miladkalantar
Registered User
معاوضه با سمند 82 مشکی 2گانه سوز دور رنگ؟؟؟؟؟؟
معاوضه با سمند 82 مشکی 2گانه سوز دور رنگ؟؟؟؟؟؟
23 اگه بدون ایراد باشه نقد میدم .خریدار واقعی
من سمند ef7 صفر گرفتم ؛ واقعا آشغال به تمام معنی هست . 6000 تا کارد کرده و تمام این مدت یه پام نمایندگی بوده یه پام خونه و هیچ لذتی از ماشین نبردم
قسمت داخلی صدایی نداره ولی موتورش و جلوبندیش افتضاح هست ؛ 3 بار تا حالا سنسور اکسیژن عوض کردم و ... ولی مشکل همچنان پابرجاست .
ef7 = آشغال
دوست عزیز فک میکنی بقیه ماشین ها خوبن ؟
شهریور 92 یه دونه sd v8 گرفتم تو 3000 تا روغن ریزی از موتور و هیدرولیکش شروع شد الانم تو دور های بالای 3500 تا لرزش کلاج دارم
عموم یدونه پارس سال گرفته تیر 92 الان مشکل گیربکس داره ، تو دنده 3 رد میکنه 2 بارم سنسور اکسیژن تعویض کرده
بازم بگم ؟؟؟
تو ایران خوب بودن ماشین شانسیه مثله لوپ لوپ
همین ef7 رو به ترکیه هم داده یه بار سوارش شی میفهمی ef7 یعنی چی ؟؟ حیف افتاده دست ایران خودرو
دوست عزیز فک میکنی بقیه ماشین ها خوبن ؟
شهریور 92 یه دونه sd v8 گرفتم تو 3000 تا روغن ریزی از موتور و هیدرولیکش شروع شد الانم تو دور های بالای 3500 تا لرزش کلاج دارم
عموم یدونه پارس سال گرفته تیر 92 الان مشکل گیربکس داره ، تو دنده 3 رد میکنه 2 بارم سنسور اکسیژن تعویض کرده
بازم بگم ؟؟؟
تو ایران خوب بودن ماشین شانسیه مثله لوپ لوپ
همین ef7 رو به ترکیه هم داده یه بار سوارش شی میفهمی ef7 یعنی چی ؟؟ حیف افتاده دست ایران خودرو
بله عزیز میدونم چی میگید مال بنده هم روغن ریزی داشت که شکر خدا اون درست شد , در باک باز نمیشد , قفل مرکزی ایراد داشت و درای عقب بسته نمیشد , شمع ها مشکل داشت و ... اگه بخوام بشمارم از حوصله جمع خارجه
فک کنم کلا از طرف شانس تعطیلی
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2