raminmacperson
Registered User
تک فروشی ندارمداداش چی شد مادر برد سیپیو رو فروشنده هستی؟
تک فروشی ندارمداداش چی شد مادر برد سیپیو رو فروشنده هستی؟
برای اینکه کمتر اذیت بشم قصدم اینه که یکجا بفروشم.ولی تا شب صبر کن اگه کسی کلی نخواست تک تک میروشمشاونطور که من میبینم همه قطعات مشتری جداگونه داره اگه فروش تکی دارین جسارتا پاور و رم برا بنده
تمام قطعات قیمتشون مناسبه/سر معامله یه تخفیف کوچیک هم میدم (نه زیاد)سلام عزیز. قیمت نهایی کل سیستم؟
نه باو قیمت های که میزارن رو هواست واسه همین میمونن :×4130 مگه اکبندش الان چنده ؟
من 4160 دارم گفتم به بنده خدایی 300 نخرید یعنی برای بنده 350 فروش میره الان ؟
دوست عزیز یه زنگ بزن آقای حسینی قیمت روز رو بهت میده/ سی پی یو به علت کم شدن موجودیش تو بازار قیمتش روز به روز افزایش پیدا میکنه (سوکت1150)4130 مگه اکبندش الان چنده ؟
من 4160 دارم گفتم به بنده خدایی 300 نخرید یعنی برای بنده 350 فروش میره الان ؟
شما بگرد قیمت از رو زمین پیدا کننه باو قیمت های که میزارن رو هواست واسه همین میمونن :×
امیر مال خودت کمتر از 300 راه نداره؟؟
الان دیدم چه خبره اوضاع 4150 داره قیمت زده 432 خدا بخیر بگذرونه چقدر قیمتا رفته بالا !دوست عزیز یه زنگ بزن آقای حسینی قیمت روز رو بهت میده/ سی پی یو به علت کم شدن موجودیش تو بازار قیمتش روز به روز افزایش پیدا میکنه (سوکت1150)
تایید میشه. بحث و کارشناسی در مورد این 3 قطعه آزاده هرکی نظری داره یا فکر میکنه قیمت فروش بالاست نظرشو بگهدوستان قرار شد فردا حضوري مين سيپيو و رم رو با همين قيمتي كه اعلام كردن تحويل بگيرم تخفيفم اصلا ندادن فكر كنم يه چيزي تو اين قطعات هست كه تخفيف نميدن [emoji1][emoji1][emoji1]
قطعات تست شد همه چی اوکی بود ممنونم دادا.....امتیازم منظور شد براشونمادربرد.سی پی یو.رم.تحویل دوستمون majid.k داده شده.مبارکشون باشه