سلام ... چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین (شفاف)
1- برای راه اندازی سایت چقدر هزینه کردین؟ (دامنه ، قالب و ...)
2- میزان هزینه ماهیانه ای که الان برای اداره سایت می پردازید چقدره و مربوط به چه چیزی است؟ (مثلا یه جا فرمودین سرور اختصاصی جای دیگه دیدم اگه اشتباه نکنم بیان کرده بودین سرور مجازی! خب تفاوت اینا مشخصه .. ممنون میشم دقیق بفرمایید تا در تصمیم گیری کمکم کنید)
3- میزان درآمدی که الان از کلیک روی تبلیغاتی که توی سایت گذاشتید چقدره؟
4- اینکه سایت از فیل در اومده نتیجه کاری از سوی شما بوده یا اتومات درست شده؟
5- فرصت نکردم توی فروم رو ببینم ، آیا مدیر یا دستیاری برای کمک در سایت دارید الان؟ دوست شما هستند یا از طریق سایت آشنایی پیش آمده است؟برای اداره سایت مهمه این سوالم ...
ممنون
1.قالب حدود 200 تومان+ دامنه هم که ir هست و نرخ مشخصه! فک کنم 15 ماه دیگه اعتبار داشته باشه!
2.قبلا رو هاست دی ال بودیم(ماهی 20 هزارتومان فقط برای خود سایت)برای دانلود هم من سرور اختصاصی تهیه کردم !ولی گفتم مجازی هم می تونه کارتون رو راه بندازه!برای مثال می تونید برید اولین پست های سایت رو ببینید! هنوز لینکاش رو سرور موجود هست! شما می تونید محدود کنید و با سرور مجازی کار کنید
3.اصلا قصد کسب درآمد نداشتم راستش! یکی 2 تا از تبلیغات که سایت های خودم هست!+ قبلا با آدزسنتر بعضی روزا بالای 100 تا کلیک داشت!کلا قصد مالی نبوده برای راه اندازی سایت!بیشتر به خاطر علاقه بوده!(شاهدش هم دوستانی از همین انجمن که درخواست تبلیغ دادن و قبول نکردم).
4. سایت هنوز فیل هست در واقع!(توضیح بیشتر خواستید pm بدید!)
5.فقط خودم هستم! ولی خوب چند تا یوزر فعال و قابل اعتماد هست که احتمال میدم قبول کنن مدیریت رو!