• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیمکارت اعتباری ایرانسل 0935 تقریبا خوش زبون

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
با سلام
یه خط ایرانسل بی نام نشون دارم که حدود 6-7 ماه پیش خریدم والانم خاموشه . بدون زنگ خور.
یه مدت برا اینترنت ازش استفاده میکردم.

شماره : 50 292 40 0935
قیمت :
17 خریدم و 17 میفروشم .
درخدمتم .

sms11

Registered User
لایک‌ها
9
یعنی معلوم نیست خط به نام کیه؟

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
اون که بالاست من خط بدون صاحاب زیاد سراغ دارم رندک مه نیست قیمته اخرتو برام پخ کن

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
یعنی معلوم نیست خط به نام کیه؟
:( ما که صاحبشو ندیدیم همینطوری گفتم یه خط فعال میخوام موبایلیه هم دست دراز کرد و .... :دی

خیر.مشخص نیست!
: دی
مرسی
اون که بالاست من خط بدون صاحاب زیاد سراغ دارم رندک مه نیست قیمته اخرتو برام پخ کن

دیگه اون قیمتی که خریدم رو گذاشتم و فقط هم برا اینترنت استفاده شده و بدون زنگخور کاملا مطمئن :دی
مورچه چیه که کله پاچه داشته باشه !!! همینجا قیمت پیشنهادی اعلام کن دیگه :دی
موید باشید.

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
برای این شماره هم اگه میشه یه قیمت بدید :

0933-369-9690

رو کیپد خوش رقمه :) میتونید امتحان کنید .

nani900

Registered User
لایک‌ها
81
سلام قیمت اخر با تخفیف رو برا پخ کن ممنون

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
سلام قیمت اخر با تخفیف رو برا پخ کن ممنون

12 اخرین قیمتم خریدارم

سلام دوستان
تو پخ هم خدمت دوستان عرض کردم .
تو فروم همسایه یکی از دوستان 17 میخواد و در حال رایزنی هستیم و یکی هم تقاضای تعویض باایرانسل دایمی داده و هنوز جواب نهایی نداده ، در حال نوشتن پیش قرارداد :دی
دیگه 17 نومن چیه که تخفیف میخوایید رور راست وخدایی 17 خریدم .
نکته مهمش همون بدون صاحب بودن خط هست که اینقدر قیمت داره وگرنه از این یکی بخر 8 تا ببر زیاده تو لبوفروش سوپر و ....
در خدمت دوستان هستم .
کسی که ایرانسل دایمی داره تو اولویت هست وگرنه دوستانی که همون 17 میخوان اینجا اعلام کنند تا به یکی از دوستان تقدیم کنم .
موید باشید.

پیمان جان ناقابله به خدا.

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تو فروم همسایه یکی از دوستان 17 میخواد و در حال رایزنی هستیم و یکی هم تقاضای تعویض باایرانسل دایمی داده و هنوز جواب نهایی نداده ، در حال نوشتن پیش قرارداد :دی
نکته مهمش همون بدون صاحب بودن خط هست که اینقدر قیمت داره وگرنه از این یکی بخر 8 تا ببر زیاده تو لبوفروش سوپر و ....
در خدمت دوستان هستم .
کسی که ایرانسل دایمی داره تو اولویت هست وگرنه دوستانی که همون 17 میخوان اینجا اعلام کنند تا به یکی از دوستان تقدیم کنم .
موید باشید.

پیمان جان ناقابله به خدا.

کرسی عزیزم منم به اون خاطر گفتم اون قیمت می ارزه وگرنه دوتاش 4 5 تممنه با 2 تومن شارج از این خطا بوده اه چی پی ارسشم مشکل داشته مجانی بوده میدونم عزیمزمنم از اون بابت گفتم اون قدر ارزش داره بیرون مغازه دارا دارن خط فعال صفر حتی به هر جحال خوب بفروشی

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
کرسی عزیزم منم به اون خاطر گفتم اون قیمت می ارزه وگرنه دوتاش 4 5 تممنه با 2 تومن شارج از این خطا بوده اه چی پی ارسشم مشکل داشته مجانی بوده میدونم عزیمزمنم از اون بابت گفتم اون قدر ارزش داره بیرون مغازه دارا دارن خط فعال صفر حتی به هر جحال خوب بفروشی
مرسی پیمان جان خبرت میکنم
موید باشید.

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
قیت رو پ خ کنید
سلام رفیق :
سلام دوستان
در خدمت دوستان هستم .
موید باشید.

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
17 نبود.
متاسفانه یکی از دوستان قرار بود واریز کنه که متواری شد و رفته کانادا ...:blush:

بالا