• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش زنون 10000k H4 دو کنتاک(یکی هالوژن و دیگری زنون)یکماه کارکرد

kolahesiah

Registered User
لایک‌ها
185
بله 35 وات هست
بریدن سیم برای اینه که بشه زنون رو نورپایین و هالوژن رو نور بالا قرار بدید یا بالعکس

خوب چه کاریه !!!
اون سوکت قرمز ها رو( آهنی ها ) با یه نوک خودکار فشار میدادید در میومد جاهاشون رو عوض میکردید جای نور بالا با پایین عوض میشد ...
لازم نبود سیم رو ببرید که :D

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
در رابطه با نظر دوستان مارک بوش اصلا مارک خوبی نیست و توصیه میکنم اصلا سمتش نرید!
قیمت هم یکم بالاست اینو ببین...
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-زنون.500371/
البته فروشنده مختاره هر قیمتی که خواست روی مالش بذاره و حق هیچ اعتراضی نیست...
موفق باشی

با تشکر از شما دوست عزیز.
حق با شماست و قیمت این دوستمون 75 هست.منتها H4 قیمتش بالاتر از H1 هست.
اما خب روی شمارو زمین نندازیم قیمت رو کاهش میدیم به 90 تومان

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
خوب چه کاریه !!!
اون سوکت قرمز ها رو( آهنی ها ) با یه نوک خودکار فشار میدادید در میومد جاهاشون رو عوض میکردید جای نور بالا با پایین عوض میشد ...
لازم نبود سیم رو ببرید که :D
دادا خنگی این دردسرارم داره دیگه.
وارد نبودم زدم چشمشو کور کردمo_O

crackestan

Registered User
لایک‌ها
21
دوست عزیز
من برای ماشینم می خوام زنون بندازم تو پروژکتور هاش ( منظورم مه شکن ) . ماشینم سمند ال ایکس رنگش هم نقره ایه .
شما پیشنهاد میکنید این زنون رو . حقیقتش من هیچ سر در نمیارم از ماشین و ... فقط میخوام قشنگش کنم . بلد هم نیستم زنون بندازم رو ماشین ، باید بدم بیرون برام بندازن . زنون های شما بخاطر بریده شدن سیم هاشون مشکلی بابت انداخته شدن تو پروژکتور ندارن ؟
اصلا میشه انداخت تو پروژکتور ( منظورم مه شکن ) سمند ؟
من به قیمت پایه مد نظرتون خریدارم فقط به یه شرط که برام بفرستی بیاد قزوین ( امروز با سواری بفرستید بیاد . ) هزینه هم هر جوری دوست دارید تعیین کنید .
خریدارم .

hidden_half

Registered User
لایک‌ها
140
دوست عزیز
من برای ماشینم می خوام زنون بندازم تو پروژکتور هاش ( منظورم مه شکن ) . ماشینم سمند ال ایکس رنگش هم نقره ایه .
شما پیشنهاد میکنید این زنون رو . حقیقتش من هیچ سر در نمیارم از ماشین و ... فقط میخوام قشنگش کنم . بلد هم نیستم زنون بندازم رو ماشین ، باید بدم بیرون برام بندازن . زنون های شما بخاطر بریده شدن سیم هاشون مشکلی بابت انداخته شدن تو پروژکتور ندارن ؟
اصلا میشه انداخت تو پروژکتور ( منظورم مه شکن ) سمند ؟
من به قیمت پایه مد نظرتون خریدارم فقط به یه شرط که برام بفرستی بیاد قزوین ( امروز با سواری بفرستید بیاد . ) هزینه هم هر جوری دوست دارید تعیین کنید .
خریدارم .
پیام داده شد.
در صورت تمایل به این شماره اس بدید:
09195737351

بالا