حیف این نازنین نیست داری میفروشی ؟؟؟؟
آقا قیمت خیلی بالاست عزیز. نهایتا ازتون 26 وردارن اونم خریدار نه دلال. ولی از من به شما نصیحت اصلا نفروشید . دسته موتور رو عوض کنید یک دسته موتور 206 بندازید روش. صفحه کلاچش رو هم زانتیایی کنید و یک روغن عالی بریزید توش برید حال کنید. ولی واسه خریدارا عرض کنم EF7 نیمه دوم 90 تا نیمه اول 91 فقط مشکل داشتند !
تایید میشه...سلام
مشکل سر سیلندر حل شده.
رو یه سری از مدل ها ( اواخر 90 و اوال 91 ) واشر سرسیلندر بی کیفیت نصب شده بود که زود می سوخت و ایران خودرو فراخوان داد و این مدل ها رو واشرشون رو با نوع مرغوب عوض کرد.
بقیه مدل هایی که فراخوان نشدن هم مشکل واشر ندارن.
صدای داخل اطاق رو سمند داره و تو ef7 تشدید شده. چون موتور کم صدایی داره ، حتی وقتی خرید می کنم ، صدای خش خش نایلون رو وقتی تو صندلی عقب میزارم میشنوم.
البته صداها رو تا حد زیادی میشه گرفت.
علت دیگه صدا افتادن اطاق سمند هم طراحی بد تزئینات داخلی هستش.
سمند ef7 مشکل کمبود قطعات موتوری رو داره که البته به مرور زمان داره بهتر میشه و الان نسبت به 2 سال قبل خیلی بهتر شده.
کی گفته هیچ تعمیر کاری دست نمیزنه ؟ کی گفته همش خرابه. چرا من الان یک EF7 دارم مدل 90 هست. باهاش 30 هزار تا رفتم. هیچ صدایی توی اطاق نیست . هیچ سرو صدایی نیست . ! دسته موتورو خودم عوض کردم + صفحه کلاچ رو . شتابی که الان من دارم و سرعتی که من دارم نمیگم در حد زانتیا ولی مطمئن باشید از پارس ELX بیشتر هست. موتور EF7 غولی هست برای خودش !
مدل نیمه دوم 90 تا نیمه اول 91 مشکل واشر و مشکل دسته موتورو + سر سیلندر داشتن + اینکه داشبورد ماشین اینقدر بد جا شده بود که غژ غژ میکرد . ولی دوباره اوضاع درست شده + اینکه الان به صورت انبود EF7 و SorenEF7 داره میده بیرون .
با هر ماشینی باید درست رفتار کنید ...
ef7 بهتره .هم از لحاط صدا و سوخت.xu7قدیمی ترهستش.xu7همون 405 معمولی میشهعاشق عکس با نام کاربریتم
ماکه آخر نفهمیدیم ef7 بهتره یاxu7
یکمی تو پ خ مارو روشن کنید ممنون میشم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2