• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت دانلود با قدمت 3 ساله

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام دوستان سایت آرش دانلود با قیمت مناسب به فروش می رسد دامنه سه سال عمر داره که همین امر موجب ارزش بالای لینک ها در موتور جستجو میشه
سیستم موویل تایپ فارسی
دارای سرور دانلود جداگانه
هاست 500 مگی مخصوص سایت
دارای قالب اختصاصی که توسط اورجینال هاستینگ(میزبان و طراح میهن دانلود) طراحی شده و پشتیبانب می شود
هاست سایت هم روی سروی های اورجینال هاستینگ هست دارای آپ تایم 100 درصد
دارای سیستم هوشمند شده تگ ها
البته بگم دلیل اصلی فروش بنده اینه که من برنامه نویسم و نمی تونم بهش برسم با دو هفته یک مطلب که سایت رشد نمی کنه
در ضمن سایت جدیدا سئو سازی هم شده
قیمت توافقی
آرش دانلود
لطفا در خواست های خودتون رو به ایمیل زیر ارسال کنید ممنون
[email protected]

Last edited:

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
تعداد بازدید روزانه سایت ؟
همین شمارنده سایت هست؟ درست کار میکنه ؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
Webgozar.com :: گزارش‌های آماری سايت
البته شمارنده سایت هم درسته رمز وبگذرش 1363 هست
خدایی فقط یه تیم نویسندگی نیاز داره تا بازدیدش بترکونه اما حیف که با چند پروژه ای که گرفتم نمی تونم کارو ادامه بدم و خب سایت دانلود هم رسیدگی مداوم می خواد البته با ارائه لینک های سالم و مطالب مفید سایت تعدادی طرافدار پرو پا قرص هم داره

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
این قالب یعنی واقعا اختصاصیه!!؟؟
ببخشید جواب میدم و به من مربوط نیست ولی این اختصاصی نیست، قالب دانلود ها (قدیمی) هست که اونم کداش از میهن دانلود کپی و ویرایش جزئی شده بود (البته اگه اشتباه نکنم)، ولی این قالب رو برای یکی از سایت های ذکر شده دیدم و تابلوترین چیزشم منو و سایدبارشه.
بهتره پولی که دادین از این هاستینگ و طراح بگیرین (نمی دونم ولی یه جوری تعریف کردین که فکر کردم هاستینگ برا خودتونه؟)
در ضمن میزبان میهن دانلود، وطن دانلود، دانلودها و خیلی سایت های بزرگ دانلود و بزرگ دیگه هاست دی ال است و اولین باره اسم این هاستینگ به گوشم میخوره.
ببخشید دخالت کردم ولی خواستم بعدا با خریدار مشکلی نداشته باشید.

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107
ببخشید جواب میدم و به من مربوط نیست ولی این اختصاصی نیست، قالب دانلود ها (قدیمی) هست که اونم کداش از میهن دانلود کپی و ویرایش جزئی شده بود (البته اگه اشتباه نکنم)، ولی این قالب رو برای یکی از سایت های ذکر شده دیدم و تابلوترین چیزشم منو و سایدبارشه.
بهتره پولی که دادین از این هاستینگ و طراح بگیرین (نمی دونم ولی یه جوری تعریف کردین که فکر کردم هاستینگ برا خودتونه؟)
در ضمن میزبان میهن دانلود، وطن دانلود، دانلودها و خیلی سایت های بزرگ دانلود و بزرگ دیگه هاست دی ال است و اولین باره اسم این هاستینگ به گوشم میخوره.

من هم برای همین تعجب کردم چون کاملا مشخصه که این قالب اختصاصی نیست

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با تشکر از توجه شما اولا سیستم دانلود ها وردپرس هست و این قالب برای موویل تایپ هست این قالب توسط آقای امین تبریزی طراحی شده و اولین بار روی میهن دانلود نصب شده بود که جدیدا میهن دانلود قالب رو عوض کرده تا جایی که می دونم سیستم وردپرس با موویل تایپ کلا فرق داره و اصلا قابل قیاص نیستند تصور می کنم شما قبل از هراظهار نظری باید کمی در مورد تفاوت این سیستم ها و اورجینال هاستینگ تحقیق می فرمودین اینم سایت آقای امین تبریزی که قبلا با اورجینال هاستینگ همکاری می کردند طراحی سایت, طراحی وب, طراحی وب سایت | WeDesign.ir قالب وطن دانلود هم توسط ایشون طراحی شده البته ما تو اینترنت ایران عادت کردیم میایم و بدون تحقیق هر چیزی رو میگیم در هر حال ممنون از توجه شما

در ضمن دانلود ها هرگز چنین قالبی نداشته مگر اینکه در فاصله هر 6 روزی که من به سایت دانلود ها سر می زدم شبا قالبشو عوض می کرده یعنی روز یه قالب داشته و شب یه قالب به نظرت اینطوری بوده:D

