سلام عزیز دلسلام داداش امیر گل - واسه مغازه تازه تاسیس یکی از دوستان میخوام جنس تهیه کنم مثل :6975v2 - 6965v2 - 718 - 718ex
از پایونر ها 2 جفت و کنوود هرکدوم یه جفت و باند قیمت پایین با کیفیت مناسب مثل t693 earth quake 2 جفت میخوام
آمپ 2 کانال 4 تا (چینی برند مثل مکسیدر یا mb ) (چون توی شهر ما همینا رو قبول دارن ) و 6 تا 4 کانال که تاشون اصلی با قیمت پایین (ارزون باشه که سطح ثروت اینجا پایینه) و 2 تاشون چینی مثل همون مکسیدر و ام بی
10 تا پخش پایونر (155 یو اس بی و پخش های یو اس بی خور تا قیمت 350 تومن از هرکدوم 1 دونه )
پک برق مثل exad یا مکسیدر (ارزون قیمت و با کیفیت مناسب ) گیج 8 و 6 یا 4
ساب هم قیمت زیر 200 تعداد6 تا میخوام (پایونر - کنوود - جی بی ال - برند دیگه ای با قدرت و بیس مناسب هم بود میخوام )
رو تعداد قیمت همکار چقد حساب میکنی ؟ یه فاکتور بزن ببینم چقدر میشه
سایز دقیقشو نمیدونم از روی کیفیت صداش انتخاب کردم البته مدل ساب با پژواک هماهنگ کردم الانم اگه بخواید میتونید حضوری صداشو بشنویدdadash abade daghighe boxe alpine v gheymate akharo.baram beferest .
mamnoon.
چی بگم واقعامن نمی دونم چرا جنسای اینجوری و کسی نمیخره
بابا این برند امریکایی هستش حیف به خدا الان اگه بوشمن بود تا حالا 100 دفه خریده بدون
سلام داش امیر گلچی بگم واقعا
عجله ای نیست بلاخره یکی ارزششون میدونه
نمیتونم راجب کیفیتشون صحبت کنم ولی امتحانش مجانی کسی خواست میتونم حضوری براش تست تا بفهمن سیستم کیفیتی یعنی چی
شما یه مقدار راه بیا عزیز جان درست میشه ولی بیشتر نظرم رو فروششه چون اکثرا با خانواده میریم بیرون ضبط خاموش 1042 که خودت داری میدونی چه هیولایهسلام داش امیر گل
اکثر بچه ها میدونن این چه امپ هلوییه ولی چه کنن که مثل من جیباشون خالیه
اقا با شرایط من هماهنگ شو هم کار من راه بیوفته و هم کار شما
ثواب داره ها