Amir9891
Registered User
- نوشتهها
- 786
- لایکها
- 399
سلام آقای میرزایی ...سلام دوستان فعلا پیشنهاد میکنم با ایشون ماملعه ای انجام نشه بنده این تبلتو که خریدم راضی نیستم مشگل برنامه نخوردنشو حل کردم اما هنگ کردنشو نه از هنگشم فیلم گرفتم نه برنامه سنگین بلکه سبک
فعلا 2 هفته هس منو پیچوندن معلوم نیس چه خبر منتظر باشید یا علی
من سپردم که با شما تماس بگیرند.
موفق باشید
سلامدوست عزیز این نوع تبلت گویا تقلبی هم دارد، هرچند عجیب به نظر میرسد که از روی جنس چینی هم کسی بخواهد تقلبی بزند.
در هر حال مشخصات نوع تقلبی بطور خلاصه به این شرح است:
بجای پورت microUSB به اترنت پورت میکروفن گذاشته اند.
در نوع تقلبی دوربین بجای این که سمت راست باشد در سمت چپ است.
نوع تقلبی جعبه اش فرق میکند. در نوع غیر تقلبی روی جعبه نوشته ZTPad که در تقلبی نیست.
البته امیدواریم که جنسهای دوست استارتر تقلبی نیست و ایشان برای پاسخویی خواهند آمد.
تبلتها تقلبی نیستند. عکسها رو در یک فایل زیپ از پست اول دانلود کنید مشاهده می کنید که مشخصات تبلتهای تقلبی که به اونها اشاره کردید رو ندارند.
تبلتها چینی هستند ولی به صورت شخصی از استرالیا وارد شدند.
اگر کسی همه اینا رو از من نقد بخره من با قیمت خیلی پایین تر هم می فروشم. (قیمت عمده) برای قیمت عمده با من تماس بگیرید.
من این مدت مشغول پیگیری بودم دوست عزیز ...دوسته عزیز بنده نمیخوام تاپیک شکایت بزنم
ولی این دوستمون حتی ج مارو نمیده اگه نمیخواد مشگلشو قبول کنه و تاپیک بزنم مدیرای سایت ج ندن بنده راه های دیگه هم بلد هستم چون خونشونو بلدم
بچه های مسعودیه ایم دیگه ما همچنان منتظریم
آره همیشه تا وقتی قانون وجود داره نیازی به رفتار فراقانونی نیست!داداش اگه جواب نداد، چرا با خشونت؟؟؟ پلیس فتا شکایت کن، خیلی سریع پیگیری می کنن...
به این نکته هم توجه کنید که ایشون به صورت حضوری تشریف آوردند و تبلت رو تحویل گرفتند!
بله منم با آقا آریا موافقم.
شما فرض کن خدای نکرده بزنی دست و پاشو هم بشکنی، خوب اینها بهبود پیدا میکنه و خوب میشه اما تبلت شما همونطور خراب میمونه!
حالا انشا الله که برمیگردن و پاسخگو خواهند بود در غیر اینصورت معقولانه ترین کار شکایت از راه های قانونی هست.
خوب شد من نخريدم .
قابل توجه اونهائي كه ميگن تبلت چيني خوبه !!! گرچه من نميگم كه اين تبلت ها همشون بدن ولي تبلت هايي با مارك سامسونگ و اپل و غيره رو حداقل وقتي ميخريم ميدونيم بدون مشكل هست و اگر هم مشكلي داشته باشه گارانتي تعمير و تعويض داره ولي اين تبلت هاي چيني ندارن و دستتون به هيچ جائي بند نيست .
ببینید دوست عزیز،
یه بالانسی برقرار شده این وسط دیگه ...
کسی که تبلت چینی میخره داره یه تبلت با 90% امکانات و قابلیتهای یک تبلت برند سونی یا سامسونگ رو با قیمت یک سوم تو دستش میگیره!
این یه بالانس منطقی هست! شما قید پشتیبانی خیلی عالی، کیفیت خیلی عالی، کلاس برند و این جور چیزها رو میزنید و در عوض یک تبلت با کیفیت متوسط و خوب خریداری می کنید.
من همین الان از بازار موبال میام اینجا ...
حتماً شنیدید که تبلت ایرانی زدند به اسم DIMO ! رفتم دیدم ...
مدل 10 اینچش از خود پخش کننده اصلی تازه با قیمت نمایشگاهی رو قیمت کردم 590 هزار تومان !!!!
جالبیش اینه که سیستمش از اینی که من دارم میفروشم پایین تر هست !
پردازنده مدل ایرانی A8 هست ولی اینی که من می فروشم A9 هست!
باتری مدل ایرانی 6000 میلی آمپر هست ولی باتری تبلتی که من میدم 7000 میلی آمپره !
تمام ویژگی های دیگه اش مثل هم هست ! حتی شکل ظاهری هم کپی برداری شده از همین مدلی هست که من دارم می فروشم!
باور نمی کنید تشریف ببرید به سایتش ، قسمت تبلت ها و مدل dimo 900 رو ملاحظه بفرمایید: Dimo Mobile
آقای میرزایی عزیز،
شما برنامه ارجینال بخر بریز توی تبلت ببین بازم هنگ میکنه؟
چه برنامه ای ریختی که هنگ کرده؟
لطفاً اون فیلمی که میگی گرفتی رو از طریق پیام خصوصی برای من بفرستید.