• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سايت ساب دومين دهي با 12000كاربر

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
130 تومن

حجم دیتا بیس چقدر هست الان؟

as87

Registered User
لایک‌ها
1
130 تومن

حجم دیتا بیس چقدر هست الان؟

با توجه به اينكه خريدار قبلي از خريد سر باز زده. پيشنهاد شما قابل قبول هست. در صورتي كه سايت رو مي‌خواييد حداكثر تا 48 ساعت اينده به بنده پي‌ام بديد.

من دیگه خریدار نیستم , بدین به sonami777

باشد كه خداوند اسپمرها را شفا دهد.

با توجه به اسپمر بودن اكثر دوستان اينجا، در صورتي كه اين خريدار پي‌ام نده بنده ديگه از فروش سايت منصرف ميشم و جاي ديگه سايتم رو مي‌فروشم. لطفا ديگه كسي افر نده.

sonami777

Registered User
لایک‌ها
7
با توجه به اينكه خريدار قبلي از خريد سر باز زده. پيشنهاد شما قابل قبول هست. در صورتي كه سايت رو مي‌خواييد حداكثر تا 48 ساعت اينده به بنده پي‌ام بديد.

با توجه به اسپمر بودن اكثر دوستان اينجا، در صورتي كه اين خريدار پي‌ام نده بنده ديگه از فروش سايت منصرف ميشم و جاي ديگه سايتم رو مي‌فروشم. لطفا ديگه كسي افر نده.

ما که از اول خریدار بودیم
واستون پیام خصوصی فرستادم دوست عزیز

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408

فکر کنم منظورشون این بوده که با 140 تومن کابر دیگه انصراف دادند و بیشتر پیشنهاد نمیدند اگر زیر 130 تومنش میزدند اون وقت....
خلاصه مزایده همین هست و یه عده باید کنار بکشند تا یکی برنده بشه و این اسپمر بودن نیست!

as87

Registered User
لایک‌ها
1
فکر کنم منظورشون این بوده که با 140 تومن کابر دیگه انصراف دادند و بیشتر پیشنهاد نمیدند اگر زیر 130 تومنش میزدند اون وقت....
خلاصه مزایده همین هست و یه عده باید کنار بکشند تا یکی برنده بشه و این اسپمر بودن نیست!

البته زمان مزايده به اتمام رسيده بود. و اگر ايشون سايت رو مي‌خواستن بايد همون 130 واريز مي‌كردند. و پيشنهاد نفر اخر قابل قبول نبود.

پ.ن: البته راستش اول فكر كردم كه هر 2 يوزر يه نفر هستند. حالا كه اون شخص پي‌ام داده احتمالش خيلي كمتر هست.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
عزیز تاریخ عضویت من در پی تی 2004 هست

در هر صورت من هم سایت رو می خواستم ولی وقتی دیدیم شما بعد از 72 ساعت به سوال من جواب ندادید ترجیح دادم کنار بکشم

و نکته دیگه اینکه شما برو رنک گوگل سایت ات رو دوباره چک کن, رنک ها دیروز 2باره تغییر کردند.

موفق باشید

ps: تشکر از h+r به خاطر شفاف سازی شون

بالا