• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیستم دوربین مدار بسته حرفه ای با ساپورت شبکه و اینترنت

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
با سلام خدمت دوستان عزیز
چون دارم از ایران میرم یک سیستم کامل دوربین مدار بسته حرفه ای برای فروش قرار میدم .
تمام قطعات کاملا در حد نو و آک هستند و کلا 3 ماه کار کردند .

سیستم شامل :
1- دستگاه ضبط دیجیتالی DVR مدل IPD-4HQ ساخت تایوان تحت لیسانس کمپانی IPTEC انگلستان
این دستگاه دارای 4 ورودی تصویر و 4 ورودی صدا بصورت همزمان میباشد .
پشتیبانی از استاندارد ضبط H.264 که 3 برابر MPEG4 به شما امکان ضبط تصاویر میده
دارای قابلیت 120fps Real Time Recording بصورت واقعی
قابلیت اتصال موس USB یا موس بیسیم
دارای قابلیت ساپورت واقعی از شبکه و انتقال تصاویر روی اینترنت و موبایل و کنترل از طریق شبکه و اینترنت
دستگاه مشکی رنگ هست .
قیمت 380 تومان
2- دو عدد دوربین دام سقفی مدل IP-694 ساخت IPTEC قیمت هر عدد 130 تومان
3- یک عدد دوربین سوزنی طرح دزدگیر که کاملا شبیه سنسور دستگاه دزدگیر هست و دوربین مخفی هست قیمت 130 تومان
4 - دوربین حرفه ای سامسونگ مدل 313B که قابلیت اتصال لنز Auto IRIS داره به همراه لنز Auto IRIS 2.8-12 که قابلیت تنظیم فاصله و فوکوس دقیق دارد به همراه پایه مخصوص . قیمت همرا با لنز 300 تومان
5- میکروفون فوق حساس برای ضبط جلسات و .... قیمت 40 تومان
6- آداپتور 5 آمپر قیمت 50 تومان
تمام دوربینها دارای میکروفون مجزا برای ضبط صدا میباشند.

به خریدار مقداری سیم و کابل برق - تصویر و صدا هم داده میشه چون بکار من نمیاد .خود این خود این کابل ها الان متری 1200 هست .مقدارش هم زیاد هست .

دوستان چون زمان سفر و رفتنم از ایران نزدیک هست قیمت کل قطعات را باهم 1 میلیون قرار میدم .دیگه مفت هست هر کس بخره برد کرده.

Last edited:

.hamid.

Registered User
لایک‌ها
75
دوست من کل اجناس شما رو میخوام
کف قیمت رو پی ام کن

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوست عزیز قیمتها کاملا مقطوع هست و تخفیفش لحاظ شده .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
خیر دوست عزیز نیاز نداری اصلا خاموششون کنید.
یه حالت ویژه داره تنظیم میکنید اگر چیزی تکون بخوره شروع به ضبط میکنه .میتونید حساسیت - ابعاد جسم و حتی قیمتی از تصویر که میخواید اون قیمت را برای حرکت مانیتور کنه مشخص کنید که بسیار دقیق و کارامد هست .

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
کل اجناس چقدر میشه
دی وار اچ دی ام ایی خوره ؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوست عزیز قیمتها کاملا مقطوع هست .الان بخواید همین سیستم را با این کیفیت بگیرید باید 2 3 تومان بیشتر هزینه کنید .
تا اونجا که میدونم DVR ها هیچ کدوم HD ساپورت نمیکنند چون حجم ضبط براشون بسیار مهم هست .
این دستگاه بهترین استاندارد ضبط را در DVR ها داره .

mhr159

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستگاه ها گارانتی دارند؟ چه مدت از گارانتی شون مونده؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوست عزیز گارانتی نداره ولی خودم تضمینشون میکنم .چه از نظر کم کارکردی و چه سلامت .
میتونید امتیازات بازارچه من هم چک کنید اهل دروغ نیستم .

قدیمی1111

Registered User
لایک‌ها
213
درود
دوست عزیز میشه درباره اون که مخفی ضبط میکنه یه توضیحی بدید؟
کدوم یکی از دوربین ها برای نصب کردن جلوی در حیاط خوبه؟برای ماشین.کیفیت و...خوب داشته باشه(امان از حیاط نداشتن)

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوست عزیز اون یک دوربین کوچک هست که در داخل یک پنل دزدگیر جاسازی شده .اصلا معلوم نیست که دوربین هست
برای نصب داخل حیاط هم همه دوربینها را میتونید استفاده کنید ولی بیشترین کیفیت را دوربین سامسونگ داره .

قدیمی1111

Registered User
لایک‌ها
213
لطفا عکس از دوربین مخفی و نمونه کیفیت سامسونگ رو بفرستید

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوست عزیز
متاسفانه سیستم را جمع کردم و امکان گرفتن تصویر ازش وجود نداره .
دوربین سامسونگ به دلیل داشتن سنسور با کیفیت بالا و همچنین لنز AUTO IRIS کیفیت بسیار بالایی داره .من اینو برای تشخیص دقیق چهره افرادی که به دفتر میامدند گرفته بودم .لنزش امکان تنظیم و فوکوس دقیق رو یه نقطه را داره و هم بصورت واید هست و هم نرمال .
دوربین سوزنی هم کیفیت خوبی داره .کیفیتش مثل دوربیهای معمولی مثل دام ها بود و من در تصاویر تفاوت خاصی در هنگام دیدن در مانیتور مشاهده نمیکردم .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوستان چون زمان سفر و رفتنم از ایران نزدیک هست قیمت کل قطعات را باهم 1 میلیون قرار میدم .دیگه مفت هست هر کس بخره برده .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوست عزیز
کل سیستم دوربین مدار بسته را آخرش میتونم 900 تقدیم کنم .برای خودم هم 1600 در آمده .چون دارم از ایران میرم و وقت برا فروشش ندارم این قیمت میفروشم .دیگه کمتر شرمنده هستم .همه 30% برا دست دو کم میکنند من حدود 45 درصد کم کردم .قطعات و سیستم که واقعا در حد آک هست .3 ماه کار نکرده .دستگاه DVR هم بسیار حرفه ای هست و کامل از شبکه ساپورت میکنه و کاملا real time هست .موس بیسیم و فلش هم میخوره .چینی هم نیست .تایوانی و تحت لیسانس IPtek انگلیس هست .اکثر دستگاهای 4 کاناله یا ورودی صدا ندارند یا یکی دارند ولی این دستگاه 4 ورودی مجزا صوت هم داره .
به همراهش یه مقدار کابل هم بهتون میدم خود این کابلها بالای 200 300 تومان پولش هست .

2saeid2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز بنده قصد بی احترامی ندارم اما شما یه جا فرمودید اگر جنسها رو جای دیگه بخرید دو سه میلیون باید بیشتر بدید
یه جای دیگه میگید 1600 براتون دراومده
اگر حرف بالاتون درست باشه یعنی قیمت جنسهاتون حدود4 میلیون میشه درسته؟

مسئله بعدی کابلها هستند که منظور از مقداری چیه؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوست عزیز این سیستم را برای دفترم گرفته بودم و حدود 120 متر کابل بره که همه الان موجود هست .
در مورد قیمت هم من قیمت روز گرفتم گفتند نو این سیستم و قطعات الان 1600 بدون کالها هست و کابلها هم متری 1200 تومان هست .من قیمت را آخرش 900 قرار دادم .بنظرتون 900 تومان پول بدید برای یک سیستم 1600 ای خوب نیست ؟ سیستم هم کاملا نو و مثل آک هست همه قطعاتش .کلا 3 ماه نصب نبوده .مکانیکی هم نیست که بگیم کهنه شده .پول کابلها را هم که حساب نکردم .من این قیمت قرار دادم که زود فروش بره چون دارم از ایران میرم .من تو این چند روز وسایل یه خونه و دفتر را فروختم .اینم آخراش هست .

2saeid2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام تلفنت رو پی ام کن

بالا