• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش زنون 10000k H4 دو کنتاک(یکی هالوژن و دیگری زنون)یکماه کارکرد

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
با سلام خدمت دوستان
یک جفت زنون دو کنتاک پایه H4 و 10000k همراه با ترانس موجود دارم که تقریبا یکماه هست خریدم و تا دیروز روی خودروی بنده نصب بود.حالا خودرو رو فروختم و نیازی بهش ندارم.جعبه و متعلقاتش هم موجوده .بسیار تمیز و پر نور.هر کی دوست داشت میتونه زنون رو بندازه نور پایین و هالوژن رو بندازه نور بالا و یا بالعکسش. برای این منظور کافیه رشته سیم ها رو جابجا کنید.تمام
یه دو روز من گذاشتم نور پایین زنون رو اصن یه وضعی بود.توی جاده قم همه جا روشن بود.یه مدت هم گذاشتم توی پرژکتور.تنها جایی که نزاشتم نور بالا بود.:p:confused:
بنده تهران هستم و حضوری تهران و سایر شهرها واریز وجه + هزینه پست
خودم 180 خریده بودم ، پیشنهاد قیمت با دوستان عزیز و به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد.
شماره تماس برای خریدار واقعی و فوری : 09195737351 فقط پیام دهید

عکس به زودی تا 12 ساعت دیگر.

Last edited:

daya

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
قیمت رو برام پ خ میکنید

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
خب دوستان اینم عکسها.تماما واضح
فقط لازم به ذکره که یکی از زنون ها یه پایش شکست متاسفانه(موقعیکه میخواستم بزار توی پرژکتور به زور جا زدم و شکست).اما خب تاثیری در بد قرار گیری در کاسه چراغ نداره .توی عکس مشخص کردم.
ضمن اینکه توی تصویر 2 عدد سیم هم که اگر جابجا کنید میتونید نور پایین و بالای زنون رو تغییر بدید رو هم گذاشتم.
سوال دیگه ای بود درخدمتم

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
داداش ۶ ماه پیش تا الآن چقد مگه گرون شده؟! :eek:
البته من چابهارم شاید قیمت اینجا با اونجا تفاوتش زیاد باشه

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
فدای تو بشم
داداش ۶ ماه پیش تا الآن چقد مگه گرون شده؟! :eek:
البته من چابهارم شاید قیمت اینجا با اونجا تفاوتش زیاد باشه
فدای تو بشم اینجا تهرونه.تا بیخ قیمتو میارن بالا و میکنن تو پاچه:p
منم الان قیمتی نزاشتم که.من فقط گفتم 180 خریده بودم (شایدم کردن توی پاچمون)حالا هر چی قیمتش باشه ما هم تقدیم دوستان میکنیم.
ما گردنمونم از مو باریکتره

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
فدای تو بشم

فدای تو بشم اینجا تهرونه.تا بیخ قیمتو میارن بالا و میکنن تو پاچه:p
منم الان قیمتی نزاشتم که.من فقط گفتم 180 خریده بودم (شایدم کردن توی پاچمون)حالا هر چی قیمتش باشه ما هم تقدیم دوستان میکنیم.
ما گردنمونم از مو باریکتره

:D نه داداش قصدم نه جسارت بود و نه هم زدن توی سر جنست فقط یهویی تعجب کردم آخه من برای کرولا خریدم ۵۵ تومن یه مارک دیگه بود باسم Bosch که اونو طرف گرونتر میداد توی جعبه مشکی بود و تنها مدلی بود که دیدم دستگاهش فرق داره با بقیه
وگرنه بقیه همه‌شون عین هم بودن.

این تفاوت قیمت هم ممکنه باشه واقعا خصوصا که توی تهران یمدت شدیدا به زنون‌ها گیر دادن جوری که مغازه‌ها هم نمیآوردن و این بهونه‌ای شد برای افزایش قیمت!
شایدم اصلا جنس شما با اونیکه من خریدم فرق داشته باشه.:D

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
اقا یه سوالم دارم از اساتیدی که توی لامپ تخصص دارند.
من اگه نخام زنون بندازم برای ماشین باید چه لامپی بگیرم که هم دو کنتاک باشه هم نورش مثه زنون قوی باشه.پایه H4 باشه.
واسه نور پایین میخام

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
اقا یه سوالم دارم از اساتیدی که توی لامپ تخصص دارند.
من اگه نخام زنون بندازم برای ماشین باید چه لامپی بگیرم که هم دو کنتاک باشه هم نورش مثه زنون قوی باشه.پایه H4 باشه.
واسه نور پایین میخام

بنظر من بهترین گزینه اینه که یه چراغ با کاسه مناسب تهیه کنی و لامپ ۱۰۰ وات بندازی روش
اگه ماشینت ۴۰۵ باشه تعویض چراغ رو ۱۰۰٪ توصیه می‌کنم. ولی اگه ماشینت چراغ مناسبی داره با همون لامپ ۱۰۰ وات میتونی نور خوبی داشته باشی
لامپ‌های هالوژن هم خوبن ولی در کل همین لامپ‌های التهابی معمولی برای روی ماشین بنظرم از همه بهترن.

sundown91

Registered User
لایک‌ها
26
داداش لامپارو جدا میفروشی؟

momai

Registered User
لایک‌ها
8
110 نو قیمت گرفتم شما مد نظرت چند هست؟
راستی رو پرژکتور 132 میشه گذاشتش؟

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
110 نو قیمت گرفتم شما مد نظرت چند هست؟
راستی رو پرژکتور 132 میشه گذاشتش؟
110 خوب قیمت گرفتی دادا.همونو بگیر .
چون این قیمتی که شما میگید لابود هم میخاید بهنون 60-70 بفروشم.نه دادا.همون آک بگیر شما.
راجب اینکه به چه خودرویی بخوره اطلاع ندارم.اما از تصویر مشخص میشه به چه خودروهایی میخوره،اصولا همه لامپ ها یک جور هستن و سه تا پایه دارند.اگر لامپ خودروی شما 3 پایه داشته باشه میخوره،من روی ماشین خودم که دوو سیلو بود وصل کرده بودم.

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
من توی یکی از تایپیک های دوستان نگاه میکردم زنون عهد بوق رو گذاشته 90 تومن که داغونه ظاهر ترانسش (رنگ رفتگی داره) و 1 سالو خورده ای فکر کنم گفته کار کرده.اینکه به این تمیزی و 1 ماه استفاده شده رو من چند بزارم.
خودتون قضاوت کنید.فکر کنید مال خودتونه میخاید بفروشید.دوره بز خری گذشت دیگه

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان من برای قیمت پایه 100 تومان در نظر گرفتم.
بقیه پیشنهادات پای شما،بریزید روی دایره ببینیم چند چندیم

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
پایه اش H4 هست و به پراید های سری قدیم و پژو 206 85 به قبل و ریو و 45 های موتور 2000 میخوره :D

35 وات هست زنون ؟
سیم های زنون رو چرا بریدی ؟!
بله 35 وات هست
بریدن سیم برای اینه که بشه زنون رو نورپایین و هالوژن رو نور بالا قرار بدید یا بالعکس

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
داداش من با اینکه خریدار نیستم فکر کنم یه نظر کوچیک بدم این وسط در رابطه با قیمت
بعد از پست اول، بخاطر شک خودم قیمت بازار تهران رو از چند جا گرفتم و قیمت بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ متغیره ظاهرا

قیمت این چراغ‌ها هم با ظرایطی که دوستمون میگن بنظرم بین ۱۰۰ تا ۱۱۵ تومن مناسبه که هم خریدار با قیمت مناسب خریده باشه هم فروشنده متضرر نشه.
این نظر ما بود باقیش به خریدار و فروشنده مربوطه دیگه ;)

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
داداش من با اینکه خریدار نیستم فکر کنم یه نظر کوچیک بدم این وسط در رابطه با قیمت
بعد از پست اول، بخاطر شک خودم قیمت بازار تهران رو از چند جا گرفتم و قیمت بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ متغیره ظاهرا

قیمت این چراغ‌ها هم با ظرایطی که دوستمون میگن بنظرم بین ۱۰۰ تا ۱۱۵ تومن مناسبه که هم خریدار با قیمت مناسب خریده باشه هم فروشنده متضرر نشه.
این نظر ما بود باقیش به خریدار و فروشنده مربوطه دیگه ;)
خدا پدر و مادرتو برات نگه داره،خیلی آقایی ، والا منم همینو میگم به فردیکه ذکر کرد 110 اکش هست.
قیمت پایه هم که 100 گذاشتم

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
در رابطه با نظر دوستان مارک بوش اصلا مارک خوبی نیست و توصیه میکنم اصلا سمتش نرید!
قیمت هم یکم بالاست اینو ببین...
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-زنون.500371/
البته فروشنده مختاره هر قیمتی که خواست روی مالش بذاره و حق هیچ اعتراضی نیست...
موفق باشی

بالا