• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساعت هوشمند LG Watch Urbane W150

alidta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز من خریدارم شما قیمت بدید

_ ^ Mast3R ^ _

Registered User
لایک‌ها
116
هنوز قصد فروش ندارم دوست عزیز.

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

alidta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
لطفا اگه تا آخر هفته خواستید بفروشید به شرطی که صفحه نمایش و بدنه خط و خش نداشته باشه و ساعت سالم و بدون ایراد باشه و وای فای هم داشته باشه نداشته باشه هفتصدهزار در سایت ایسام از شما خریدارم فکر کنید و خبر بدید خواستید همین حالا ویا تا روزپنجشنبه 700 هزار تومان در ایسام دات آی آر خریدارم با تشکر

alidta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
لطفا اگه تا آخر هفته خواستید بفروشید به شرطی که صفحه نمایش و بدنه خط و خش نداشته باشه و ساعت سالم و بدون ایراد باشه و وای فای هم داشته باشه نداشته باشه هفتصدهزار در سایت ایسام از شما خریدارم فکر کنید و خبر بدید خواستید همین حالا ویا تا روزپنجشنبه 700 هزار تومان در ایسام دات آی آر خریدارم با تشکر

alidta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
سلام داداش همین الان اگر موافقی شماره تماس بده قال قضیه را بکنیم.البته همون ۴۵۰اول که گذاشتی.همین الان نقد شماره کارتت واریز کنم برام ارسالش کن.

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

alidta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام من ۷۰۰ گفتم ایشون گفتند که قصد فروش ندارند

_ ^ Mast3R ^ _

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان قصد فروش ندارم ببخشید. اون زمان که میگفتم زود زود کسی نبود. الان لازممه. حتما حکمتی توش بوده.

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

بالا