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
خب دوست عزیز گفتم اگه اشتباه نکنم، جز اوریجینال هاست بقیه موارد رو میدونم، ولی شما با یه لحتی گفتی انگار با بیسواد طرفی، کار ندارم به مطالبی که گفتین و اینکه قالب روی کدوم سایت بوده، فقط کل پست بالام ترجمش اینه "فروشندۀ محترم و دوستان خریدار این قالب قبلا روی سایتی بوده، الان ایشون اومدن میگن اختصاصیه که از نظر من و دوستمون 30Garo این قالب اختصاصی نیست، @شما اگه به پای اختصاصی خریداری کردی پیگیری کن @خریداران این قالب اختصاصی نیست"، این جمله رو دوستانه گفتم، درضمن چیکار کنم برای اوریجینال هاست، امین تبریزی، استیو جابز و یا هر کی که این قالب رو زده کیه،مهم اینه که قالب اختصاصی نیست، فقط منظورم رو داخل دابل کوتیشن خیلی رک گفتم، حالا نمی دونم چرا پافشاری دارین که قالب اختصاصیه و گرچه قبول دارید قبلا روی سایتی بوده (حالا هر سایتی).
پ.ن : قصد بی احترامی نداشتم و ندارم، از تمام دوستانی که در این پست اسم بردم چه این پست رو میبینن با نه اگه بهشون توهین شده، عذرخواهی میکنم.
به هر حال آرزو می کنم خوب بفروشین.
موفق باشید.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب دوست عزیز گفتم اگه اشتباه نکنم، جز اوریجینال هاست بقیه موارد رو میدونم، ولی شما با یه لحتی گفتی انگار با بیسواد طرفی، کار ندارم به مطالبی که گفتین و اینکه قالب روی کدوم سایت بوده، فقط کل پست بالام ترجمش اینه "فروشندۀ محترم و دوستان خریدار این قالب قبلا روی سایتی بوده، الان ایشون اومدن میگن اختصاصیه که از نظر من و دوستمون 30Garo این قالب اختصاصی نیست، @شما اگه به پای اختصاصی خریداری کردی پیگیری کن @خریداران این قالب اختصاصی نیست"، این جمله رو دوستانه گفتم، درضمن چیکار کنم برای اوریجینال هاست، امین تبریزی، استیو جابز و یا هر کی که این قالب رو زده کیه،مهم اینه که قالب اختصاصی نیست، فقط منظورم رو داخل دابل کوتیشن خیلی رک گفتم، حالا نمی دونم چرا پافشاری دارین که قالب اختصاصیه و گرچه قبول دارید قبلا روی سایتی بوده (حالا هر سایتی).
پ.ن : قصد بی احترامی نداشتم و ندارم، از تمام دوستانی که در این پست اسم بردم چه این پست رو میبینن با نه اگه بهشون توهین شده، عذرخواهی میکنم.
به هر حال آرزو می کنم خوب بفروشین.
موفق باشید.
دوست من منم قصدم توهین به شما نبوده و منظورم بی سواد بودن شما هم نیست اما عزیز من شما اگر بتونی برای سیستم موویل تایپ این قالب رو پیدا کنی من همین الان ازت می خرم شما بدون تحقیق میای وسط و یه حرفی می زنی کی قالب دانلود ها این بوده منم نمی خوام سر کسی کلاه بزارم دیدی تو پست خودم هم گفتم این قالب توسط طراح فقط برای سایت میهن دانلود طراحی شده و اون زمان من هم از طراح خواستم که یک نمونه از اون رو روی سایت برام پیاده سازی کنه شما یا هر کس دیگه که شک دارن می تونن یه سرچ تو جناب گوگل بکنن ببینن که قالب های موویل تایپ چقدر گرون هستن و نایاب هستن اصلا حرف های منو بد برداشت نکنین الان من با c,c++,c#,vb,برنامه نویسی می کنم اما خب از دلفی اطلاعی ندارم این دلیل نمیشه من بی سوادم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان هم نظر بدن در مورد قیمت شاید من زیاد گفتم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
کسانی که مایل باشن می تونن از این آی دی هم جهت تماس استفاده کنن من اکترا آن هستم [email protected]

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان لطفا قیمت مورد نظر رو همینجا بگم ممنون

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
200 تومن:D

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
درامد هم داره؟؟
اگر سایت رسیدگی بشه سر سال در آمدش بالای 600 خواهد بود مطالب این سایت توسط من و برخی دوستان نوشته شده و اصلا کپی نیست هر مطلب بلافاصله پس از انتشار در گوگل ایندکس شده هست این به خاطر قدمت سه ساله دامنه و همچنین سیستم پینگ مخصوص سایت هست که نوشته های جدید رو بلافاصله به موتورهای جستجو معرفی می کنه و از ربات اونا می خواد سایت رو بازدید کنند و مطلب مورد نظر رو ثبت کنند

بالا