• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش زیر قیمت 6 دستگاه تبلت نو با جعبه و وسایل #######(فوری؛ فقط تا شنبه) #######

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام دوستان فعلا پیشنهاد میکنم با ایشون ماملعه ای انجام نشه بنده این تبلتو که خریدم راضی نیستم مشگل برنامه نخوردنشو حل کردم اما هنگ کردنشو نه از هنگشم فیلم گرفتم نه برنامه سنگین بلکه سبک
فعلا 2 هفته هس منو پیچوندن معلوم نیس چه خبر منتظر باشید یا علی
سلام آقای میرزایی ...

من سپردم که با شما تماس بگیرند.

موفق باشید

دوست عزیز این نوع تبلت گویا تقلبی هم دارد، هرچند عجیب به نظر میرسد که از روی جنس چینی هم کسی بخواهد تقلبی بزند.
در هر حال مشخصات نوع تقلبی بطور خلاصه به این شرح است:
بجای پورت microUSB به اترنت پورت میکروفن گذاشته اند.
در نوع تقلبی دوربین بجای این که سمت راست باشد در سمت چپ است.
نوع تقلبی جعبه اش فرق میکند. در نوع غیر تقلبی روی جعبه نوشته ZTPad که در تقلبی نیست.
البته امیدواریم که جنسهای دوست استارتر تقلبی نیست و ایشان برای پاسخویی خواهند آمد.
سلام
تبلتها تقلبی نیستند. عکسها رو در یک فایل زیپ از پست اول دانلود کنید مشاهده می کنید که مشخصات تبلتهای تقلبی که به اونها اشاره کردید رو ندارند.

تبلتها چینی هستند ولی به صورت شخصی از استرالیا وارد شدند.
اگر کسی همه اینا رو از من نقد بخره من با قیمت خیلی پایین تر هم می فروشم. (قیمت عمده) برای قیمت عمده با من تماس بگیرید.
دوسته عزیز بنده نمیخوام تاپیک شکایت بزنم
ولی این دوستمون حتی ج مارو نمیده اگه نمیخواد مشگلشو قبول کنه و تاپیک بزنم مدیرای سایت ج ندن بنده راه های دیگه هم بلد هستم چون خونشونو بلدم
بچه های مسعودیه ایم دیگه ما همچنان منتظریم
من این مدت مشغول پیگیری بودم دوست عزیز ...

داداش اگه جواب نداد، چرا با خشونت؟؟؟ پلیس فتا شکایت کن، خیلی سریع پیگیری می کنن...
آره همیشه تا وقتی قانون وجود داره نیازی به رفتار فراقانونی نیست!
به این نکته هم توجه کنید که ایشون به صورت حضوری تشریف آوردند و تبلت رو تحویل گرفتند!

بله منم با آقا آریا موافقم.
شما فرض کن خدای نکرده بزنی دست و پاشو هم بشکنی، خوب اینها بهبود پیدا میکنه و خوب میشه اما تبلت شما همونطور خراب میمونه!
:)
حالا انشا الله که برمیگردن و پاسخگو خواهند بود در غیر اینصورت معقولانه ترین کار شکایت از راه های قانونی هست.

خوب شد من نخريدم .

قابل توجه اونهائي كه ميگن تبلت چيني خوبه !!! گرچه من نميگم كه اين تبلت ها همشون بدن ولي تبلت هايي با مارك سامسونگ و اپل و غيره رو حداقل وقتي ميخريم ميدونيم بدون مشكل هست و اگر هم مشكلي داشته باشه گارانتي تعمير و تعويض داره ولي اين تبلت هاي چيني ندارن و دستتون به هيچ جائي بند نيست .

ببینید دوست عزیز،
یه بالانسی برقرار شده این وسط دیگه ...
کسی که تبلت چینی میخره داره یه تبلت با 90% امکانات و قابلیتهای یک تبلت برند سونی یا سامسونگ رو با قیمت یک سوم تو دستش میگیره!
این یه بالانس منطقی هست! شما قید پشتیبانی خیلی عالی، کیفیت خیلی عالی، کلاس برند و این جور چیزها رو میزنید و در عوض یک تبلت با کیفیت متوسط و خوب خریداری می کنید.

