• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت مزایده آنلاین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام به بچه های پرشین تولز دلیل فروش بنده این است که خانواده قبول نمیکنند که این سایت موفق خواهد بود و الکی پول خرج این سایت میکنم ولی من 100% میدونم این سایت در کمتر از 3 ماه سود خیلی زیادی برای مدیر سایت خواهد داشت بنده چون بودجه کافی دیگر ندارم مجبور به فروش شدم نمی خوام قسم الکی بخورم ولی به جان مادرم که از دنیا بیشتر دوسش دارم هر کس بخره پشیمون نمیشه و 100% قول میدم بعد مدتی از من تشکر هم میکنه فقط کافیه بوجه کافی و پشتکار داشته باشه 100% موفق خواهد بود
کسی که خرید میتونه روی من حساب کنه و طرحهای بگم که میدونم موفق خواهد بود و سایتهای مثل بیدفا یا فارس بید غیره کم بیارند
سایت بندهبهترین سایت مزایده آنلاین هاست یک ماهه الماس 2 با cpu قدرت 25% که برای روزی 8 مزایده جواب میده
موفق باشید

برای اطلاع از قیمت برام پ خصوصی بدید

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
برای ارتباط انلاین با یاهو پیام بدید babak_jamali25

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
الان تا 7:30 انلاینم و صبحها از ساعت 8:30 تا 12:30

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
بشتابید که کمتر از 3 ماه سود خوبی به دست بیارید بنده تا سه ماه ضمانت میکنم که در صورت تبلیغات در سایتهایی پر بازدید سود بسیار بالایی کنید

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آقا یه سوال...این سایت های مزایده من همش فکر میکنم پشتش کلاه برداریه...جسارت نباشه البته..

مگه میشه یه جنس 90 تومنی رو یکی مثلا 20 تومن برنده بشه و براش بفرستن؟ من مطمئنم در آخرین لحظات خود مسئولین سایت آخرین پیشنهاد رو میدن تا یا اونا برنده بشن و در واقع چیزی رو نفرستن بریا کسی یا حداقل با قیمت دادن قیمت جنس رو بالا میزن تا حدی که ضرر نکنن...

sonami777

Registered User
لایک‌ها
7
شرمنده من جواب میدم ولی خوب چون یک نفر دیگه هم از من پرسیده بود واسه شما هم میگم که خدایی نکرده به صاحبان این سایتها مشکوک نشید و بدونید چه سودی می کنند!
بله این سایت میاد و یه جنس 230 هزار تومانی را میگه 1000 تومان و نهایتا هم میفروشه 29 هزار تومان.برای همین شما مشکوک میشی که بیخود میگن و به کسی نمیدون.ولی شما توچه نداری که قیمت از 1000 تا 29000 تومان 50 تومان 50 تومان اومده بالا.بعد به ازا هر 50 تومان شما که کلیک می کنی باید مثلا 800 تومان بدی!
حالا بشین یک ضرب و تقسیم ساده بکن ببین جمع کلیک ها برای رسیدن این چنس از 1000 تا 29000 اونم 50 تا 50 تا میشه چیزی حدود 448 هزار تومان بابت کلیک ها.تازه اون 29 هم که از نفر آخر میگیری!شد؟

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
با تشکر از شما دوست عزیز بابت جواب

درسته دوست عزیز سود کمی در این سایتها نیست البته باید به سایت خوب بررسی وتبلیغ کنی در سایتهای پر بازدید 100% جواب میده بنده سایت در سایت سماندهی ثبت کردم و مجوز گرفتم و به 4 مرجع نامه دادم از لحاظ شرعی درست است یا خیر که همه گفتند منع شرعی وجود ندارد و حلال است

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
به دلیل نرسیدن به سایت و شلوغ شدن سرم قیمت سایت همیجا اعلام میکنم اگه کسی خواست فقط برام پ خصوصی بده و تخفیف و غیره پیام نده

قیمت بنده با اسکریپت و هاست دامین مجوز گرفتن و انجمن و تبلیغ در 2 سایت پور بازدید قیمت 4 روز پیش بنده 450 هزار تومان بود قیمت امروز بنده 600 هزار تومان و البته ممکن است باز تغییر کنه دلیل تغییر هم افزایش بازدید سایت و عضو سایت و انجمن و درامد سایت در حال حاظر انجمن 118 عضو و سایت مزایده 62 عضو دارد

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
افزایش قیمت سایت از 600 به 800

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
سلام
جسارت نباشه ولی وقتی برای 450 مشتری نیست چجوری برای 800 مشتری هست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا