computer2011
Registered User
- نوشتهها
- 687
- لایکها
- 2
با سلام
سایت دانلود خودم رو میخوام بفروشم چون شدیداً به پولش نیاز دارم .
دانلود با لینک مستقیم
هاست میزبانیش : هاست نامحدود ماهیانه 4900 تومن
هاست دانلود : VPS هستش که برای هاست دانلود تنظیم شده 60 گیگ هارد داره + رم 512 که به صورت اسپانسری هستش (البته یه هاست دانلود 3 گیگی هم دارم که اون بعنوان یدک ازش استفاده میتونه بشه ماهیانه 1000 تومن)
تاریخ تمدید دامین آخرای آذرماه هستش .
یه تبلیغ هم توی سافت 98 داره که روزانه 400-500 تا بازدیدکننده میاره واسه سایت . البته هزینه تبلیغات ماهیانه به عهده خریدار هستش .
در حال حاضر رتبه ایران سایت در الکسا 4000 هست و 380 هزار در جهان
رتبه الکسا
هر کی میخواد فقط به شماره همراه ام زنگ بزنه چون روزها میرم سر کار نیستم پشت سیستم . (ساعت 7.30 صبح میرم سر کار تا ساعت 8 شب)
قیمت توافقی خواهد بود و قیمت روش نمیذارم هرکی بیشتر بخره به اون میفروشمش . خیلی خیلی فوریه .
شماره تماس :
09375631643
موفق باشید
یا علی
سایت دانلود خودم رو میخوام بفروشم چون شدیداً به پولش نیاز دارم .
دانلود با لینک مستقیم
هاست میزبانیش : هاست نامحدود ماهیانه 4900 تومن
هاست دانلود : VPS هستش که برای هاست دانلود تنظیم شده 60 گیگ هارد داره + رم 512 که به صورت اسپانسری هستش (البته یه هاست دانلود 3 گیگی هم دارم که اون بعنوان یدک ازش استفاده میتونه بشه ماهیانه 1000 تومن)
تاریخ تمدید دامین آخرای آذرماه هستش .
یه تبلیغ هم توی سافت 98 داره که روزانه 400-500 تا بازدیدکننده میاره واسه سایت . البته هزینه تبلیغات ماهیانه به عهده خریدار هستش .
در حال حاضر رتبه ایران سایت در الکسا 4000 هست و 380 هزار در جهان
رتبه الکسا
هر کی میخواد فقط به شماره همراه ام زنگ بزنه چون روزها میرم سر کار نیستم پشت سیستم . (ساعت 7.30 صبح میرم سر کار تا ساعت 8 شب)
قیمت توافقی خواهد بود و قیمت روش نمیذارم هرکی بیشتر بخره به اون میفروشمش . خیلی خیلی فوریه .
شماره تماس :
09375631643
موفق باشید
یا علی