من همین الان از بازار موبال میام اینجا ...
حتماً شنیدید که تبلت ایرانی زدند به اسم DIMO ! رفتم دیدم ...
مدل 10 اینچش از خود پخش کننده اصلی تازه با قیمت نمایشگاهی رو قیمت کردم 590 هزار تومان !!!!
جالبیش اینه که سیستمش از اینی که من دارم میفروشم پایین تر هست !
پردازنده مدل ایرانی A8 هست ولی اینی که من می فروشم A9 هست!
باتری مدل ایرانی 6000 میلی آمپر هست ولی باتری تبلتی که من میدم 7000 میلی آمپره !
تمام ویژگی های دیگه اش مثل هم هست ! حتی شکل ظاهری هم کپی برداری شده از همین مدلی هست که من دارم می فروشم!
باور نمی کنید تشریف ببرید به سایتش ، قسمت تبلت ها و مدل dimo 900 رو ملاحظه بفرمایید: Dimo Mobile

آقای میرزایی عزیز،
شما برنامه ارجینال بخر بریز توی تبلت ببین بازم هنگ میکنه؟
چه برنامه ای ریختی که هنگ کرده؟
لطفاً اون فیلمی که میگی گرفتی رو از طریق پیام خصوصی برای من بفرستید.

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
دوست عزیز این همه حرفای قشنگ و منطقی زدی ولی تیکه آخرش رو دیگه خراب کردی "برنامه اورجینال بخر بریز ببین هنگ میکنه " یا شما اطلاعاتتون در زمینه نرم افزار و کامپیوتر و مشتفات اون کم هست یا زیاد و مشتری رو گلابی تصور میکنید . بنده به اندازه کافی دیوایس دارم و همچنین علم و سابقه کار تو این زمینه که شما نتونی من یکی رو با این حرفت توجیه کنی . به اورجینال بودن نرم افزار نیست . قبل از اینکه یه حرفی رو همین جوری بزنید دقت کنید که " مشتری شعور داره ، عقل داره و عالم هست " پس بهش توهین نکن با این حرف هات . آقای میرزایی میتونن با بنده در ارتباط باشن ببینم مشکلشون چیه . خیلی راحت بهتون بگم من الان از 4.0.3 روی نوت دارم استفاده میکنم و نرم افزار موبایل بانک ملت باهاش مشکل داره و از اونجایی که یه نیمچه ارتباطی با این عزیزان داشتم منتقل کردم بهشون و امیدوارم به زودی درست بشه . باید دید مشکل از ورژن نرم افزار و سیستم عامل تبلت هست یا خیر ولی فروشنده محترم به هیچ وجه دلایل غیر علمی نیارید که بد تر اونایی که توجیه نمیشن رو زده میکنید . با اهل فن (خودم روعرض نکردم ) مشورت کنید بهتره .
جناب میرزایی منتظر پ.خ شما هستم برای کمک به رفع مشکل

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز این همه حرفای قشنگ و منطقی زدی ولی تیکه آخرش رو دیگه خراب کردی "برنامه اورجینال بخر بریز ببین هنگ میکنه " یا شما اطلاعاتتون در زمینه نرم افزار و کامپیوتر و مشتفات اون کم هست یا زیاد و مشتری رو گلابی تصور میکنید . بنده به اندازه کافی دیوایس دارم و همچنین علم و سابقه کار تو این زمینه که شما نتونی من یکی رو با این حرفت توجیه کنی . به اورجینال بودن نرم افزار نیست . قبل از اینکه یه حرفی رو همین جوری بزنید دقت کنید که " مشتری شعور داره ، عقل داره و عالم هست " پس بهش توهین نکن با این حرف هات . آقای میرزایی میتونن با بنده در ارتباط باشن ببینم مشکلشون چیه . خیلی راحت بهتون بگم من الان از 4.0.3 روی نوت دارم استفاده میکنم و نرم افزار موبایل بانک ملت باهاش مشکل داره و از اونجایی که یه نیمچه ارتباطی با این عزیزان داشتم منتقل کردم بهشون و امیدوارم به زودی درست بشه . باید دید مشکل از ورژن نرم افزار و سیستم عامل تبلت هست یا خیر ولی فروشنده محترم به هیچ وجه دلایل غیر علمی نیارید که بد تر اونایی که توجیه نمیشن رو زده میکنید . با اهل فن (خودم روعرض نکردم ) مشورت کنید بهتره .
جناب میرزایی منتظر پ.خ شما هستم برای کمک به رفع مشکل

