• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت فیلم و سریال با درآمد دو میلیون در ماه با قیمت مناسب و امکان خرید به صورت قسطی

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
سلام. به دلیل اینکه مدتی هست که فرصت نکردم سفارش ها رو بفرستم تصمیم گرفتم سایتمو بفروشم.
یه فروشگاه فیلم و سریال برای فروش دارم ولی بر خلاف فروشگاه های دیگه توی یکسال و نیم که از فعالیتش میگذره حتی یکبار هم اخطار فیلتر نگرفته و فعالیتش مجاز هست. درآمد حداقل دو الی سه میلیون درماه که اگه بیشتر واسش وقت گذاشته شه و از طریق ارسال ایمیل گروهی تبلیغات شه تضمینی بالای 7 - 8 میلیون ماهانه ازش درمیاد . حدود دومیلیون تومن محصولات فروشگاست که در اختیارتون قرار میدم. به جرئت میتونم بگم که نصف محصولات این فروشگاه در فروشگاه های دیگه وجود نداره.
من با اینکه سفارش ها رو دیر به دیر میفرستادم و اصلا واسش تبلیغ نکردم باز انقد درآمد داشتم
در حال حاضر بیش از ده میلیون سفارش آماده به ارسال هست. یعنی کسی که فروشگاه رو میخره همین اول کار این مقدار فروش داره که قابل اثباته
هفته ای حداقل پونصد هزار تومن سفارش ثبت میشه. پنل فروشگاه فارسی و بسیار آسان هست و همه چیز به صورت اتوماتیک انجام میشه و یک درصد هم نیاز به تخصص نداره. دارای پنل همکاری در فروش هم هست. که اگه از اون هم استفاده بشه درآمدش بیشتر میشه. من خودم از بخش همکاری در فروش استفاده نکردم.
من از نظر امنیت و فیلتر نشدن و درآمد کاملا تضمینش میکنم و بعد از واگذاری فروشگاه همه جوره کار راهنمایی و پشتیبانی رو انجام میدم.

آمار سفارش های آماده به ارسال تا تاریخ ( 92/11/9) =
سفارش های ثبت شده: 163 عدد
جمع کل: 5 میلیون و 755 هزار تومان

سفارش های آماده به ارسال تا تاریخ ( 92/11/20 ) ===>
سفارش های ثبت شده: 180 عدد
جمع کل: 6 میلیون و 614 هزار تومان
عکس پنل سفارش ها:
http://upload7.ir/imgs/2014-03/59764561376081934163.png

با یه حساب سر انگشتی می بینید که در عرض 11 روز حدود 900 تومن سفارش ثبت شده

آمار سفارش های آماده به ارسال تا تاریخ ( 92/12/3) =
سفارش های ثبت شده: 189 عدد
جمع کل: 7 میلیون
عکس پنل سفارش ها:
http://upload7.ir/imgs/2014-03/59475886397300586376.png
http://upload7.ir/imgs/2014-03/73551288276386143940.png
آمار سفارش های آماده به ارسال بین تاریخ 92/12/12 تا 92/12/15
دوستان همینطور که ملاحظه میکنید در عرض 3 روز 450 تومن سفارش ثبت شده
عکس پنل: http://upload7.ir/imgs/2014-03/91723281397346878202.png

تمامی سفارش ها همراه با آدرس و کدپستی، شماره همراه و منزل ،نام و نام خانوادگی ،نام محصول، ایمیل و شماره آی پی خریدار ثبت شده و کاملا مستنده ****

آخرین عکس از آمار سفارش های آماده به ارسال تا تاریخ ( 93/1/15) =
سفارش های ثبت شده: 230 عدد
جمع کل: 9 میلیون و سیصد هزارتومن
عکس پنل سفارش ها:
http://upload7.ir/imgs/2014-04/03609134484434132864.png
همینطور که ملاحظه میکنید در عرض 4 روز بین تاریخ 11 فرودین تا 15 فروردین 567 هزار تومن سفارش ثبت شده

آدرس:www.filmbuy1.com

قیمت : 15 میلیون تومن . برای دوستانی که خریدار واقعی هستن ولی مبلغشون کامل نیس امکان خرید به صورت شرایطی و چکی نیز وجود داره. امکان معامله به صورت حضوری هم هست
درآمد 2 الی 3 تومن درماه + دو میلیون محصولات + بیش از 10 میلیون تومن سفارش آماده به ارسال به صورت مستند و قابل اثبات

نکته ی اول:درحال حاضر سفارش های آماده به ارسال داره بیش از حد زیاد میشه ( بیش از 10 میلیون تومن شده ) و یه نفر باید فروشگاه رو تحویل بگیره و سفارش های مردمو بفرسته تا مشتری های فروشگاه کاهش پیدا نکنه.

