بسم الله الرحمن الرحیم
کاربر تازه وارد

سلام
دوستان گرامی بنده یه ساب آکبند (به شرط می تونید بیایید ببینید!) و ارجینال (به شرط می تونید بیایید ببینید!) از برند ORION و رده بالاترین و قویترین ساب آن یعنی HCCA-152-SPL با دو کویل 2 اهمی (یعنی 1 اهم یا 4 اهم) و توان واقعی و حیرت انگیز 5000 وات آر ام اس و توان پیک 20000 وات (روی این حساب باز نکنید همون 5000 وات آر ام اس هستش!) را که به وسیله یکی از دوستان و همکارانم از نمایندگی اوریون در دبی خریداری شده و فرستاده شده رو برای فروش گذاشتم.
راستش این ساب فوق العاده دوس داشتنی رو برای خودم و مختص خودم خریدم، چون خودم هم در زمینه فروش سیستم های صوتی کار می کردم دوس داشتم بهترینش رو داشته باشم (حالا براتون توضیح می دم چرا یه متخصص! بین این همه ساب این رو برای خودش انتخاب کرده!)
قیمت رو 3.000.000 تومن می گزارم! و صحبت ها هم در pm انجام شود و شماره تماسمم: 09124106796
ضمنا این ساب کاملا آکبنده و پشت ویترینی هم نبوده!
این ساب یکی از قویترین ساب های موجود در ایران می باشد و قدرت 5000 وات RMS را دارا می باشد و در تستی که بین ساب های مختلف با شرایط یکسان انجام شده توانسته قدرت خودش رو به خوبی اثباط کنه، البته ساب HCCA152 بدونه پسوند SPL که توان 2000 وات را داراست در این تست شرکت کرده نه این ساب HCCA152SPL با توان 5000 وات RMS ! و ساب های قدرتمندی همچون Cerwin-Vega Stroker و MTX 9500 و Kicker SoloX و ... در این تست حضور دارند و شرایط مسابقه رو هم براتون پیوست کردم:
فایل های ضمیمه
Last edited: