• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت فیلم و سریال با درآمد دو میلیون در ماه با قیمت مناسب و امکان خرید به صورت قسطی

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
با خریدار واقعی رو قیمت راه میام. امکان خرید به صورت شرایطی و چکی هم وجود داره

talood

Registered User
لایک‌ها
78
دوست عزیز میشه از پنلتون عکس از مقدار توزیع شده
و عکس از مقدار بازگشتی ها و غیر قابل توزیع و غیره هم بزارید

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز میشه از پنلتون عکس از مقدار توزیع شده
و عکس از مقدار بازگشتی ها و غیر قابل توزیع و غیره هم بزارید
عزیز بخش توزیع شده ها رو به طور کامل پاک کردم. چون الان چهارماهه که سفارش ها رو نفرستادم و همه ی سفارش ها تو بخش توزیع نشده هست. سفارش های ثبت شده کاملا مستند هستن و تمامی سفارش ها همراه با آدرس و کدپستی، شماره همراه و منزل ،نام و نام خانوادگی ،نام محصول، ایمیل و شماره آی پی خریدار ثبت شده.هر فرد با آی پی کامپیوتر خودش سفارش ها رو ثبت میکنه. شما میتونی موقع معامله به هرکدوم از این مشتری هایی که سفارش بالا دادن به انتخاب خودت زنگ بزنی و بپرسی که فلان قدر سفارش دادن یا نه. همین الان در روز بالای 4-5 نفر با من تماس میگیرن و پیگیر سفارش هاشون هستن.

Farhad07

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز شما الان یعنی این سفارش هایی که میگیری نمیفرستی ؟
اینطوری اخه مشتری هات میپره درضمن قیمت اخر رو برام بفرست.

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز شما الان یعنی این سفارش هایی که میگیری نمیفرستی ؟
اینطوری اخه مشتری هات میپره درضمن قیمت اخر رو برام بفرست.

آره عزیز واسه همینه که میخوام سریعتر فروشگاه رو بفروشم چون نمیخوام مشتری های فروشگاه کاهش پیدا کنه. بعضی روزها انقدر زیاد تماس میگیرن و پیگیر سفارش هاشون هستن که مجبور میشم گوشیمو خاموش کنم.
فرصت نمیکنم سفارش ها رو بفرستم. البته اینم بگم که چندتا از دوستان پیشنهاد همکاری دادن ولی خودم دو دوتا چهارتا کردم و درواقع فروش سایت بهترین راه برای منه. از اونجایی که دانشجوی مهندسی هستم و تو یه شرکت هم مشغولم و وقت آزاد ندارم چه الان، چه چندماه دیگه بالاخره باید این سایت رو بفروشم. پس برای اینکه مردم هم زودتر به سفارش هاشون برسن بهتره که همین الان بفروشمش تا هم مشتریا کاهش پیدا نکنن و هم یه مبلغی دستمو بگیره.
قیمت آخر رو هم براتون پ.خ کردم

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
این سایت که در دسترس نیست !

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سایت چرا بالا نمیاد

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
این سایت که در دسترس نیست !
سایت در دسترس هست عزیز. دامینش دچار مشکل شده و الان یه هفته ست با اون سایتی که از طریقشون دامین رو ثبت کردم درگیرم. امروز تلفنی باهاشون صحبت کردم و گفتن تو همین چند روزه درست میشه.
سایت چرا بالا نمیاد
شما از خرید منصرف شده بودید دیگه، درسته؟ بالا جواب دادم

بالا