• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت اندروید با 6,000 بازدید در روز با ضمانت برگشت وجه در صورت نارضایتی تا یک ماه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

afsoongar3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
برای هر مطلب یدونه پست میزارید یا اینکه نسخه جدید بیاد مطلب رو به روز می کنید

قیمت نهایی رو برای من ارسال بکنید

damharas1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
ایشان اصلا نشستند که جواب سوال ها را بدهند؟؟

androidiyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ایشان اصلا نشستند که جواب سوال ها را بدهند؟؟
سایت به قیمت یک میلیون تومان به آقای احسان رحیمی دیروز فروخته شد ..! پولش هم نقدر یک میلیون تومن واریز کرد...
یه نمایشگاه خودرو ، ماشین رو در مغازه اش قرار میده شاید 2 هفته بمونه و هر روز چند نفر در موردش سوال کنند
اون صاحب نمایشگاه هم وظیفه اش اینه که جواب سوال رو بده ... به کسی هم مربوط نیست که چند روزه ماشین اونجاست ...... یه فرد دیگه ای اومده میگه نصف مبلغ رو 7 روز دیگه میدم نصف مابقی رو نمیدونم کی بدم یا ندم .... اونم بعد از اینکه دوساعت باهاش صحبت کردیم .... و جالب اینکه اومده در این تاپیک هم نوشته که من کارمند دادستان هستم و این چیزها ..... خیلی از دوستان اینجا سوال کردن بهشون پاسخ دادیم بعضی ها هم بی ادبانه صحبت کردن جواب اونارو هم مثل خودشون دادیم ... بلاخره سایت فروخته شد
انشالله شمایی که علاقمند به اعتماد سازی هستی ، سایت خوبی پیدا میکنی .. جوینده یابنده است !!!

Last edited:

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91
سایت به قیمت یک میلیون تومان به آقای احسان رحیمی دیروز فروخته شد ..! پولش هم نقدر یک میلیون تومن واریز کرد...
یه نمایشگاه خودرو ، ماشین رو در مغازه اش قرار میده شاید 2 هفته بمونه و هر روز چند نفر در موردش سوال کنند
اون صاحب نمایشگاه هم وظیفه اش اینه که جواب سوال رو بده ... به کسی هم مربوط نیست که چند روزه ماشین اونجاست ...... یه فرد دیگه ای اومده میگه نصف مبلغ رو 7 روز دیگه میدم نصف مابقی رو نمیدونم کی بدم یا ندم .... اونم بعد از اینکه دوساعت باهاش صحبت کردیم .... و جالب اینکه اومده در این تاپیک هم نوشته که من کارمند دادستان هستم و این چیزها ..... خیلی از دوستان اینجا سوال کردن بهشون پاسخ دادیم بعضی ها هم بی ادبانه صحبت کردن جواب اونارو هم مثل خودشون دادیم ... بلاخره سایت فروخته شد
انشالله شمایی که علاقمند به اعتماد سازی هستی ، سایت خوبی پیدا میکنی .. جوینده یابنده است !!!
کلا شما مشکل داری مثل اینکه فروش سایت کجا و فروش ماشین کجا...

androidiyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کلا شما مشکل داری مثل اینکه فروش سایت کجا و فروش ماشین کجا...
شما نمی فهمید دیگه !!
درک نمی کنید برای خرید و فروش یا اصلاً هر معامله ی دیگه ای نبایست عجله کرد
در ضمن شما همونی هستید که پیامک زده بودید سایت رو میخرم با این شرط که 300 تومن 7 روز دیگه میدم ،مابقی رو هر وقت دستم بیاد میدم ... و ما قبول نکردیم و گفتیم اگر میخواستید وعده ی سرخرمن بدید چرا بعد از 2 ساعت صحبت کردن اینو میگید ، و شاکی شدید و به ما توهین کردید و گفتید من 10 تا مثل شمارو میخرم و میفروشم ... منم بین این همه مردم عرض میکنم که شما در حد و اندازه های خریدار این سایت نبودید و نیستید و همین الانش هم قصدی به غیر از خراب کردن تاپیک ما نداشتید ... که هی حرفهای بیخود می زنید .. و خودشیرینی می کنید
با اینکه میتونستم این پاسخ شمارو پاک کنم چون که انتقاد یا مشکل نبود بلکه توهین بود ، ولی گفتم مردم هم بدونند که خیلی ها قصدشون خرید نیست و در واقع بیمــار روانی هستند ...!!

Last edited:

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91
بیمار روانی،خواهشا پیام های منو حذف نکن تا مردم بشناسن تو رو

damharas1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
سلام مهندس من قصد توهین نداشتنم
به هر حال اگر توهینی هم بوده معذرت می خواهم

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
جناب ساتی خوبی هست حیف که یکم رو قالبش کم کار شده

himyy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آقا من حاضرم این سایت رو از صاحب فعلیش 2 میلیون بخرم.لطفا فوری در اینجا جواب بدید.

فوری فوری فوری

m09135300031

Registered User
لایک‌ها
51
من خریدارم اگه نفروختید خبر بدید

09135300031

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
خواهشا این تاپیکو از لیست مهم ها بردارین