Pishtazweb
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 1
دوستانی که اکانت تست گرفتند لطفا نظرشون را اعلام کنند
با سلامسلام.
شما کجا هستید؟با کاربر vps1 تو همین فاروم رفیقی شریکی چیزی نیستید که ؟
نوع مجازی سازی؟
(من کارم دانلود- رار- آپلود هست.باید وضعیت دقیق اختصاص منابع رو بدونم.نمیخوام بعد 2 روز بگن آی چه خبره سرورم پکید یا اینقدر کند باشه که نشه دو تا برنامه با هم اجرا کرد!یا وسط کار ریست کنه و ..کلآ یه سرویس استیبل استاندارد محدود نشده میخوام...
پورت اسپید و حداقل سرعت تضمین شده دانلود و آپلود.دقت کنید سرعتی که از اون پایینتر نمیاد منظورمه...
پهنای باند نامحدود واقعی_نه مثل بعضی از همکاراتون تا از یه حدی بالاتر میره سر شیر رو سفت کنن!_برای پلان 3 بدون کنترل پنل با ویندوز چند در میاد؟
مرسی
تایید شدبهترین راه اثباتتون به ما فقط و فقط دادن اکانت تست حداقل 30 دقیقه ای هست !
این کار باعث میشه که از اینحا 10 تا VPS بخرن !
همین ...
ماهانه 50 تومان512 رم آنشیر(اختصاصی)
30 هارد
2 ترا پهنای باند
تضمین عدم افت کیفیت و محدود کردن منابع
چند ؟
بله دوست عزیز من در این مورد با شما همکاری میکنیممن برای طراحی سایت هام می خوام ، برایم سرعت اینترنتش و رمش خیلی مهمه که اصلا کم نیاره ، یه سوال : شما هم در راه اندازی سرویس هایی مثل وی پی ان و غیره به مشتریهاتون کمک می کنید؟
اگر تمام این موارد مثبت هست ، لطفا یک اکانت تست بهم بدید
shoma fahmidi akharesh in sherkat sabt shdoe ya na?البته دوستانی هستن که ایرانسل دارن و دارن کار می کنن، نمیشه گفت هر کس ایرانسل داره حتما خلافکاره ولی خب درجه اعتماد بهش کمتر میشه از نظر بنده، ولی این که یک نفر ادعا کنه ما رسمی هستیم و ثبت شده (من پرسیدم همچین شرکتی بنام پیشتاز وب ثبت نشده) با تلفنهای ایرانسل این کمی عجیب است .
دوست عزیز شرکت ما به نام پیشتاز پردازان ماندگار و شماره ثبت 349117 ثبت شده استshoma fahmidi akharesh in sherkat sabt shdoe ya na?
aslan az koja mishe fahmid?
shomare telli , site ei , jaei?
چند نمونه از سایتها پر ترفیک کهما هاست کردیمسلام اگه ممکنه یه چندتا از سایتهای پرترافیک که حداقل یه سالی باشه هاستشون کردین معرفی کنید