من مورد A رو خریدارم فقط سر قیمت با ما یکم راه بیا
یک توضیحی هم برام بده چطوری باید به وسایل دیگه وصلشون کنم
سلام.یکی از دوسستان پ خ دادند که ظاهرا اینو خریدارند،تا فردا شب نتیجه قطعی رو میگم.
طرز کار دستگاه:
اون ریموت سفید رنگ درواقع فرستندست،4تا کلید داره که هر کدوم میتونه به طور کاملا جداگانه وظیفه کنترل ی دستگاه الکترونیکی رو داشته باشه.مثلا میتونید هم زمان چهار وسیله برقی رو در یک محیط تحت اخیارتون قرار بگیرید.
خوبی این دستگاه اینه که میتونه به صورت لحظه ای یا دائمی استفاده بشه.
لحظه ای:یعنی با فشرده شدن کلید،برای یک لحظه دستگاه روشن و با برداشتن انگشت از روی کلید،دستگاه به حالت اول (خاموش) برمیگردد،نمونه استفادش برای مثال ساده،مثل زنگ خونه ها،یا چیز هایی که باید لحظه ای کنترل بشن،مثل بالابرها،یا مثلا،دستگاهی که ارتفاع صندلی رو تو دندان پزشکی تنظیم میکنه،یا نمونه منفیش،بمب های انفجاری که از راه دور با یک بار فشردن کلید انفجار صورت میگیره و...
دائمی:یعنی یک بار که کلید ریموت فشرده بشه،دستگاه روشن میشه و میمونه،تا زمانی که مجددا دکمه زده بشه تا خاموش بشه و این تکرار میشه...مثل کلید یک لامپ یا tv یا فن و هزار چیزه دیگه...
اون قطعه ای هم که بزرگتره و کنار ریموت سفیده قرار داره،گیرندشه و 4 تا رله داره(همون مربع سیاها) که مثل کلید عمل میکنن و مثل کلید هم در سر راه مصرف کننده الکتریکی قرار میگیرند و بسته میشن.
سوالی بود من در خدمتم.