mohammad-28
Registered User
توضیحات مربوطه رو براتون ارسال کردم !
100 دینار 1321 مال مظفرالدین شاه و 1326 مال محمدعلی شاه و 1337 مال احمد شاه قاجار هست.این هم 4 عدد 100 دیناری محمد رضا شاه ، کیفیت کارکرده است ، توی این 393 سکه فقط همین 4 عدد اینطوری است . بقیه خوب هستند ( عکسهایی که بالا گذاشتم ).
مشاهده پیوست 533663
ما اینجا جمع نشدیم مچ همدیگه رو بگیریم و خوشحالم که شما منطقی رفتار کردین.اگر از همه سکه ها عکس بگیرین راحتتر واستون خریدار پیدا میشه.البته بعید میدونم با این قیمت و شرایط براحتی خریدار پیدا بشه تو این فرومتوضیح :
صحبت دوستان در مورد صد دیناری ها درست است و من اشتباه کرده ام . 100 دیناری ها مربوط به دوران قاجار هستند و تاریخها قمری است. من فکر کردم تاریخها شمسی است . انسان است دیگر ، جایزالخطاست ... . سپاس که مرا آگاه کردید .
ولی قیمتهای گفته شده گرانتر نمیشود و قیمتها همانها هستند.
سلام . سپاسگذارم . اون چهار سکه ی قاجار رو کارشناسمون ندیده بود برای همین این اشتباه رخ داد . اسکن کردن 393 سکه هم که کار حضرت فیله... . ما تخفیف و هدیه هم گذاشتیم دیگه ... . البته اگر کسی خریدار بود ، عکسهای بیشتری میزارم .ما اینجا جمع نشدیم مچ همدیگه رو بگیریم و خوشحالم که شما منطقی رفتار کردین.اگر از همه سکه ها عکس بگیرین راحتتر واستون خریدار پیدا میشه.البته بعید میدونم با این قیمت و شرایط براحتی خریدار پیدا بشه تو این فروم
شما تو هر اسکن 30 تا سکه جا بدی خیلی کارت راحته.چون سکه رو ندیده هیچکی نمیخره.
سلام . سپاسگذارم . اون چهار سکه ی قاجار رو کارشناسمون ندیده بود برای همین این اشتباه رخ داد . اسکن کردن 393 سکه هم که کار حضرت فیله... . ما تخفیف و هدیه هم گذاشتیم دیگه ... . البته اگر کسی خریدار بود ، عکسهای بیشتری میزارم .