• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیستم صوتی خودرو

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
عزیز ببخشید اینو میگم ولی برند بلک تازه ریخته تو بازار یعنی از این امپای کیلویی مثل برند مزخرف تورنادو که اکثرشو برای شهرستانها میبرن کلا امپا باید حتما استاندارد بین المللی داشته باشن + تائیدیه
کاری که آمپای چینی متفرقه انجام میدن دادن وات کلیپ به جای وات خالص به باند یا ساب یعنی به همراه وات برقم تزریق میکنن که این باعث پایین اومدن عمر کوئل باند یا سابتون میشه ممکن در مرحله اول احساس کنید صدای خوبی دارید ولی طی مرور زمان از کیفیت سیستمتون کاسته میشه

navid_knife

Registered User
لایک‌ها
60
عزیز ببخشید اینو میگم ولی برند بلک تازه ریخته تو بازار یعنی از این امپای کیلویی مثل برند مزخرف تورنادو که اکثرشو برای شهرستانها میبرن کلا امپا باید حتما استاندارد بین المللی داشته باشن + تائیدیه
کاری که آمپای چینی متفرقه انجام میدن دادن وات کلیپ به جای وات خالص به باند یا ساب یعنی به همراه وات برقم تزریق میکنن که این باعث پایین اومدن عمر کوئل باند یا سابتون میشه ممکن در مرحله اول احساس کنید صدای خوبی دارید ولی طی مرور زمان از کیفیت سیستمتون کاسته میشه
نه بابا اینقدرم که اینجوری میگی هم بد نیست داداش.من خودم اول دقیقا همینطوری که شما فکر میکنید فکر میکردم.اما بد از تست نظرم عوض شد.
حالا هرکسی یه نظری داره

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
درود
داداش قیمت بقیه قطعاتتو نمیدونم ولی باکس جی بی الت انصافا خیلی بالاگذاشتی
آکش 230-40تومن هست

navid_knife

Registered User
لایک‌ها
60
درود
داداش قیمت بقیه قطعاتتو نمیدونم ولی باکس جی بی الت انصافا خیلی بالاگذاشتی
آکش 230-40تومن هست
داداش خریداری؟چرا دقت نمی کنید تخفیف خفن میدم به مشتری واقعییییییییییییییییییییییییییییی زبونم مو در آورد.اگه خریداری بیا سر قیمت توافق کنیم اگه نه که توسرمال نزن و کارشناسی نکن
دمتگرم

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
داداش خریداری؟چرا دقت نمی کنید تخفیف خفن میدم به مشتری واقعییییییییییییییییییییییییییییی زبونم مو در آورد.اگه خریداری بیا سر قیمت توافق کنیم اگه نه که توسرمال نزن و کارشناسی نکن
دمتگرم

به قیمت درست بذاری خریدار هم هستیم

navid_knife

Registered User
لایک‌ها
60
به قیمت درست بذاری خریدار هم هستیم
داداش تو خودت قیمت های مد نظرتو(منصفانه بگو فکر کن مال خودته میخوای بفروشی)بگو تا سر قیمت باهم کنار بیایم.اگه همشو باهم بگیری برات کمتر حساب میکنم.دیگه بقیش با شما
یاعلی

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
داداش تو خودت قیمت های مد نظرتو(منصفانه بگو فکر کن مال خودته میخوای بفروشی)بگو تا سر قیمت باهم کنار بیایم.اگه همشو باهم بگیری برات کمتر حساب میکنم.دیگه بقیش با شما
یاعلی

کلشو که نمیخوام همون باکسو میخوام
من شنبه ایشالا قیمت دقیق و روزشو میگیرم بعد باهات صحبت میکنم
شمارتو برام پخ کن

navid_knife

Registered User
لایک‌ها
60
ختم تاپیک
نیاز مالیم برطرف شد دیگه نمیفروشمشون

بالا