persiantuls
Registered User
- نوشتهها
- 97
- لایکها
- 0
دوست عزيز واسه مانيتور پيام دادم هنوز جواب ندادين.
لطفا چك كنيد.
لطفا چك كنيد.
قیمت پخش . و آمپ رو واسه منم پ خ کنید
منظورت از اسپیس همون S20 اه دیگه؟
راستی رفیق مانیتورت فقط مانیتور هست یا پلیر هم داره؟ چه مموری هایی رو ساپورت میکنه؟
فرمان همراه با توپیش هستش؟ اگر توپیش هم باهاشه توپیش برا چه ماشینیه؟
قیمت مناسب بده بر می دارم اینا رو.
گزینه 10 رو میخوام
گزینه 3 رو هم میخوام
بعدش اینا رو هر ماشینی نصب میشن ؟
من پراید دارم
امپ و پک سیم از اقا میلاد گل خریداری شد :happy: دوستان خریدار واقعی باشین حتما باهاتون راه میاد باما که خیلی راه اومد...
اهان یک نکته یادم رفت بگم عکس اواتارشو می بینین خوده اقا میلاده
رینگ و لاستیک احتمالا ندارین شما؟ کارکرده و ترجیها قیمت پایین.
اونجوری که من فهمیدم این اقا این علی رجایی هست ... حواستون رو جمع کنیدا این کاربر از پی تی محروم شد به خاطر کلاه برداری بعد یوزر جدید زده الان ....کاملا حواستون رو جمع کنیدdadash ba monitore samsung 19 inche wide chizito taviz mikoni dooste golam ?
دوست عزیز توپی نداره
شما توپی میتونین از اسپرت فروشی ها تهیه کنین
هر ماشینی هم توپی مخصوص خودشو داره
قیمت منهای 30٪
قیمت این فرمون (روی 206 ام نصب کرده بودم) در حال حاضر 30 تومن هستش (قیمت 4 روز پیش از اسپرت فروشی دور میدان الغدیر شهر زیبا)
قیمت پیشنهادیتون رو بفرمایید.
اونجوری که من فهمیدم این اقا این علی رجایی هست ... حواستون رو جمع کنیدا این کاربر از پی تی محروم شد به خاطر کلاه برداری بعد یوزر جدید زده الان ....کاملا حواستون رو جمع کنید
میتونید برید اینجا رو نگاه کنید
http://forum.persiantools.com/t225593-page3.html
دوست عزیز مانیتور ورودی av یا دوربین داره ؟ میشه بهش دوربین وصل کرد ؟
سلام داداش صبحت بخیر گزینه ی 4 و6 رو میخوام!دزگیرتون گارانتی داره؟قیمت ؟
قیمت مانیتور و دزدگیر رو جدا جدا لطف میکنید؟
شرایط تحویل رو هم چنین.
من به شما فرمون اسپرت میدم 15 تومن شما داری جنس رو با جنس مقایسه میکنی ؟
من 45 پول فرمون دادم 15 دست دنده که جمعا میکنه 60 پس فرمون من 30 تومنی نیست دوست عزیز
عمو من جسارت نکردم. همونطور که گفتم قبلاً همین فرمون momo و حتی سر دندش رو داشتم!
این هم عکسش رو 206 مرحومم!
در نتیجه جنس رو می شناسم، momo هم جنسی که تو ایران ازش هست تقلبی و اصل نداره، هرچی هست همینه. این قیمت هم برا اون موقع نیست، 4 روز پیش برا LED کردن چراغ هام رفته بودم، این فرمون رو هم قیمت کردم تا بگیرم برا ماشین فعلیم.
حالا اگر شما گرون تر تهیه کردید اون بحثش جداست و اختیار جنستون رو دارید هرچی دوست دارید بفروشید.
به هر حال اگر احیاناً قصد فروش به قیمت عرف بازار رو داشتید به بنده اطلاع بدید.
موفق باشید.
قیمت اخر دزد گیر را برام ارسال کن به همراه مدل
ممنون از آقا ميلاد گل.
مانيتور رسيد.
سلام دوست عزیز ، قیمت آخر ( آخر آخر ، کارمندی !!! ) دزدگیر در صورتیکه با 206 مشکل نداره و سالمه برام پخ کنید . ممنون میشم گلم
سلام داداش شرمنده پس بی ربط میزنم.از این آمپ کنوود که شما داری منم یدونه میخواستم ببینم قیمت نوش رو داری؟
میلاد جان قیمتشو نگفتی؟دزدگیر گارانتی نداره اما کلا یه ماه رو ماشینم بوده و از ریموت ها هم معلومه که نو هست
مورد خازن هم با نو اصلا فرقی نداره چون اونم 1 ماه رو ماشینم بود بعد اینکه دینامم سوخت خریدم