بزارید تماس بگیرم شرایط رو جویا شم بهتون خبر میدم.اگر تونستین با باربری بفرستین یا اتوبوس بهم اطلاع بدین
شما کدوم رو میخوای دختره یا پسره؟
بزارید تماس بگیرم شرایط رو جویا شم بهتون خبر میدم.اگر تونستین با باربری بفرستین یا اتوبوس بهم اطلاع بدین
چشم.عکس تکی ازشون میگیرم میزارم.میشه عکساشونو بزارین ؟
این هم عکساشون.البته با بدبختی!! اسمهای اف دختره و ام پسر (اونیکه کلش از لا دسته مبل اومده بیرون)میشه عکساشونو بزارین ؟
دقیقا من هم به دوستان همین رو میگم! کسی باشه همراهه خودش ببره خیلی بهتره که مراقبش هم باشه.اگه خواستین میتونم براتون حملش کنم
کارم پسته ولی حمل حیوانات تو این فصل عقلانی نیست و حیوان خیلی گناه داره
ولی اگه بازم خواستین در خدمتم
با اتوبوسرانی تماس میگیرم خبر میدم.من پسررو می خوام
اگر کسی میتونه برام بیاره هزینشو بگه ممنون میشم
مبدا تهران مقصد مشهد
کاربر sohr4B اطلاع دادن که برای حمل حیوون باید تو باکس باشه و هزینه پست هم 30 تومان هست.من پسررو می خوام
اگر کسی میتونه برام بیاره هزینشو بگه ممنون میشم
مبدا تهران مقصد مشهد
کاربر @soroush8844 هم از اصفهان خواسته بودند که بهشون گفتم پیگیر کنم بهشون اطلاع میدم.درود
بنده خریدارم.اما اصفهان هستم...
ممنون میشم اطلاعات تماس بفرستید و این که آیا میشه با باربری ارسالش کنید یا خیر؟
ممنون میشم
زنده باشن مادر عزیزتونکاربر sohr4B اطلاع دادن که برای حمل حیوون باید تو باکس باشه و هزینه پست هم 30 تومان هست.
من باز فردا طریقه حمل با اتوبوس رو هم میپرسم.بهتون اطلاع میدم.فعلا کوچولو نره برای شما.
کاربر @soroush8844 هم از اصفهان خواسته بودند که بهشون گفتم پیگیر کنم بهشون اطلاع میدم.
البته ترجیحم بر اینه که با شخص بره.چون توله ها کوچیکن و تو راه اذیت میشن!کسی باشه کنارش درش بیاره توالت و ... خیلی بهتره.
توی عکس اول صفحه روی دوتا توله ستاره زدم که برای یکی از اشناها رزور شده بود. امروز که من منزل نبودم برای بردن دخترشون اومده بودند ، و اون دختر اومده و پشت مادر من قایم شده و مادر من چون اون توله رو بیشتر دوست داشته!! توله دختر دیگه رو به اونا داده که ببرن!! که این رو برای خودمون نگه داریم! قافل از اینکه من قصد نگه داشتن دختر ندارم!
به هر حال الان یه دختر دیگه برای واگذاری موجوده( البته باید تاییدیه از مقامات بالا- مادرم بگیرم) که عکسهای تکیش رو فردا میزارم.
مشاهده پیوست 655320
من پرسیدم و مشورت هم کردم! اگر دوستی اشنایی دارید میتونه براتون بیاره که عالیه!من همچنان منتظر خبرت هستم
قربونت داداشم.امید که واسه شما هم سالم و سلامت باشن.زنده باشن مادر عزیزتون
بنده منتظر خبر میمونم
نر دیگه نیست؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
دوستان کسی هست این زبون بسته رو از تهران بیاره مشهد ؟
دوستمون مهران هم از روز اول همین اق پسرو خواسته!ممنون داداش
من دارم میگما اون نرو میخوام لطفا دریغ نکن...
با باربری با اتوبوس مگه نمیشه؟تحویل راننده اتوبوس بده خودم میرم تحویل میگیرم..دوستمون مهران هم از روز اول همین اق پسرو خواسته!
دیگه هرکس زودتر کسی پیدا کنه براش بیاره من در خدمتم.
راننده نمیگیره! میگه بده انبار! صبح رفتم ترمینالبا باربری با اتوبوس مگه نمیشه؟تحویل راننده اتوبوس بده خودم میرم تحویل میگیرم..
دوست عزیز.مثل اینکه قسمت شما بود.یکی از اشناها داره شنبه با قطار میاد مشهد.دوستان کسی هست این زبون بسته رو از تهران بیاره مشهد ؟