البته بستگی به انتظار و سلیقه شما بستگی داره.سلام
منظورم تست حضوری بود.
از این جهت درباره تست پرسیدم چون میترسم که 300 وات برای صندق ال90 کم باشه.
سلام دوست من.سلام على آقا
لطفا قيمت آخر ساب رو برام پخ کنين.
سلام دوست من.اقا قیمت اخر ساب رو برام پخ کن بیزحمت
سلام دوست من.با جی پی اس معاوضه میکنی؟
مرسی علیرضا جان.در انتخاب ساب برند جی ال اصلا نیازی به فکر کردن نداره و تو هم قیمتهای خودش یک سر و گردن بالاتره.کسیکه یک ساب تمام عیار میخاد شک نکنه تو خریدش که بعضی مواقع هر چی دنبال چنین چیزهایی باشین نایابه و دست نیافتنی.............
علی آقا هم که خودش گله..............
مستر تو کلاه برار بودن یه عده هیج شکی نیست!!! کاربر سراغ دارم فید بکش بالای 100 ولی.....این آقای Eshghe Subwoofer ساندی شاپ همین Ali Subi هستش؟ خیلی آدم عوضی هست تو ساندی شاپ بد اخلاق و بد عنق و از اون مغازه دارای بنداز بوده من شنیدم کل سابای JL و کیکر تو ایران تقلبین.
پس این Alireza222 Ali Subi و .. همشون دلال و بندازن اینجا کسافت خونه شده.
توی این فرومها همه دارن به ملت جنسای فیک و تعمیریو .. میندازن که جالبههمه دروغ میگن و ... صد رحمت به مغازه دار بریم از مغازه دار بخریم بهتره والا.
داداش گل
SoundyShop دمت گرم دست این عوضیا رو رو میکنی ببینم می بوسمت.
کسی رو این بحثی ندارهدوستان این ساب تقلبی زیاد داره میشه گفت از 4تاش یکیش اصل ولی خب دلیل نمیشه که مال ایشون تقلبی باشه و تا تست نشه نمیشه فهمید
از بچه ساندی هم اگه حرف من قبول ندارن میتونن یه تماس با وحید بگیرن
شما معلومه خودت اینکاره ای به همه برچسب ... میچسبونی.مستر تو کلاه برار بودن یه عده هیج شکی نیست!!! کاربر سراغ دارم فید بکش بالای 100 ولی.....
حرفی حدیثی هست مثه انسان با دلیل مدرک مطرح کن ،جا اینکه بیای فحش بدی و تهمت بزنی
مستر محض اطلاعت علی مغازه نداره
عقلم خوب چیزیه !! کلا چند تا جنس علی فروخته اینجا!!
مغازه داشت که اینجا تاپیک نمیزد! در مغازه 6975 میداد دست ملت حالشو ببرن
محض اطلاعت کیکر و جی ال پایونیر نیست بغالی سر کوچه داشت باشه پس حتما همونطوری که تقلبی داره اصلم داره فقط طالب عاقل میخواد،شما ندیدی دلیل بر عدم وجودش نیست
راستی مستر برا خراب کردن تاپیک ملت نیازی نبود 2 تا ایدی بسازی همون یدونش کفایت میکرد
یه سر به خودت بزنن ببین چند چندی
کسی رو این بحثی نداره
الان افاضات اون جناب مهمه که مشخصه کینه شتری داشته از علی!! حالا علی چیکارش کرده خدا عالمه:general406:
یاعلی
شماهایی که اینطوری فک میکنید یا خیلی ساده اید که بعید بدونم یا خیلی گرگ و .. تشریف دارید بقیه رو می خواید خر کنید.VERY LIKE :general408:
بنده خدا میاد میگه فلان جنس امریکایی رو باید بالای 1 میلیون پول بدی تا بهت بدن.
اخه مرد حسابی هر جنسی که اسم امریکا روش میخوره قرار باشه بالای 1 میلیون باشه که هیچی دیگه.
نمیدونم چی فکر میکنن با خودشون!
به خدا هر جنسی ارزش خودشو داره و قرار نیست جنسی که ارزشش از 400 تومن بیشتر نیست و با عقل جور در نمیاد بگی این اصلش بالای 1تومنه!
من باشم هیچ وقت از 400 تومن حاضر نمیشم بیشتر پول بدم!
الان شما خودتو بزار جای دیگران ساب نه باند نه یه چیز دیگه بخوای بری بخری و از هرکی بپرسی هیشکی راهنماییت نکنه و همه بهت دروغ بگن بره تو پاچت این کارو می پسندی؟یه jl w3v2 دارم ، به بالاترین پیشنهاد میفروشم
قیمت پایه 5 میلیون!!!
بابا بس کنین این حرکتارو
از خراب کردن تاپیک این و اون چه سودی میبرید؟ تو ساندی زورتون نمیرسه میاید اینجا تخلیه میکنید؟
نگران نباشید کسی که jl رو بشناسه کاری به حرفهای شما نداره میخره، کسی هم که نشناسه خب نمیشناسه نمیخره، بازم کاری به حرفهای شما نداره
این وسط فقط رو سیاهی میمونه واسه شما