magserver2000
Registered User
خواهش ميكنم . من هم از شما به خاطر اين تاپيك تشكر ميكنم ...من فقط از ايشون به خاطر پست دادن و بالا بردن رتبه تاپيك تشكر ميكنم
خواهش ميكنم . من هم از شما به خاطر اين تاپيك تشكر ميكنم ...من فقط از ايشون به خاطر پست دادن و بالا بردن رتبه تاپيك تشكر ميكنم
ببين عزيز جان اگه چرت و پرتاي يه نفر بتونه اعتباره منو كم كنه من بايد برم بميرم . چون من هر چي بوده ريختم رو داريه يه دامنس كه با كنترل پنله و يه مشت آرشيو و قالب !! همين ولي بحث هاستينگ فرق ميكنهخیلی واقعا عجیبه . خصوصا از دانشمند چنین برخوردی انتظار نمیرفت . بهتر نیست این مشکلات را به صورت تلفنی یا حضوری ( کلا به صورت خصوصی ) حل کنید ؟! این جوری اعتبار کار از دست نمیرود .
http://the-online-world.com/suspended.page/
[
عجب
نه... این سهیل خان فکر کرده می تونه سر ما کلاه بگذاره ! 2 ماه بیاد از هر چی دلش خواست استفاده کنه بعدش هم فکر فروش به سرش بزنه! فروش چی؟؟؟ چیزی که اصلا تعلقی به اون نداره! توی توافق اولیه چنین چیزی نبوده.خیلی واقعا عجیبه . خصوصا از دانشمند چنین برخوردی انتظار نمیرفت . بهتر نیست این مشکلات را به صورت تلفنی یا حضوری ( کلا به صورت خصوصی ) حل کنید ؟! این جوری اعتبار کار از دست نمیرود .
نمی دونم به کجا می گی شهر. ولی ابرکوه شهره!ابر کوه:blink: اینجا دیگه کجاست
؟اونجا اینترنت هم هست؟البته من نمیشناسم شاید یه شهر باشه .میشه بگید کجاست.
این همه پست نمی ده که بگه عجبچندتا از این عجب ها تو پی تی زدین کلا؟![]()
این همه پست نمی ده که بگه عجب
این همه پست می ده که اون دوتا لینک پایین رو بده. اگه دقت کنی اونا جزء امضاء نیست و تو موتورها جستجو راحت ایندکس می شه و رنک سایت می ره بالا.
معلومه كه نهمگه جزو امضا باشه حساب نمیشه؟؟؟؟