت یا 1 اینچ تقریبا اون نواره جوری کنی که نرم باشه مبونم سوار قلاده کنم چند در میاد برام دمت گرم اینو قیمتش رو بگو بهم مرسی

بعد طولش چقدر باشه؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داداش جاست که اسمتم نمی دونم ... تو بیا این جا نیاز های ما رو بر طرف کن فردا یکی از قلاده هاشو اندازه میگیرم میگم بهت یه قلاده برزنتی پیدا کردم سوراخ میکنم ال ای دی ها بیاد بیرون دیده بشه خوب بعد پشتش رو میدم یه پارچه دوخت کنن براش دیده نشه برد مردش همم ثابت باشه به نظرتت خوبه این جوری؟؟؟؟ بعد یه سئوال قسمت باطری رو چی کار کردی باطری قابل تعویض هست ؟؟؟
راستی چند نفر تو صف هستن خوب شه کلی سفارش باید انجام بدیییییییییی

just1

Registered User
لایک‌ها
194
داداش جاست که اسمتم نمی دونم ... تو بیا این جا نیاز های ما رو بر طرف کن فردا یکی از قلاده هاشو اندازه میگیرم میگم بهت یه قلاده برزنتی پیدا کردم سوراخ میکنم ال ای دی ها بیاد بیرون دیده بشه خوب بعد پشتش رو میدم یه پارچه دوخت کنن براش دیده نشه برد مردش همم ثابت باشه به نظرتت خوبه این جوری؟؟؟؟ بعد یه سئوال قسمت باطری رو چی کار کردی باطری قابل تعویض هست ؟؟؟
راستی چند نفر تو صف هستن خوب شه کلی سفارش باید انجام بدیییییییییی

من محمدرضا هستم:rolleyes: کوچیک شما...
چش چشم
خیلی فکر عالی کردی،ببین من فردا جواب قطعی رو برات پ خ میکنم.ببینم چکار میتونم کنم.بازم چش چشم:blush:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا