خواهش میکنم داداش - راستی صداش چطوره؟ قدرت پرتاب و سنگینی بیس چطوره؟ با ساب 1214 جی بی ال لوله ای که همه صداشو شنیدیم میتونی مقایسه کنی؟
واسه دوستم میخوام که 405 داره و میخواد اساسی بلرزونه !!
سلام
راستش صداش نسبت به jbl لوله ای یه سر و گردن با لاتره نا سلامتی 15 اینچه وقدرت بیسش پر تر و پرتاب صداش بیشتره با ویبره عالی.من به امپ مونو 8400 پایونیر وصلش کردم که توی 2 اهم 600 تا میده من تا 500 وات هم بهش دادم اخ نگفت.خلاصه هرکی بخره ضرر نمیکنه در کمال سلامت به شرط چاقو...
در خدمتیم
Sent From My Nokia 1201 Using Tapatalk 5 teta
ممنون داداش - این رو واسه یکی از بچه ها میخوام که سربازه - 170 مال من
این دوستمون تایید میشه، خوب بفروشی
سلام دوست عزیز
من ساب رو میخوام ولی:
1: شیراز هستم.
2: تخفیف میخوام ازتون
3: با توجه به عضویتتون امکان واریز پس از دریافت هست؟ البته جسارت به شما بزرگوار نباشه
4: مهلت تست چقدر هست؟
ممنون میشم موضوعات بالا رو شفاف سازی کنید
سلام
انقدر بچه های شهرستانی بازی در اوردن سر خرید ترجیح میدم تهران و حضوری معامله کنم.
موجوده
بعضی ها میان میگن 150 ماله من یه چند تایی هم به قیمت پایه میخوان بعضی ها هم 170 میخوان برای دوست سربازشون شماره کارت هم میگیرن ولی این ها همش حرفه به عمل که میرسه میرن دنباله بازیشون فکر کنم برای سرگرمی میان توی تاپیک ها پست میزارن تا یه کم وقتشون تلف شه یا میگن اگه لینکشو پیدا کنی من میخوام فکر کردن که منو گزاشتن سر کار بابا ما که سر کار نیستیم ساب الان توی ماشینمه و دارم استفاده میکنم شماها سره کارین که با این کارا خودتونو سرگرم کردین.
آقا علی من خریدار نیستم عزیزم ولی فرق یه ساب 15 اینچ با 300 وات با یه 12 اینچ با همین مقدار توان چیه؟ عذر میخوام بابت اسپم
بنده سابو خريدم.
اصلا هم صداش خوب ني
شوخي كردم. عاليه
ممنون.