نکته ی دوم: اسپم گزارش میشه. فقط خریداران واقعی پست بدن و اگه سوالی هم هست بنده در خدمتم. دوستان میتونن همه ی سوالاتشون رو پ.خ کنن تا به صورت کامل بهشون پاسخ بدم. عزیزانی که با بنده در ارتباط بودن میدونن که همه ی سوالات رو با حوصله جواب میدم
با خریدار واقعی رو قیمت هم راه میام

Last edited:

kharkhun

Registered User
لایک‌ها
40
این تاپیک قبلا چند صفحه نبود؟
چقدر هزینه داره؟
چند درصد رو هر سفارش هزینه تولید و بسته بندی و ... و پودسانت داره؟
آیا تمایل یه همکاری دارید یا فقط فروش؟

ارسال شده از SM-T211 با استفاده از تپاتالک 2

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
این تاپیک قبلا چند صفحه نبود؟
چقدر هزینه داره؟
چند درصد رو هر سفارش هزینه تولید و بسته بندی و ... و پودسانت داره؟
آیا تمایل یه همکاری دارید یا فقط فروش؟

ارسال شده از SM-T211 با استفاده از تپاتالک 2
پ.خ شد دوست خوبم

hamidpsps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این سایت 6 ماهه دامنش ثبت شده چطور یک سال و نیم قدمت داره؟

maziar2267

Registered User
لایک‌ها
91
بازدید کننده ها خودشون به سایت شما میان ؟ یا تبلیغات و همکاری در فروش دارید ؟ یا با یک سایت دیگه از خودتون متصل هست ؟

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
این سایت 6 ماهه دامنش ثبت شده چطور یک سال و نیم قدمت داره؟
داداش خودم انقد عقلم میرسه. اگه شما تاپیک قبلی رو ملاحظه کرده بودید نوشته بودم که دامینشو تازه بردم رو دات کام

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
بازدید کننده ها خودشون به سایت شما میان ؟ یا تبلیغات و همکاری در فروش دارید ؟ یا با یک سایت دیگه از خودتون متصل هست ؟
خیر- من حتی یک ریال هم هزینه ی تبلیغات نکردم چون دانشجوی مهندسی هستم همین سفارش ها رو هم بزور وقت میکردم بفرستم چه برسه تبلیغات هم میکردم.
عزیز واسه همینه که میگم درآمدش رو خیلی میتونید بالاتر ببرید و به بیشتر از 5 - 6 میلیون درماه برسونید. بهترین روش تبلیغ هم ارسال ایمیل گروهیه، چون هم هزینش خیلی کمه و هم به شدت آمار فروشتون بالا میره.

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
آمار سفارش های آماده به ارسال :
سفارش های ثبت شده: 204 عدد
جمع کل: 7 میلیون و 519 هزارتومان

همونطور که در تصویر مشخصه در عرض 6 روز حدود 400 هزار تومن سفارش ثبت شده
عکس پنل: http://upload7.ir/imgs/2014-03/51630779284115119755.png

درحال حاضر سفارش های آماده به ارسال داره بیش از حد زیاد میشه و یه نفر باید فروشگاه رو تحویل بگیره و سفارش های مردمو بفرسته تا مشتری های فروشگاه کاهش پیدا نکنه و به غیر از این خودم شدیدا نیاز مالی دارم.
معامله هم به صورت حضوری انجام میشه

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
سوال من اینه که تو در زمان ارسال شما نشانی خودت رو روی بسته ها میزنی ؟

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
سوال من اینه که تو در زمان ارسال شما نشانی خودت رو روی بسته ها میزنی ؟
والا درحال حاضر چندماهه که قراردادم با شرکت پستی تموم شده ولی زمانی که ارسال میکردم بله نشانی خودم رو میزدم. در مورد ارسال فیلم ها میتونید با شرکت های خدمات پستی مثل ایران مارکت و فروتل و پارس پیک کار کنید و اینم بهتون بگم که پنل پستی همه ی اینا رو هم تو پنل کاربری سایت قرار دادم ، یعنی به هرکدومش که بخواید میتونید متصلش کنید و با شرکتی که دلتون میخواد کار کنید
من خودم با ایران مارکت سنتر کار میکردم.
ضمنا در سایت بنده هم احتمال خرید پستی و هم احتمال خرید آنلاین وجود داره

