لطف داری شما محسن جان، زحمت کشیدیدوستان عزیز مطمئنا از معامله با دوست عزیزمون پشیمون نمیشن.
سابقه دار در لیون.
پایه مشتری داره دوست منسلام داداش قیمت خط پر پاور رو برام با شماره حساب و شماره خودت پخ کن ممنون تایم ندارم این هم شماره خودم 9303385064
آره، متاسفانه باید از دست بره!گیمینگ رو خوب اومدی غولیه واسه خودش.البته نیازی نبود من بگم(آپ حساب کن)
عزیز پردازنده کاملا لو ولتاژ هست، این رو اگر با این قیمت هم پیدا کردی من در خدمت هستم!سی پی یو پایین تر بدی هستم درخدمت
حضوری قزوین
چشم محسن جان، پیدا شد حتما انجام میشه امر شماقارداش من بدنبال یک پاور خوب با یک 6 پین واسه گرافیک هستم. اگه دستت اومد بیخبرم نذار.
مرسی.
780???780 ها اخرش چند
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
دوستانی که قطعات رو به صورت فوری میخوان قیمت ها به صورت زیر هست:
CPU: 1100
VGA: 1400
عذر خواهی میکنم، ولی یادم نمیاد که گفته باشم بگین قیمت خوب هست یا بد؟قیمت ها خیلی جالب هست!
4770k اکبندش 1005 هست! شما کارکرده رو 1100 قیمت دادی!
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 اکبندش 1399 هست! شما کارکرده رو 1400 قیمت دادی!
*حالا بماند که GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 رو در فروش ویژه 1285 قیمت زدن که خیلی از گرافیک شما سرتر هست...
واقعا امیدواری با این قیمت ها بفروشی؟
عذر خواهی میکنم، ولی یادم نمیاد که گفته باشم بگین قیمت خوب هست یا بد؟
اون قیمت ها هم فروش فوری هست!
کسی رو هم مجبور نکروم که بیاد بخره!
اصلا فروش نره!
میخوام ببینم مشکلش چیه؟
از قیمت ها هم اطلاع دارم، نوشتم تاپیک فروش، نه بحث در مورد قیمت!
به بعضی از شما باشه که دوست دارین بهترین قطعات رو با کمترین هزینه ها داشته باشین!
شما نخر دوست عزیز!
از این به بعد هم کارشناسی قیمت گزارش میشه!
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk
بله بهزاد جان!عزیزم شاید بد نباشه مقداری منطقی برخورد کنید .
تا حدی هم خودتون را بگذارید جای دوستانی که تمایل به خرید دارند و مقداری بهشون حق بدید .
2 تا مسئله وجود دارد :
مورد اول اینکه اگر شما تمایل به فروش 100% داشته باشید که به ناچار باید عرف و قیمت بازار را در نظر بگیرید .
مورد دوم اینکه شما تمایل 100% به فروش نداشته باشید و پیش خودتون بگید اگر به این قیمت که من دوست دارم ( حتی قیمتی بالاتر از آکبند بازارش ) فروش بره میفروشم و اگر هم فروش نرفت که دارم استفاده میکنم و هیچ ضرری هم نکردم و در کنارش دارم از سیستمم استفاده میکنم و نهایتا یه مقدار وقت گذاشتم برای این تاپیک و کل کل با دوستان که خودش یه نوع سرگرمی هم هست که در این حالت کلا داستان متفاوت میشه و به دوستان هم توصیه میکنم اجازه بدهند به روندتون ادامه بدید