• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساب ووفر آکبند alpine type x12

nvid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید صندوق پیغام هام پر شده بود الان سند شد.

nvid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه نفر ساب رو میخواست قرار بود این هفته بیان ساب رو بگیرن که خبری ازشون نشد...
ساب موجوده...
480 تومن

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من این ساب رو خریدم از ایشون اما در حال استفاده متوجه شدم ایشون از پشت ساب رو به صورت کاملا حرفه ای چسب کاری کردن که بنده در موقع خرید متوجه نشدم جالب ابن هستش که ایشون آیدیشون تو سایت همسایه یعنی tuning talk.ایدیشون امین 206 هست منتها چون اونجا جنسی رو نمیتونن تاپیک کنن اینجا جنساشونو به خلق الله میندازن بنده از ایشون شکایت دارم واز مدیران سایت هم میخوام حتماً این موضوع رو بررسی کنند که شاهد این نوع کلاه برداری ها نباشیم جالبه ترکی که از پشت ساب برداشته بود وایشون چسب کاری کرده بودم ناشی از تست سنگینی بود که از این ساب گرفته شده بود منتها چون ایشون تو سابقشونم هست که هر جنسی که دارن بیرحمانه استفاده میکنند ایشون هم در اثر تست سنگین صفحه پشت این ساب رو ترک داده بودن.واقعاًادم شاهد چه آدمایی هست تواین زمانه به هرحال خواستم به دوستان گلم بگم در دام اینجور افراد نیوفتین

peyman619

Registered User
لایک‌ها
3
داداش گلم این وصله ها به امین نمی چسبه

TUNINGTALK

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز میچسبه یا نمیچسبه ولی ایشون خوب به ما چسبوندن. تازه با این که ساب رو در موقع تحویل تست کردن با اهمتر و گفتن اصلاً اسفاده نشده بله بطور مداوم استفاده نشده بود ایشون 1 باز استفاده کرده بودن ولی تو اون یکبار جوری به ساب فشار آوردن که ساب از زیر ترک برداشت که به صورت کاملاً حرفه ای ایشون عکس گذاشتن و به صورت حرفه ای چسب زدن از اونطرف ساب که اصلاً ادم ذهنشم به اونجا قد نمیده

ch4lleng3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه نفر ساب رو میخواست قرار بود این هفته بیان ساب رو بگیرن که خبری ازشون نشد...
ساب موجوده...
480 تومن
salam navid jan agha hich shomare ya adresi nadaram azaton sub male man faghat ye tamas begirin ya tel o behem bedin mamnon misham ...nima 09121971609

ch4lleng3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
amin jan ye tamas ba man begirin ya shomaratono msg konin mamnon misham beheshto dozakham moghe mamele ba ham hal mikonim :) 09121971609 nima baraye sub merci

123tan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هنوز موجوده؟

ArbiX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam dadash shomare tamaseto lotf mikoni?

ArbiX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam dadash khubi, age sub hanuz mojude lotf konid etela bedid ke ma vase kharidesh mozahemetun beshim

بالا