سلام به همه دوستان
گوشی سامسونگ جت با گارانتی پارس ماکروتل به رنگ یاسی( بهترین رنگ جت) با تمام وسایل جعبه کامل و سالم بدون خط خش.از روز اول صفحه محافظ داشته تا خط نیفته .به فروش می رسد.
وسایل جعبه (گوشی+کابل TV+شارزر+HANDSFREE+سی دی +دفترچه راهنمایه فارسی وانگلیسی)
دوستان گوشی خیلی تمیز و در حد نو است و دلیل فروش خرید گوشی پاکت پی سی می باشد.
فریمور گوشی جدیدترین فریمور موجود می باشد که تاچ نرمی دارد.
دوستان اگه مایل بودن اندروید هم روش می ریزم تا موقع تحویل بتونید از برنامه ها وبازی هاش لذت ببرین.
این هم چند تا عکس از گوشی دوستان چون دادن شماره خلاف قوانین هست اگر من نبودم می تونید پخ بگذارید.
این هم چند تا عکس از اجرای جتدروید روی جت:
دوستان همون طور که می دونید کابل رو گوشی نیست و من خودم کابل می دم در مورد قیمت ه200 قیمت پایه چون گوشی با گوشی نو فرقی نداره.(و هر کسی هر چیزی خواست بگه تا رو گوشی نصب کنم و بدم)
یا علی
گوشی سامسونگ جت با گارانتی پارس ماکروتل به رنگ یاسی( بهترین رنگ جت) با تمام وسایل جعبه کامل و سالم بدون خط خش.از روز اول صفحه محافظ داشته تا خط نیفته .به فروش می رسد.
وسایل جعبه (گوشی+کابل TV+شارزر+HANDSFREE+سی دی +دفترچه راهنمایه فارسی وانگلیسی)
دوستان گوشی خیلی تمیز و در حد نو است و دلیل فروش خرید گوشی پاکت پی سی می باشد.
فریمور گوشی جدیدترین فریمور موجود می باشد که تاچ نرمی دارد.
دوستان اگه مایل بودن اندروید هم روش می ریزم تا موقع تحویل بتونید از برنامه ها وبازی هاش لذت ببرین.
این هم چند تا عکس از گوشی دوستان چون دادن شماره خلاف قوانین هست اگر من نبودم می تونید پخ بگذارید.

این هم چند تا عکس از اجرای جتدروید روی جت:

دوستان همون طور که می دونید کابل رو گوشی نیست و من خودم کابل می دم در مورد قیمت ه200 قیمت پایه چون گوشی با گوشی نو فرقی نداره.(و هر کسی هر چیزی خواست بگه تا رو گوشی نصب کنم و بدم)
یا علی
فایل های ضمیمه
Last edited: