میشه شرایط رو واسه من بفرستی؟ امروز کل علاالدین، بزرگمهر، بازار موبایل و پایتخت رو زیر رو کردم هیچ کس نداشت، کلا یه نفر گفت یه دونه داشتم فروختم. دنبالش رفتم دیجی کالا که نداشت دوتا سایتم که داشتن فک میکنم سر کاری بود و احتمالا باید پولو میدادم بعد میدوییدم دنبالش سه ماه دیگه میرسید دستم. اومدم اینجا و به خاطرش ثبت نام کردم، رک و روراست نه اینجارو میشناسم نه شما رو، رو همین حساب اعتمادیم ندارم به چیزی ولی به خاطر اینکه این گوشی رو (n9005) لازم دارم، (دارم میرم اونور زندگی کنم 6 ماه دیگه مهمه که LTE باشه) باید ریسک کنم. امیدوارم شاهنامه آخرش خوش باشه. یه n9005 مشکی میخوام. محل ساختش مهم نیس ولی اگه همه میگن یه جایی بهتره امیدوارم همون باشه. نمیدونم راهی هس مطمئن بشیم دکمه ش لق هست یا نه ولی تهش اگه لق باشه هم کلا میخوام اینو. و اینکه هرچه زودتر بهتر. مرسی
خوب برادر من اگر میخوای بری اونور که نگیر اینو به چند دلیل
1-ازینجا بگیری فقط تو کشورهای خاورمیانه و اسیا جواب میده این گوشی سیم کارت قاره دیگه نمیگیره روش
2-تا اون موقع قیمتش خیلی میاد پایین
3-چندین مدل جدیدتر میاد مثل اس5 و ...
4-اونجا بری لاک بگیری همراه با سیم کارت نصف قیمت برات میوفته
بازم خود دانی نظر من بود فقط شما ی گوشی ارزونتر بگیر اینجا یا قیمت مهم نیست برات هرچی دوست داری بگیر استفاده کن خواستی بری بفروش گوشیتو برو از همونجا بگیر خیلی بصرفه تره