باعث شرمساریه که هموطنانی مثل شما داریم
از استارتر محترم عذر میخوام
شما چرا عذر خواهی کنی داداش من؟.
به هر حال همیشه از این جور ادم ها(ادم که نمیشه گفت)وجود داره.
ممنون از شما.
آقا با یک ال 90 مشکی e1 بسیار تمیز مدل 89 ، بدون خط و خش
کارکرد 64000 تا تعویض دارید؟
داداش e1 داشتیم قبلا مدل 87 پارس خودرویی. میتونم قسم بخورم بهترین ماشینی بود که تا حالا داشتیم.
اگه e2 بود چنج میکردیم.
شرمنده.
رفیق شما که تهرانی چرا اینجا گذاشتی واسه فروش. یه آگهی بده همشهری سه سوته میبرن. درسته دلال زیاد هست که میخواد مفت بخره ولی خریدار واقعی هم پیدا میشه.
ضمنا زیاد به فرومول جدید توجه نکن. خودشون گفتن فرمول جدید برای ماشین هایی که تولید بالا و تقاضای بالا داره نیست و اونا یه جور دیگه محاسبه میشه , پس مطمئن باش سمند هم جزو هموناست و قیمتش زیاد نمیوفته.
هرکی این حرف میزنه میخواد بزنه تو سر مال
والا ماشین واسه پدرم هست و من این وسط فقط واسطه!ولی گفتم حالا اینجا هم یه تایپیک بزنم.چون ماشینمون واقعا در حد صفره خواستم به مصرف کننده بفروشم.
در مورد فرمولی که عرض کردین فکر نکنم فقط واسه یک سری ماشینا باشه ها!من تصورم این هست که رو همه ماشینای تولید داخل تاثیر مستقیم میذاره.
ولی خوب مثلا ماشینایی مثل سمند رو شاید کمتر کم کنن چون از اولشم قیمتشو خیلی بالا نبردن(22 بود.بعد شد26و بعد هم الان 27.5)
ولی ماشینی مثل تندر 21 بود یهو شد 36!!!!!!که خیلی الکی و بیش از حد گرون شد.شاید رو این ماشینا تاثیر بیشتری بذاره.
ولی طبق لینکی هم که صفحه قبل ارایه دادم مثل اینکه قیمتا حالا حالا ها کم نمیشه!چون مخالفت ها با این قیمت گذاری زیاده!