• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساز عود ترکیه ای

power of

Registered User
لایک‌ها
71
خسته نباشید
البته من در مورد قیمتش نمیخوام نظر بدم اما چون دلنوازی عود میزنم کمی اشنایی دارم
سازهای ترک بد نیست اما سازهای کاملی نیستن ساخت چوبش دقیق معلوم نیست چیه اما متاسفانه 90درصد این سازها توی اب و هوای ایران باز میشن بخصوص شهرهای شمالی که نم و شرجی بودن هوا بیشتر یا شهرهای جنوبی
سرپنجه ساز ضعیفه و توی کوک گرفتن مشکل داره
گوشی ها هم چوبه که سیاه شده این چیزی که من میبینم توی عکس در صورتی که بهترین گوشی چوب آبنوسه
باید ترکه هاش رو دید که چجوری مهرکاری شده اگر باز شدگی نداشته باشه و گزگز سیم نداشته باشه و صفحه تبله نکرده باشه ساز خوبی میشه ولی باز تا باهاش زده نشه نمیشه فهمید چجور سازیه در مورد قیمت هم باید صدا رو شنید نمیشه از پشت نت نظر داد.
امیدوارم بد برداشت نکنید فقط خواستم ساز رو معرفی کنم.

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
دقیقا درست میگید منم خودم ساز میزنم البته یه چیز دیگه.
نسبت به قیمتش صدای خوبی داره چون حدوده 1ماه باهاش کار کردم خر خر نمیکنه.
کوکش دم به دیقه در نمیره.
همه ی سازا تو هوای شمال داغون میشن فقط این نیست ولی خب من تهرانم اب و هوا برای ساز خوبه.
صفحه ی روش هم تبله نکرده چون نگاه کردم.فقط سیماش خوب نیست که باید تعویض بشه با سیم با کیفیت صداش بهتر هم خواهد شد.

power of

Registered User
لایک‌ها
71
خب پس اشنایی دارید دیگه
در مورد سیم هم بگم این سیمی که من میبینم یه چیزی مثل پیرامیده که بالایش رو توی پکیج نداره البته من از دور دارم میبینم.
سیم عود ترک رو نمیشه داداریو زد چون گز میکنه و نازکتره معمولا روی مصری یا خلیجی یا سوری ست میکنن بهترین سیم برای عود ترک پیرامیده اما مشکل اینه عود ترک باید سیم وسطی یا همون (رِ) رو باید لابلا بندازید وگرنه سیم وسطی خوب جواب نمیده متاسفانه پیرامید هم سیم یازدهم رو توی پکیجش نداره یا مجبورید پیرامید بندازید سیم یازدهم رو از روی گیتار ست کنید یا لا بلای کامل بندازید من خودم پیرامید روی ترجیح میدم اما سیم وسط و سیم یازدهم رو از روی لابلا میکشم بیرون در هر صورت در نظر داشته باشید یه 50 تومن هم خرج سیم میشه.(لابلا)
کجا میشه دیدش ؟

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
دوست عزیز مگه شما خریدارید؟
ولی من شنیدم لابه لا بهتر از پیرامید...در کل باید باید از سیم گیتار هم استفاده کرد.

power of

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزیز مگه شما خریدارید؟
ولی من شنیدم لابه لا بهتر از پیرامید...در کل باید باید از سیم گیتار هم استفاده کرد.
لا بلا بهتر از پیرامیده اما پیرامید برای ترک بهتره ولی مشکلش اینه دوتا از سیمهای مهم رو نداره من شماره سیمش رو میگم و جوابدهیش بالا گفتم.
من خودم مصری و سوری دارم اول خریدار نبودم ولی شاید برای یکی بخوامش راستی تعویض هم دارید ؟

بالا