• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت کلیشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

یه سایت دارم به نام کلیشه و به آدرس http://www.kelishe.ir/ که میخوام این سایت رو بفروشم

بازدید روزانه:+1000
میزبان:استار هاست.آی ار
قالب هم که سئو 100% شده،البته این سایت یه قالب اختصاصی هم داره که من خودم زیاد از اون خوشم نمیاد و مدیر قبلی سایت نزاشت که من اونو بندازم روی سایت اما الان برای دانلود زاشته اون قالبو پس اگه کسی خواست اون قالب رو هم بهش میدم.

سایت توی دانلود ها 1 بک لینک داره

دارای یک بنر خیلی قشنگ هست

حدود 1068 تا مطلب داره

قیمت:200 تومن

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
روزانه چند ای پی وارد سایت می شوند و چه قدر از ان ها از گوگل است راستی سیستم سایت چیست و هاست چه قدر داره و شما از کدام شرکت گرفته اید و چند ماه دیگه باید تمدید کرد بعد سالی و ماهی چند هزینه داره سایت و چه قدر پتانسیل درامد دارد

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
روزانه چند ای پی وارد سایت می شوند و چه قدر از ان ها از گوگل است راستی سیستم سایت چیست و هاست چه قدر داره و شما از کدام شرکت گرفته اید و چند ماه دیگه باید تمدید کرد بعد سالی و ماهی چند هزینه داره سایت و چه قدر پتانسیل درامد دارد

این سایت حدود 40 روزه که ساخته شده و روزانه الان حدود 600 تا آی پی میاد تو سایت(البته طبق آمارگیر وبگذر)روازنه حدود +300 گوگل داره سایت،سیستم سایت وردپرس هستش که یه خورده هم برنامه نویسی توش صورت گرفته،هاست در حال حاضر 5 گیگ روشه اما من حدود 800 مگ از اونو استفاده کردم .
هاست رو از starhost.ir گرفتم که هم میزبانی خوبیه و قدرت خوبی داره سرور هاش

همونطور که گفتم سایت حدود یه ماهه اومده بالا و حدود 20 روزه که من انتقال دادم به این سرور پس هاست بیشتر از 11 ماه اعتبار داره
سالانه با دامین حدود 20 تومن هزینه سایت هست

من هر سایتی که فروختم اینو گفتم که تا بازدید سایت به 5 هزار و بیشتر نرسه توش تبلیغ نمیزارم برای همین اگر دیده باشید سایت رو توش هیچ تبلیغی نیست اما مطمئنا با این تعداد بازدید و آی پی باید فروش قابل قبولی داشته باشه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سایت خوبیه به نظر هم رتبه خوبی داری راستی هزینه هاست که در استار است سالی چند است برای 5 گیگ بعد دامین را کی باید دوباره تمدید کرد و یک سوال دیگر در قسمت دسته بندی مثلا وقتی اخبار را زدی خوب زیرش شاخه بندی درست کردی خوب این خوبه ایا دوباره می شود دشته بندی و شاخه بندی درست کرد مثلا بزنی موبایل بعد موضوعات دیگر زیر شاخه اش را اضافه کنی ایا می شود یا نه بعد نگاه کن مطالب سایتت کپی و پیست هستند یا نه حالا اصلا کپی پیست هم بزاریم خوب اگر عنوان را عوض کنیم و بعد متن را تغییر بدهیم و برچسب بگذاریم تاثیرش بیشتر می شود راستی پیج رنک داره یا نه اگر بک لینک بگیری زود تر رشد می کنه و بعد اگر سیستم همکاری در فروش بهش اضافه بشه مثلا ماهی چند درامد داره پی سالی کلا 20 تومان هزینه اش است راستی فقط من باید مدیریت کنم و پست ارسال کنم درسته بعد از اینکه سایت را فروختی خودم می توانم تبلیغات را بر دارم و تبلیغات دیگری را بزارم راستی رمز وب گذر را برایم پی ام کن

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سایت خوبیه به نظر هم رتبه خوبی داری راستی هزینه هاست که در استار است سالی چند است برای 5 گیگ بعد دامین را کی باید دوباره تمدید کرد و یک سوال دیگر در قسمت دسته بندی مثلا وقتی اخبار را زدی خوب زیرش شاخه بندی درست کردی خوب این خوبه ایا دوباره می شود دشته بندی و شاخه بندی درست کرد مثلا بزنی موبایل بعد موضوعات دیگر زیر شاخه اش را اضافه کنی ایا می شود یا نه بعد نگاه کن مطالب سایتت کپی و پیست هستند یا نه حالا اصلا کپی پیست هم بزاریم خوب اگر عنوان را عوض کنیم و بعد متن را تغییر بدهیم و برچسب بگذاریم تاثیرش بیشتر می شود راستی پیج رنک داره یا نه اگر بک لینک بگیری زود تر رشد می کنه و بعد اگر سیستم همکاری در فروش بهش اضافه بشه مثلا ماهی چند درامد داره پی سالی کلا 20 تومان هزینه اش است راستی فقط من باید مدیریت کنم و پست ارسال کنم درسته بعد از اینکه سایت را فروختی خودم می توانم تبلیغات را بر دارم و تبلیغات دیگری را بزارم راستی رمز وب گذر را برایم پی ام کن

برای این سایت 5 گیگ لازم نیست 1 گیگ هم کار رو میندازه همونطور که گفتم دامین و هاست تا 11 ماه دیگه اعتبار دارن

بله هر چند تا که بخواین میتونید به دسته بندی ها اضافه کنید

مطالب طوری زده شدن که اگر هم کپی پست باشن ؛توش تغییر داده شده و میشه گفت طوری هستند که گوگل به عنوان اسپم شناسایی نمی کنه

سایت فعلا رنگ نداره و من مثل دوستان دیگه که میان میگن طبق پیش بینی و ... رنگ سایت حتما 3 میشه ،این حرفو نمیزنم و معلوم نیست که رنگ سایت چند بشه توی آپدیت های بعدی اما سرعت ایندکس مطالب سایت تو ی گوگل خیلی زیاده
خوب سیستم همکاری فروش بستگی به خودتون داره که روزی چند تا کالا بفروشید،الان هم که سایت سالانه 20 تومن هزینه دامین و هاستش هست

شما میتونید برای پست دادن هم نویسنده بگیرید

تبیغات سایت هم دست خودتون هست و هر وقت بخواید میتونید برش دارید

پسوورد هم پ خ شد

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
برای این سایت 5 گیگ لازم نیست 1 گیگ هم کار رو میندازه همونطور که گفتم دامین و هاست تا 11 ماه دیگه اعتبار دارن

بله هر چند تا که بخواین میتونید به دسته بندی ها اضافه کنید

مطالب طوری زده شدن که اگر هم کپی پست باشن ؛توش تغییر داده شده و میشه گفت طوری هستند که گوگل به عنوان اسپم شناسایی نمی کنه

سایت فعلا رنگ نداره و من مثل دوستان دیگه که میان میگن طبق پیش بینی و ... رنگ سایت حتما 3 میشه ،این حرفو نمیزنم و معلوم نیست که رنگ سایت چند بشه توی آپدیت های بعدی اما سرعت ایندکس مطالب سایت تو ی گوگل خیلی زیاده
خوب سیستم همکاری فروش بستگی به خودتون داره که روزی چند تا کالا بفروشید،الان هم که سایت سالانه 20 تومن هزینه دامین و هاستش هست

شما میتونید برای پست دادن هم نویسنده بگیرید

تبیغات سایت هم دست خودتون هست و هر وقت بخواید میتونید برش دارید

پسوورد هم پ خ شد

الان حدود 450 مگ از فضای هاست پر شده(چون تو پ ح به یکی از دوستان گفتم حدود 1 گیگ)

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز نگاه کن یک روز سیستم به ازای نمایش و کلیک ادگاه را بگذار ببین چند در می اوری بعد بیا در پی ام قیمت و عکس پنل ادگاه و مشاهده نتایج یعنی چند تا امده اند را هم عکس بگیر و بگذار راستی دسته بندی هایت را کمی درست کنی بهتر است مثلا زدی گالری عکس خوب زیرش شاخه بندی ایجاد کن خودت دیگه که می فهمی

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
دوست عزیز نگاه کن یک روز سیستم به ازای نمایش و کلیک ادگاه را بگذار ببین چند در می اوری بعد بیا در پی ام قیمت و عکس پنل ادگاه و مشاهده نتایج یعنی چند تا امده اند را هم عکس بگیر و بگذار راستی دسته بندی هایت را کمی درست کنی بهتر است مثلا زدی گالری عکس خوب زیرش شاخه بندی ایجاد کن خودت دیگه که می فهمی

کسی که سایت رو میفروشه برای فروش هیچ تضمینی نمیده و اصلا همچین کاری نمی کنه که شما می گین ،فروش شما بستگی به بازدید کننده ها و نوع محصولی داره که میزارید،امکان داره یه روز 100 تا بفروشید امکان داره یه 10 روز هم هیچی نفروشید

دسته بندی ها هم اگه قسمت شد و سایت رو خریدید خودتون خیلی راحت می تونید درستش کنید و هیچ کاری نداره این دسته بندی ها رو مدیر قبلی سایت انجام داده

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز
میشه لطفا برای منم پسورد وبگذر رو بفرستید؟
+ سوال = اینکه قالب رو کی طراحی کرده؟ منظورم اون قبلی هست

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوست عزیز

سلام
پسوورد ارسال شد

قالب قبلی رو وب آلفا طراحی کرده که در کارشون هیچ گونه شکی نیست

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان من مدیر قبلی کلیشه دات آی ار بودم و سایت رو به فرهاد عزیز فروختم . قالب قبلی رو وب آلفا طراحی کرده و قالب خوبی هست که ما ترجیح دادیم برای دانلود بزاریم .

این سایت تایید میشه . من با فرهاد هم صحبت کردم که نفروشه ولی انگار واقعا قصد فروش داره...

سایت کلیشه خیلی بیشتر از اینا می ارزه . امیدوارم فرهاد منصرف شه :ی

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوست عزیز

سلام
پسوورد ارسال شد

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
پسوورد ارسال شد

ممنونم.بله دیدم

البته آمار وبگذر همیشه خیلی کمتر از واقعی هست

یه سوال شما روزانه چقدر آپدیت میکنید سایت رو؟

من با چند تا آپدیت روزانه میتونم همین آمار رو حفظ کنم؟

بله قالب خوبی هست.از نظر سئو تستش کردم.

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
ممنونم.بله دیدم

البته آمار وبگذر همیشه خیلی کمتر از واقعی هست

یه سوال شما روزانه چقدر آپدیت میکنید سایت رو؟

من با چند تا آپدیت روزانه میتونم همین آمار رو حفظ کنم؟

بله قالب خوبی هست.از نظر سئو تستش کردم.

من الان حدود 5 روزه که روی هم 8 تا پست نزدم،آمار سایت به بالای 2000 البته طبق وبگذر که خود منم قبولش ندارم رسید اما دقیقا یک هفته پست نزدم آمار یه خورده کم شد

شما با یک آپدیت روزانه هم می تونید سایت رو بالا نگه دارید

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
دوستان من مدیر قبلی کلیشه دات آی ار بودم و سایت رو به فرهاد عزیز فروختم . قالب قبلی رو وب آلفا طراحی کرده و قالب خوبی هست که ما ترجیح دادیم برای دانلود بزاریم .

این سایت تایید میشه . من با فرهاد هم صحبت کردم که نفروشه ولی انگار واقعا قصد فروش داره...

سایت کلیشه خیلی بیشتر از اینا می ارزه . امیدوارم فرهاد منصرف شه :ی

ممنون امیر جان نظر لطف شماست

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

یه سایت دارم به نام کلیشه و به آدرس http://www.kelishe.ir/ که میخوام این سایت رو بفروشم

قالب هم که سئو 100% شده،البته این سایت یه قالب اختصاصی هم داره که من خودم زیاد از اون خوشم نمیاد و مدیر قبلی سایت نزاشت که من اونو بندازم روی سایت اما الان برای دانلود زاشته اون قالبو پس اگه کسی خواست اون قالب رو هم بهش میدم.

حدود 1068 تا مطلب داره

قیمت:200 تومن

دوستان چون خیلی پول لازم دارم اگه کسی خواست میتونم به توافق برسم باهاش پس لطفا نظرات خودتون رو در مورد قیمت بگید

Last edited:

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

یه سایت دارم به نام کلیشه و به آدرس های http://www.kelishe.ir/ و http://www.kelishe.net/ که دات.نت روی دات.آی آر دایرکت شده،که میخوام این سایت رو بفروشم

حدود 1068 تا مطلب داره

قیمت:120 تومن

سلام
فرهاد پسورد وبگذر رو بفرست برام. یک کار مهمی هم باهات دارم واسم پ خ بزن.

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

یه سایت دارم به نام کلیشه و به آدرس های http://www.kelishe.ir/ و http://www.kelishe.net/ که دات.نت روی دات.آی آر دایرکت شده،که میخوام این سایت رو بفروشم

حدود 1068 تا مطلب داره

قیمت:120 تومن

دوستان پیج رنگ سایت شده 4

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا