• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیمکارت ایرانسل 09352002022

MTN_IranCell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فروش سیمکارت 22 20 200 0935
قیمت پایه 140
هرکی بیشتر قیمت بگه به اون میدم
سیمکارت سند نخوردست

imansoweyzi

Registered User
لایک‌ها
74
جفت خط ها رو خریدارم
اگر تخفیف بدید چه بهتر
09352002020
09352002022
پ.خ دادام
ممنون

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309

MTN_IranCell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست گرامی از سابقت سو استفاده نکن سیمکارت خواستی گفتی 150 ارزون گفتی منم 250 فروختم رفت من چیکا کنم تو کشته مرده ی سیمکارت من شدی
در ضمن اگر من کلاهبردار بودم واشه حضوری نمیومدم
جالب اینجاست که تنها تو ادعا داری همچین چیزیرو البته شاید بعده اینم دوستات اومدن همچین چیزیرو ادعا کردن
تو سال جدید اینکارارو نکن زشته داداش

به تاریخ تایپک هم توجه کنین:D

MTN_IranCell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست گرامی از سابقت سو استفاده نکن سیمکارت خواستی گفتی 150 ارزون گفتی منم 250 فروختم رفت من چیکا کنم تو کشته مرده ی سیمکارت من شدی
جالب اینجاست که تنها تو ادعا داری همچین چیزیرو البته شاید بعده اینم دوستات اومدن همچین چیزیرو ادعا کردن

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
دوستان ایشون کلاه بردار هست ازش خرید نکنید!

مدیران لطفا رسیدگی کنن و برخورد بشه با این یوزر

اینم مولتی یوزراش:

http://forum.persiantools.com/members/arman-andrew.314422/
Arman.Andrew

http://forum.persiantools.com/members/otoos.320849/
otoos
http://forum.persiantools.com/members/mtn_irancell.320982/
MTN_IranCell

چندتا دیگه هم داره که بن شدن
حرف دوستمون تایید میشه !

Sent from my SM-N900 using tapatalk

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

شما به بنده هم گفتید این شماره فروش رفته و هم اون شماره ۲۰۰۲۰۲۰ هم فروش رفته
بنده هم قرار گذاشتم واسه حضوری اما شما اصرار داشتید قبل قراره حضوری ابتدا من بیانه بدم به شما پس یه جای کار میل نگه

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425

اصلا ادعای داشتن همچین سیم کارت های رندی در کل دروغ محضه و شما سیم کارتی نداشتید !

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
دوستان ایشون کلاه بردار هست ازش خرید نکنید!

مدیران لطفا رسیدگی کنن و برخورد بشه با این یوزر

اینم مولتی یوزراش:

Arman.Andrew

otoos
MTN_IranCell

چندتا دیگه هم داره که بن شدن
دوست عزیز یوزر @Iranceli هم برای همینه؟ اگه خودشه که واقعا مکانکش عالمه! بی شرف اومده بود می گفت 55 تومن بده 5 صفحه پرینت اس ام اس و 5 صفحه تماس شماره ایرانسل بهت میدم. به شما گفته بود کجاست؟
اصلا ادعای داشتن همچین سیم کارت های رندی در کل دروغ محضه و شما سیم کارتی نداشتید !

داداش یوزر @Iranceli هم برای همینه؟ اگه خودشه که واقعا مکانکش عالمه! بی شرف اومده بود می گفت 55 تومن بده 5 صفحه پرینت اس ام اس و 5 صفحه تماس شماره ایرانسل بهت میدم. به شما گفته بود کجاست؟
ضمنا این همونی بود که چندروز پیش هم تاپیک زده بود و شما دستش رو رو کرده بودی؟ تاپیکه رو پیدا نمی کنم! پاکش کردن؟

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
دوست عزیز یوزر @Iranceli هم برای همینه؟ اگه خودشه که واقعا مکانکش عالمه! بی شرف اومده بود می گفت 55 تومن بده 5 صفحه پرینت اس ام اس و 5 صفحه تماس شماره ایرانسل بهت میدم. به شما گفته بود کجاست؟

داداش یوزر @Iranceli هم برای همینه؟ اگه خودشه که واقعا مکانکش عالمه! بی شرف اومده بود می گفت 55 تومن بده 5 صفحه پرینت اس ام اس و 5 صفحه تماس شماره ایرانسل بهت میدم. به شما گفته بود کجاست؟
ضمنا این همونی بود که چندروز پیش هم تاپیک زده بود و شما دستش رو رو کرده بودی؟ تاپیکه رو پیدا نمی کنم! پاکش کردن؟

آره داداش بی شرف خودشه . من تا حالا 7 تا یوزر ازش میشناسم که همگی بن شدن !!!
بله همونه . با اون فحش های رکیکی که لایق خانواده خودش بود به من داد توقع داری تاپیکش بمونه ؟
هیچ کس هم اطلاعاتی از محل سکونتش نداره .

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
آره داداش بی شرف خودشه . من تا حالا 7 تا یوزر ازش میشناسم که همگی بن شدن !!!
بله همونه . با اون فحش های رکیکی که لایق خانواده خودش بود به من داد توقع داری تاپیکش بمونه ؟
هیچ کس هم اطلاعاتی از محل سکونتش نداره .
این یارو بی ناموس عالمه! اسمش هم آرمان هست اونطوری که خودش گفته بود. آرمان 25 از کرج. تو یوزرهایی که دوستمون بالا نوشتن هم اسمش هست. گفته بود تو نمایندگی ایرانسل هست. هیچ تستی چیزی هم انجام نمی داد قبلش.
به من گفته بود هفته ای 400-500 تومن درآمد داره از همین کثافت کاری هاش! که البته زر و پر مفت می کرد می خواست یه جوری خودش رو گنده نشون بده، فکر کرده بود با ببو گلابی طرفه.
تاپیک هم من راستش کار داشتم رفتم بیرون نتونستم ببینم برگشتم دیدم پاک شده و چیزی نیست. می خواستم همونجا شرفش رو بریزم ولی دمت گرم خوب دستش رو رو کردی.
به من گفته بود دیتابیس رو 200 میفروشه ولی فکر کنم تو تاپیکی که زده بود گفته بود 300. 100 برده بود روش! :general304:
حیف که تاپیکش پاک شد وگرنه همون جا شرفش رو می بردم.
یادت نیست با چه یوزری اون تاپیک رو زده بود؟

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
یکی بگه جریان چیه. از کجا فهمیدید این خط ها واس خودش نیست یا اصلا وجود نداره ؟! عکس گذاشته بود تو تاپیک فروش ..

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
این یارو بی ناموس عالمه! اسمش هم آرمان هست اونطوری که خودش گفته بود. آرمان 25 از کرج. تو یوزرهایی که دوستمون بالا نوشتن هم اسمش هست. گفته بود تو نمایندگی ایرانسل هست. هیچ تستی چیزی هم انجام نمی داد قبلش.
به من گفته بود هفته ای 400-500 تومن درآمد داره از همین کثافت کاری هاش! که البته زر و پر مفت می کرد می خواست یه جوری خودش رو گنده نشون بده، فکر کرده بود با ببو گلابی طرفه.
تاپیک هم من راستش کار داشتم رفتم بیرون نتونستم ببینم برگشتم دیدم پاک شده و چیزی نیست. می خواستم همونجا شرفش رو بریزم ولی دمت گرم خوب دستش رو رو کردی.
به من گفته بود دیتابیس رو 200 میفروشه ولی فکر کنم تو تاپیکی که زده بود گفته بود 300. 100 برده بود روش! :general304:
حیف که تاپیکش پاک شد وگرنه همون جا شرفش رو می بردم.
یادت نیست با چه یوزری اون تاپیک رو زده بود؟

نه متاسفانه یادم نیست یوزرش چون همه ی تاپیک ها و پست هاش پاک شده ولی یه irancel توی اسم پروفایلش داشت .
به من گفت 50 تومان هم میفروشم ولی اول نصف مبلغ رو میگیرم !
در حال حاظر این یوزر @.Reza خودش هست . دوستان حواستون باشه .

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
یکی بگه جریان چیه. از کجا فهمیدید این خط ها واس خودش نیست یا اصلا وجود نداره ؟! عکس گذاشته بود تو تاپیک فروش ..

به دلایل زیادی :

1- خط 0935666 گذاشته بود که دوستان میگن اصلا 666 وجود نداره !
2- گفته بود خط پلمپه بعد وقتی که بهش زنگ زدیم بوق خورد !!!
3- اصلا خط های 0935 چیپ سیم کارتشون مثل عکسی که گذاشته بود کوچک نیست !

yaran 2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تو یه تاپیک ازش سوال کردم گفت اهل چالدرانم!! آقا اون شماره ای که میذارن برای فروش اول زنگ بزنید به همون شماره اگه پلمپ و صفر باشه پیغام میده : "تماس های ورودی شماره مورد نظر مسدود می باشد" تا اینجا 50 درصد اگه کلاه بردار باشه دستش رو میشه . 50 درصد بقیه ش هم با خرید حضوری یا اعتماد سازی(مثلا واریز وجه به حساب یک مدیر با سابقه سایت و ...) حل میشه

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
تو یه تاپیک ازش سوال کردم گفت اهل چالدرانم!! آقا اون شماره ای که میذارن برای فروش اول زنگ بزنید به همون شماره اگه پلمپ و صفر باشه پیغام میده : "تماس های ورودی شماره مورد نظر مسدود می باشد" تا اینجا 50 درصد اگه کلاه بردار باشه دستش رو میشه . 50 درصد بقیه ش هم با خرید حضوری یا اعتماد سازی(مثلا واریز وجه به حساب یک مدیر با سابقه سایت و ...) حل میشه
دوستان نوروز مبارک :)
به بنده هم گفتن چالدرانم، و من ازش آدرس خواستم که حضوری برم ازش خط رو بگیرم که فرمودن ابتدا نصف پول رو بیعانه بده تا من مطمعن باشم که شما خط رو میخوای، حتی گفتم اگه میخوای از واسطه استفاده کنیم که گفت نه :))) نه حضوری و نه واسطه! معلوم نیست چطوری میخواست بفروشه :)
یوزرش هم xirancell بود فک کنم

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
دوستان نوروز مبارک :)
به بنده هم گفتن چالدرانم، و من ازش آدرس خواستم که حضوری برم ازش خط رو بگیرم که فرمودن ابتدا نصف پول رو بیعانه بده تا من مطمعن باشم که شما خط رو میخوای، حتی گفتم اگه میخوای از واسطه استفاده کنیم که گفت نه :))) نه حضوری و نه واسطه! معلوم نیست چطوری میخواست بفروشه :)
یوزرش هم xirancell بود فک کنم
به من گفته بود تو نمایندگی ايرانسلم تو کرج خواستی آدرس میدم بیا!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام دوستان. کاربر iranceli به من گفتن پرینت خط رو میدن و در مرکز حقوقی ایرانسل زاهدان کار میکنن و...
من هم به شماره کارتی بنام رضا امیدواری پول واریز کردم اما ناگهان ایشون بن شدن و حالا هم که گویا کلاهبردار درومدن! البته اول گفتن رضا مومنی اما بلافاصله گفتن نه، رضا امیدواری.
نمیدونم چطور اعتماد کردم، از بس که دادسرا و قوه قضاییه برای یه نامه ی پرینت منو سر دووندن، به ایشون اعتماد کردم و پول واریز کردم.. اخر یه کاربر دیگه هم که امتیاز بالایی داشتن ایشون رو تایید کردن متاسفانه نام کاربریشون یادم نیست.

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
سلام دوستان. کاربر iranceli به من گفتن پرینت خط رو میدن و در مرکز حقوقی ایرانسل زاهدان کار میکنن و...
من هم به شماره کارتی بنام رضا امیدواری پول واریز کردم اما ناگهان ایشون بن شدن و حالا هم که گویا کلاهبردار درومدن! البته اول گفتن رضا مومنی اما بلافاصله گفتن نه، رضا امیدواری.
نمیدونم چطور اعتماد کردم، از بس که دادسرا و قوه قضاییه برای یه نامه ی پرینت منو سر دووندن، به ایشون اعتماد کردم و پول واریز کردم.. اخر یه کاربر دیگه هم که امتیاز بالایی داشتن ایشون رو تایید کردن متاسفانه نام کاربریشون یادم نیست.
فکر کنم نام کاربریش x.x.x.x.x بود بعدش دیشب xmtn بودش الانم فکر کنم دوباره بن شده !

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
احتمالا کاربر mahdi-ma تائید کرده . درسته ؟

بالا