• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سمند EF7 در حد صفر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
من سمند ef7 صفر گرفتم ؛ واقعا آشغال به تمام معنی هست . 6000 تا کارد کرده و تمام این مدت یه پام نمایندگی بوده یه پام خونه و هیچ لذتی از ماشین نبردم
قسمت داخلی صدایی نداره ولی موتورش و جلوبندیش افتضاح هست ؛ 3 بار تا حالا سنسور اکسیژن عوض کردم و ... ولی مشکل همچنان پابرجاست .
ef7 = آشغال

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
من سمند ef7 صفر گرفتم ؛ واقعا آشغال به تمام معنی هست . 6000 تا کارد کرده و تمام این مدت یه پام نمایندگی بوده یه پام خونه و هیچ لذتی از ماشین نبردم
قسمت داخلی صدایی نداره ولی موتورش و جلوبندیش افتضاح هست ؛ 3 بار تا حالا سنسور اکسیژن عوض کردم و ... ولی مشکل همچنان پابرجاست .
ef7 = آشغال

دوست عزیز فک میکنی بقیه ماشین ها خوبن ؟

شهریور 92 یه دونه sd v8 گرفتم تو 3000 تا روغن ریزی از موتور و هیدرولیکش شروع شد الانم تو دور های بالای 3500 تا لرزش کلاج دارم

عموم یدونه پارس سال گرفته تیر 92 الان مشکل گیربکس داره ، تو دنده 3 رد میکنه 2 بارم سنسور اکسیژن تعویض کرده

بازم بگم ؟؟؟

تو ایران خوب بودن ماشین شانسیه مثله لوپ لوپ
:D

همین ef7 رو به ترکیه هم داده یه بار سوارش شی میفهمی ef7 یعنی چی ؟؟ حیف افتاده دست ایران خودرو :(

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
به پیر به پیغمبر ایرادات پراید جزیی تر و قابل چشم پوشی تره تا سمند و ۴۰۵ و ۲۰۶
از هر سوراخیشون نگاه میکنی روغن میدن بیرون :-(
گیربکس و موتور و سیستم برق هم ه دیگه بماند ...
خدا نسل هرچی پژو تو ایران قطع کنه :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258

شهریور 92 یه دونه sd v8 گرفتم تو 3000 تا روغن ریزی از موتور و هیدرولیکش شروع شد الانم تو دور های بالای 3500 تا لرزش کلاج دارم

عموم یدونه پارس سال گرفته تیر 92 الان مشکل گیربکس داره ، تو دنده 3 رد میکنه 2 بارم سنسور اکسیژن تعویض کرده

بازم بگم ؟؟؟

همین ef7 رو به ترکیه هم داده یه بار سوارش شی میفهمی ef7 یعنی چی ؟؟ حیف افتاده دست ایران خودرو :(

سلام

مشکل از موتور نیست.مشکل از سواد و اطلاعات کم و اشتباه تعمیرکارا هستش.
من خودم خیلی زیاد دیدم که نمانیدگی و مکانیکا قطعه سالم رو تعویض می کنن چون متوجه عیب نمیشن.
کلا با این اوضاع یا باید ماشین خارجی سوار بشی.یا اینکه اگه ماشین ایرانی سوار میشی باید تا حدی اطلاعات فنی خودرویی داشته باشی که اذیت نشی.وگرنه هزینه زیادی رو متحمل میشی.

مثلا سنسور اکسیژن ef7 به راحتی خراب نمیشه.
کلا ef7 از سمت ecu و سنسور ها کیفیت خیلی خوبی داره و اگه مشکلی هم هستش بیشتر از خود سیم کشی موتور هستش تا سنسور ها.

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61

بازم بگم ؟؟؟

بله عزیز میدونم چی میگید مال بنده هم روغن ریزی داشت که شکر خدا اون درست شد , در باک باز نمیشد , قفل مرکزی ایراد داشت و درای عقب بسته نمیشد , شمع ها مشکل داشت و ... اگه بخوام بشمارم از حوصله جمع خارجه

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
بله عزیز میدونم چی میگید مال بنده هم روغن ریزی داشت که شکر خدا اون درست شد , در باک باز نمیشد , قفل مرکزی ایراد داشت و درای عقب بسته نمیشد , شمع ها مشکل داشت و ... اگه بخوام بشمارم از حوصله جمع خارجه

فک کنم کلا از طرف شانس تعطیلی :D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
فک کنم کلا از طرف شانس تعطیلی :D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2

نه عزیز ؛ قبلش 2 تا پراید و یه 206 داشتم اصلا اذیت نکرده بودن , ولی سمند :wacko:
کلا من به کسی پیشنهاد نمیکنم سمند بگیره , چون بدنه سنگینه و جلو بندی هم مال پژو فوری خراب میشه ؛ منم دارم 405 میگیرم , گور بابای سمند

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
پدر بنده هم یه EF7 صفر خرید ، مدل 1391/12/20 تا الان 10000 تا کارکرد داره که خدارو شکر اذیتمون نکرده و فقط یه بار نمایندگی فراخوان داد که بردم دسته موتور هاش رو تعویض کردن . این 10000 تارو هم فقط با بنزین کار کرده

اتاق هم صدا داره ولی مثل همه ماشین های ایران خودرو باید سریع برطرف بشه وگرنه همینطور صداهای مختلف اضافه میشه . کلاً محصولات ایران خودرو به یه قرون نمیارزه

mahdiplayer

Registered User
لایک‌ها
110
ما یه سمند مدل 82 داریم 175 تا کارکرده خداوکیلی تاحالا آخ نگفته اتاقشم سر صدا نداره فعلا جدیدا دراش بد باز بسته میشد که با 30 تومن حل شد از لحاظ موتور هم شتابش عالیه موتورشم فقط روغنشو عوض میکنیم تاحالا دست به موتور نزدیم
ماشینای امروزی ایران آشغالی بیش نیستند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا