• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ست فوق العاده ساب و امپ از برندهای معروف الپاین و ممفیس

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
به نام خدا​
دوستان این ست کلا کارکردشون به 1 روز هم نمیرسه به خاطر حجم زیاد ساب نتونستم تحمل کنم قدرتشم وحشناک 1000rms بالاست که ساب بالاترین مدل "10 ساب الپاین که همون سری x هست با باکس طراحی شده MDF پزواک که بهترین صدا بهتون میده اینم بگم ساب سری قدیم 1042 هست که با این چینیاش اصلا قابل قیاس نیست
امپم که تایپک در زیر موجود که بیخود استفادش کردم راحت میتونستم دوباره بذارم تو جعبه اک بفروشم ولی گفتم مدیون کسی نشم

فروش امپیلی فایر مونو فوق العاده کیفیتی از بهترین برند دنیا (( Memphis 16-MR 1.1200 ))

از اونجایی که جفتشون در حد تست استفاده شدن فکر کنم قیمت عالی باشه
امپ مونو memphis قیمت 600
ساب swx 1042d به همراه باکس MDF قیمت 400

سیستم در حال حاضر کنار گذاشته شده کسی خواست حضوری براش تست میکنم خیالش راحت باشه یک عدد اگزوز حرفه ای تاقچه اشانتیون به خریدار داده میشه

WP_000188.jpgWP_000259.jpgWP_000260.jpg
(((نظر کارکشناسی و اسپم آزاد)))

Last edited:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
بهت نگفتم 1000 وات به دردت نمیخوره؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
درسته 10اینچه ولی رو مخ خیلی راه میره :| یاد همون W15GTi افتادم :D
امیر ارسنال چیزی دستو بالت نیست؟
عین دو ساب قوی "12 بیس میزنه ولوم پخش تا نصف باز کردم کل ماشین به زلزله افتاد برای ما همون یه جفت کواکسیال زیاده;)
نه امپای ارسنال جی وی سی خیلی کمیاب شدن البته 8001 یه بار تو عباسی دیدم یادم نیست گفت 400 یا 500 دقیق یادم نیست

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
بهت نگفتم 1000 وات به دردت نمیخوره؟
کلا زیاد از ساب خوشم نمیاد اینم ازمایشی وصل کرد دیدم نه کلا ساب به درد من نمیخوره یه عادت بدی که دارم زود سر درد میگرم
ولی انصافا بیس شفافی داره برای کسایی که اهل سیستم بازین بیس با کیفیتی بهشون میده نه بیس تقه ای داره و نه صدای مصنوعی کیفیت خالص

Last edited:

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
باکسش سیلده؟

آمپ آلپاین چیزی نداری؟ 2 کانال؟ 4 کانال؟ ارزون باشه...

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
بیا بالا دیده شوی بلکه پسندیده شوی:)

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داش امیر گل خوبی داداش ؟ این سابو با چه سابی میشه مقایسه کرد از نظر قدرت بیس ؟ از نظر کیفیت و دقت که عالیه فقط میخوام بدونم قدرتش و پرتاب بیسش عالیه یا نه ؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
سلام داش امیر گل خوبی داداش ؟ این سابو با چه سابی میشه مقایسه کرد از نظر قدرت بیس ؟ از نظر کیفیت و دقت که عالیه فقط میخوام بدونم قدرتش و پرتاب بیسش عالیه یا نه ؟
قدرتش که حرف نداره موقعی که رفیقم برام تنظیم کنه خودم تو ماشین نتونستم تحمل کنم اومدم بیرون از نظر من با هیچ سابی نمیشه مقایسه کرد چون یه ساب کیفیتی و قدرتی و دقتی و سبک خودشو داره و اگه دقت کنی رو ساب جای 3 تا جامپر که میتونی رو هر سه حالت 2 و 4 و8 اهم قرارش بدی ولی اینم بگم برای راه اندازیش حتما باید به یه امپ کیفیتی وصل بشه مگر نه میسوزه

بالا