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
والا درحال حاضر چندماهه که قراردادم با شرکت پستی تموم شده ولی زمانی که ارسال میکردم بله نشانی خودم رو میزدم. در مورد ارسال فیلم ها میتونید با شرکت های خدمات پستی مثل ایران مارکت و فروتل و پارس پیک کار کنید و اینم بهتون بگم که پنل پستی همه ی اینا رو هم تو پنل کاربری سایت قرار دادم ، یعنی به هرکدومش که بخواید میتونید متصلش کنید و با شرکتی که دلتون میخواد کار کنید
من خودم با ایران مارکت سنتر کار میکردم.
ضمنا در سایت بنده هم احتمال خرید پستی و هم احتمال خرید آنلاین وجود داره

از این بابت پرسیدم که ببینم خطر کار چقدره .. نت رو که نگاه کنی میبینی فروش فیلم خیلی کم شده چون شدیدا نظارت میکنن. رو پست حساسن. خیلی از کسایی که کار میکنن آدرس خودشون رو نمیزنن درست. چون ریسکه.

یک سالی هست شما تاپیک فروش میزنی . من یه سوال دارم . نمیدونم کارگری کردی شما یا نه ؟
این کار در مقابل کارگری کردن مثل استراحت میمونه. 4 تا دی وی دی رو رایت میکنی پست میکنی!
شما هم از یک سال پیش تا الان نیاز به پول داری !
دلیل اینکه خودت ادامه نمیدی و پاقرص وایستادی بفروشی چیه ؟

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
از این بابت پرسیدم که ببینم خطر کار چقدره .. نت رو که نگاه کنی میبینی فروش فیلم خیلی کم شده چون شدیدا نظارت میکنن. رو پست حساسن. خیلی از کسایی که کار میکنن آدرس خودشون رو نمیزنن درست. چون ریسکه.

یک سالی هست شما تاپیک فروش میزنی . من یه سوال دارم . نمیدونم کارگری کردی شما یا نه ؟
این کار در مقابل کارگری کردن مثل استراحت میمونه. 4 تا دی وی دی رو رایت میکنی پست میکنی!
شما هم از یک سال پیش تا الان نیاز به پول داری !
دلیل اینکه خودت ادامه نمیدی و پاقرص وایستادی بفروشی چیه ؟
دوست گرامی من تازه سه ماهه این سایت رو گذاشتم برای فروش. تو این یک سالی که تو این فروم هستم این سومین سایتی هست که برای فروش میذارم و اون دوتای قبلی رو هم به دلیل نیاز مالی ولی تو فواصل زمانی مختلف فروختم. مگه آدم فقط یکبار ممکنه نیاز مالی پیدا کنه؟؟؟؟ خب من تا وقتی که به پولش نیاز نداشته باشم دیوونه نیستم که الکی بفروشمش . اون دوتا سایت قبلیمم بخاطر این فروختم که به پولشون نیاز داشتم. الانم 20 میلیون نیاز دارم که نصفش رو با فروش سایتم میخوام جور کنم و بقیش رو هم از جای دیگه.
با این حرفتون هم کاملا موافقم که کار مناسبیه و فقط باید فیلم رایت کرد و هیچ کار دیگه ای نمیخواد. برای همینه که بنده سه ساله تو این کارم. اگر قصد خرید دارید درخدمتم

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
آمار سفارش های آماده به ارسال بین تاریخ 92/12/12 تا 92/12/15
دوستان همینطور که ملاحظه میکنید در عرض 3 روز 450 تومن سفارش ثبت شده
عکس پنل: http://upload7.ir/imgs/2014-03/91723281397346878202.png
یه سوال داشتم شما که میگی وقت نمیکنی سفارش های که از دو سه ماه پیش ثبت شده این دو سه ماه از زمانی تایپیک فروش سایت زدید حساب کردم سفارش که تازه ثبت شده نمیگم البته سفارش جدید ثبت شده اگه اینطوری ادامه بدید شاملشون میتونه بشه ... الان دیگه خیلی هاشون ممکنه پشیمون شده باشند چون خیلی وقته منتظرند که فیلم به دستشون برسه یا رفتند از جایه دیگه تهیه کردند اینطوری مشتری ها سایت هم از دست میدید .
پس ممکنه این 7 میلیون سفارش خیلی خیلی کمتر بشه ؟ مشتری های ثابت از دست بدید؟

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
یه سوال داشتم شما که میگی وقت نمیکنی سفارش های که از دو سه ماه پیش ثبت شده این دو سه ماه از زمانی تایپیک فروش سایت زدید حساب کردم سفارش که تازه ثبت شده نمیگم البته سفارش جدید ثبت شده اگه اینطوری ادامه بدید شاملشون میتونه بشه ... الان دیگه خیلی هاشون ممکنه پشیمون شده باشند چون خیلی وقته منتظرند که فیلم به دستشون برسه یا رفتند از جایه دیگه تهیه کردند اینطوری مشتری ها سایت هم از دست میدید .
پس ممکنه این 7 میلیون سفارش خیلی خیلی کمتر بشه ؟ مشتری های ثابت از دست بدید؟

دوست عزیز سفارش های آماده به ارسال یه امتیاز مثبته. یعنی بنده سایت رو همراه با سفارش های آماده به ارسال به خریدار تحویل میدم و اصل قضیه درآمد خود سایته و من قیمتی که گذاشتم براساس درآمد هست. محصولات سایت که به صورت رایگان به خریدار داده میشه و سفارش های آماده به ارسال هم همراه با سایت یه امتیاز ویژه هست. اگر حتی 4 میلیون سفارش های آماده به ارسال هم وصول بشه یه کمک خیلی بزرگ برای شخصیه که سایت رو میخره و همون اول کار انقدر درآمد بدست میاره.
مطمئن باشید بیش از 80 درصد سفارش ها بدون هیچ دردسری از سوی مشتری تایید میشه و بعد از تماس اعلام میکنن که بفرستید. همین الان در روز بالای 4-5 نفر با من تماس میگیرن و پیگیر سفارش هاشون هستن. و اگر کسی که سایت رو تحویل میگیره روابط عمومی خوبی هم داشته باشه بدون شک میتونه 95 درصد سفارش ها رو به راحتی و با رضایت مشتری بفرسته.

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان درحال حاضر سفارش های آماده به ارسال به مبلغ 8 میلیون و سیصد رسیده و همه ی سفارش ها همراه با آدرس و کدپستی، شماره همراه و منزل ،نام و نام خانوادگی ،نام محصول، ایمیل و شماره آی پی خریدار ثبت شده و کاملا مستنده . از اونجایی که دانشجوی مهندسی هستم و تو یه شرکت هم مشغولم و وقت آزاد ندارم چه الان، چه چندماه دیگه بالاخره باید این سایت رو بفروشم چون اصلا وقت ندارم سفارش ها رو آماده کنم. پس برای اینکه مردم هم زودتر به سفارش هاشون برسن بهتره که همین الان بفروشمش تا مشتریا کاهش پیدا نکنن. درحال حاضر سفارش های آماده به ارسال بیش از حد زیاد شده و در روز 4 - 5 نفر تماس میگیرن و پیگیر سفارش هاشون هستن.
برای دوستانی که خریدار واقعی هستن ولی مبلغشون کامل نیس امکان خرید به صورت شرایطی و چکی نیز وجود داره.

* عید بر همه ی شما مبارک *

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوست عزیز
لطفا قیمت آخر و بهترین شرایط اقساطی که براتون امکان داره را برای بنده پخ کنید

با سپاس

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
آخرین عکس از آمار سفارش های آماده به ارسال تا تاریخ ( 93/1/15) =
سفارش های ثبت شده: 230 عدد
جمع کل: 9 میلیون و سیصد هزارتومن
عکس پنل سفارش ها:
http://upload7.ir/imgs/2014-04/03609134484434132864.png
همینطور که ملاحظه میکنید در عرض 4 روز بین تاریخ 11 فرودین تا 15 فروردین 567 هزار تومن سفارش ثبت شده

*
قیمت : 15 میلیون تومن. برای دوستانی که خریدار واقعی هستن ولی مبلغشون کامل نیس امکان خرید به صورت شرایطی و چکی نیز وجود داره. امکان معامله به صورت حضوری هم هست
درآمد 2 الی 3 تومن درماه + دو میلیون محصولات + بیش از 9 میلیون تومن سفارش آماده به ارسال به صورت مستند و قابل اثبات

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
عزیز کدوم شهر هستی پی ام کن برام با ایمیلت

بالا