سلام

دوست عزیز من هم ادعای خاصی نکرده بودم ... یا این که نگفته بودم استخدام تیم رسمی اندروی گوگل هستم که اینطور صحبت می کنید!
من تجربه ای داشتم که خرید نرم افزار ارجینال باعث حل شدن مشکل شد !!!
من برای گوشی سونی ، یک برنامه ریختم که پس از نصب اول باعث کند شدن گوشی و بعد هم هنگ کردن گوشی میشد ...
نرم افزار رو خریدم و مشکل حل شد!
این که قصد کمک دارید خیلی عالی هست و بنده استقبال می کنم و پیشاپیش سپاسگذارم.

همین مسئله را برای آقای میرزایی توضیح دهید که نباید انتظار داشته باشید هر برنامه ای روی آن نصب شود من یک دنیا متشکرم!
من قبلاً تالارهای خیلی عالی خارجی به ایشون معرفی کردم که می تونند تشریف ببرند مشکلاتشون رو مطرح کنند ولی ایشان از من مرجع فارسی درخواست کردند که بنده چیز زیادی نمی شناختم.

متشکرم

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
سلام

دوست عزیز من هم ادعای خاصی نکرده بودم ... یا این که نگفته بودم استخدام تیم رسمی اندروی گوگل هستم که اینطور صحبت می کنید!
من تجربه ای داشتم که خرید نرم افزار ارجینال باعث حل شدن مشکل شد !!!
من برای گوشی سونی ، یک برنامه ریختم که پس از نصب اول باعث کند شدن گوشی و بعد هم هنگ کردن گوشی میشد ...
نرم افزار رو خریدم و مشکل حل شد!
این که قصد کمک دارید خیلی عالی هست و بنده استقبال می کنم و پیشاپیش سپاسگذارم.

همین مسئله را برای آقای میرزایی توضیح دهید که نباید انتظار داشته باشید هر برنامه ای روی آن نصب شود من یک دنیا متشکرم!
من قبلاً تالارهای خیلی عالی خارجی به ایشون معرفی کردم که می تونند تشریف ببرند مشکلاتشون رو مطرح کنند ولی ایشان از من مرجع فارسی درخواست کردند که بنده چیز زیادی نمی شناختم.

متشکرم

فعلا قرار شده دوستمون قرار بذاره ما بریم پولمونو بگیریم فعلا حل شده اون فیلمیو هم که گرفتم بهتون نشون میدم
امیر خان من در مورد سخت افزار زیاد نمیدونم ولی نرم افزار رو نگو چون فک کنم یه چند سالی هس دارم کار میکنم ببینید گلگسی ایس یه مدل برنامه هایی رو نمیاره خب ولی حداقل نصب میکنه
توی خانوادمون حداقل 9 تا گوشی اندرییید هس شما وقتی یه برنامه رو روی 9 تا حتی تبلت برند مختلف میریزی اجرا میکنه یا یه برنامه رو روش هنگ میکنه مشگل از منه؟
نمیگم رو همه چی هنگ میکنه ولی هنگش بالااس
ماهم که الان مشگلی نداریم شما میخوایید پس بگیرید دیگه تموم میشه میره ایشالااااه دروس باشه یا علی

در ضمن اینم رسمش نیس که بنده یه 15 روزه الاف شما بودم بیااید بگید حالا یه 60 تومن بهتون میدم استفاده کنید یه 20 تومن میگیرم عوض میکنم
خودتون میدونید من اگه نمیخواستم بگیرم این همه خودم به اب و اتیش نمیزدم بیام بگیرم
دوستتون میگه حالا برنامه و بازی نصب نمیشه بگید باهاش کارای دیگه کنه ینی مارو احمق فرض کردید ؟
من احترام گذاشتم تا الان هیچی نگفتم پس هر چه سریعتر بزنگید تا قرار بذارید با پدرم ممنون منتظرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا