• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ست فوق العاده ساب و امپیلی فایر از برندهای معروف الپاین و ممفیس

FarSeeR

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون بابت جوابتون، دیروز تصادف کردم، ماشین تو تعمیرگاهه، بعدم باید بدم صافکاری و رنگ... نصف ماشین پودر شده :( :دی حساب کتاب باید کنم، یا همینو ازتون بر میدارم اگه تا چند روز دیگه نفروخته باشیدش، یا از بقیه جنس هاتون چیزه دیگه میگیرم.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
ممنون بابت جوابتون، دیروز تصادف کردم، ماشین تو تعمیرگاهه، بعدم باید بدم صافکاری و رنگ... نصف ماشین پودر شده :( :دی حساب کتاب باید کنم، یا همینو ازتون بر میدارم اگه تا چند روز دیگه نفروخته باشیدش، یا از بقیه جنس هاتون چیزه دیگه میگیرم.
ما در خدمتیم:rolleyes:

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
ساب 10 اينچه دادا ؟

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دادا فوق العادست
آمارشو گرفتم ، حيف كه بودجه من نميخوره . . .
خوب بفروشي عزيز.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
دادا فوق العادست
آمارشو گرفتم ، حيف كه بودجه من نميخوره . . .
خوب بفروشي عزيز.
بله فوق العادست ولی امپتم باید کیفیتی باشه تا صدای عالی بده من خودم با همین ممفیس بستم صداش خیلی باز و شفاف بود ولی امپ با یه امپ پایونیر ضعیف تر عوض کردم الان صدای قابلمه میده خلاصه اینکه کسی میخواد بخره اگه امپ کنوود و پایونیر و ... داره بهش پیشنهاد نمیدم این ساب صداش فقط با برندهای کیفیتی مثل الپاین , DLS , memphis , rockford , clarion و امثال اینها صداش زیباست چون خودش یه ساب کیفیتی و پایونیر و کنوود امپای قدرتین و به درد spl میخورن نه sq

Rahim Edison

Registered User
لایک‌ها
60
بله فوق العادست ولی امپتم باید کیفیتی باشه تا صدای عالی بده من خودم با همین ممفیس بستم صداش خیلی باز و شفاف بود ولی امپ با یه امپ پایونیر ضعیف تر عوض کردم الان صدای قابلمه میده خلاصه اینکه کسی میخواد بخره اگه امپ کنوود و پایونیر و ... داره بهش پیشنهاد نمیدم این ساب صداش فقط با برندهای کیفیتی مثل الپاین , DLS , memphis , rockford , clarion و امثال اینها صداش زیباست چون خودش یه ساب کیفیتی و پایونیر و کنوود امپای قدرتین و به درد spl میخورن نه sq

با این آمپ ازش چی در میاد
http://www.sonicelectronix.com/item_23984_Soundstream-RUB1.1600D.html

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
اصلا با همین باکس موجوده ؟
بله کامل درایوش میکنه یه مقدار براش زیاده باید گین تنظیم کنید البته میتونید رو 4 اهم ببندید
بله فقط با باکس فروخته میشه

bahadorr

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
58
یه جفت ساب باکس فابریک vibe دارم، ساخت انگلستان، به جرات میگم نمونش ایران نیست، معاوضه میکنی؟
Vibe SLR12_ 1200peak_400 rms

alireza1976a

Registered User
لایک‌ها
20
یا ابالفضل ، 1000 وات ؟!!!
اگه بخوام اینو بگیرم ، بجز آمپ ، باطری هم میخوام که ... !!!
باتری ماتیز 38 امپره
(البته فک کنم بعد یه مدت در صندوق عقب هم باید بگیرم ، چون میپکونتش!!!!)
مرسی از پیشنهادت

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
یا ابالفضل ، 1000 وات ؟!!!
اگه بخوام اینو بگیرم ، بجز آمپ ، باطری هم میخوام که ... !!!
باتری ماتیز 38 امپره
(البته فک کنم بعد یه مدت در صندوق عقب هم باید بگیرم ، چون میپکونتش!!!!)
مرسی از پیشنهادت
از لحاظ باطری که صد البته باید بالای 60 امپر باشه بعد این ساب یه ساب کیفیتی تا بیشتر قدرتی
بله من خودم هاچ بک دارم با همین امپ کل تنم به لرزه میوفته الانم امپ عوض کردم پایونیر انداختم صداش شبیه قابلمه شده:general210:
ولی خوبی این ساب ابنه که میشه رو سه حالت 2 و 4 و 8 اهم بستش هرچه اهمش بالاتره باشه از قدرت کم میشه به کیفیت اضافه میشه و اگه صدای دلنشینی ازش میخواید دنبال امپای کیفیتی امثال الپاین و کدنس و dls , memphis , masconi باشید

بالا