فروش سیستم صوتی حرفه ای خانگی Kenwood با متعلقات (100% ساخت ژاپن)
با سلام،خوب همونطور که از اسمش پیداست اساتید صدا و موسیقی می دونن چیه .......
قیمت 400 تومن هستش.
قبل از هر چیز به متعلقات دستگاه اشاره داشته باشم.
1- یک عدد آمپلی فایر که به ظاهر خیلی حرفه ای و پرقدرت هستش ولی من اصلا ازش سر در نیاوردم،اونقدر ورودی و خروجی داره که از عکس ها پیداست.
مشاهده پیوست 328608مشاهده پیوست 328609مشاهده پیوست 328610
2- دو عدد اکولایزر دو کانال و تک کانال حرفه ای برای تفکیک کوچکترین قطعه از جزئیات صدا و تغییر آن
مشاهده پیوست 328612مشاهده پیوست 328613مشاهده پیوست 328614
3- یک عدد رادیو حرفه ای که میشه باش فرکانس های بیسم هم گرفت.
4- یک عدد ترانس 200 وات 220 به 110
5- یک جفت بلندگو که خود باکس بلندگو ها واسه Sony هستش و چوبش واقعا مرغوبه همونطور که از شکل پیداست و داخل اون فکر کنم از باندهای pioneer و کنوود البته شایدم سونی باشه؛ استفاده شده ناگفته نماند باندها به صورت دست ساز و سلیقه ای داخل قرار گرفته و به گفته خود طراح ایرانی باعث افزایش کیفیت و زنده بودن صدا میشه.در هر باند شامل سه بلندگو (یک تیوتر و یک بلندگوی بدون ) صفحه بلندگو (DIAPHRAGM و یک بلندگوی قوی (فکر کنم اون مخصوص باس باشه)تشکیل شده است،ناگفته نمایند تیوتر هر دو باند به اندازه سر سوزن سوراخ شده البته به هیچ وجه روی کیفیت صدا تاثیر نگذاشته.
مشاهده پیوست 328615مشاهده پیوست 328616مشاهده پیوست 328617
6- مابقی اجزا شامل یک دک پلیر دو کاسته و یک Audio پلیر هستش که هر دوتاش مشکل داره و احتمالا هم قابل تعمیره و من این دو مورد را رایگان میدم. کلیه سیم های رابط و برق هم که بصورت رایگان تقدیم خریدار می گردد.
7- من شهرستانم ،کلیه هزینه ای ارسال هم بر عهده خریدار هستش.
دوستان لطف کنن از دادن PM خودداری کرده و سوالات و قیمت پیشنهادی خودشون را همینجا مطرح نمایند.[/QUOTEmigam in dota eqo lizer fek konam ax faghat az 2 kanal goz