• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیم کارت های فروشگاه روندانه !

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
شما سیم کارت اعتباری ایرانسل هم به نام میزنید؟
یه ایرانسل اعتباری دارم میخوام به نام یکی تو اهواز بزنم خودم تهرونم کارت ملی خودمو و کارت ملی اون بنده خدا هم هست(اون باید بش بگم براتون فکس یا ایمیل کنه) چقد هزینش میشه؟
بش فروختم اما به نامش نزدم..روم هم نمیشه بش بگم بیا تا اینجا چون نمیخوام به نامم بمونه....راستش میترسم یه کاری کنه بیفته گردن ما وگرنه خود سیم ارزشی نداره.
اکی بود بفرمایید با کارت ملیم بیام خدمتتون یا اسکنش کنم یا فکس_خط به نام خودمه.سند قدیمیش و پوکش رو هم دارم

===============
با درود ...

ما سیم کارت اعتباری رو در دفتر پیشخوان که نمایندگی ایرانسل هم داره به نام میزنیم ... اما ... حضور خریدار و فروشنده الزامی و موجود بودن سیم کارت الزامی است و در غیر اینصورت نمیتونیم سند بزنیم ..

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
شما سیم کارت اعتباری ایرانسل هم به نام میزنید؟
یه ایرانسل اعتباری دارم میخوام به نام یکی تو اهواز بزنم خودم تهرونم کارت ملی خودمو و کارت ملی اون بنده خدا هم هست(اون باید بش بگم براتون فکس یا ایمیل کنه) چقد هزینش میشه؟
بش فروختم اما به نامش نزدم..روم هم نمیشه بش بگم بیا تا اینجا چون نمیخوام به نامم بمونه....راستش میترسم یه کاری کنه بیفته گردن ما وگرنه خود سیم ارزشی نداره.
اکی بود بفرمایید با کارت ملیم بیام خدمتتون یا اسکنش کنم یا فکس_خط به نام خودمه.سند قدیمیش و پوکش رو هم دارم

===============
با درود ...

ما سیم کارت اعتباری رو در دفتر پیشخوان که نمایندگی ایرانسل هم داره به نام میزنیم ... اما ... حضور خریدار و فروشنده الزامی و موجود بودن سیم کارت الزامی است و در غیر اینصورت نمیتونیم سند بزنیم ..

uonesnemati

Registered User
لایک‌ها
62
سلام یه خط 0912 میخوام شماره رند و یا سری چند اصلا واسم مهم نیست کمترین قیمت وکارکرده میخوام دارید؟

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
سلام یه خط 0912 میخوام شماره رند و یا سری چند اصلا واسم مهم نیست کمترین قیمت وکارکرده میخوام دارید؟

با درود ...
ارزونترین خط 0912 من با کد صفر هست و خط هم صفر ( غیر کارکرده ) و قیمتشم از 275600 تومن شروع میشه به بالا ...منظورتون از سری رو هم نفهمیدم .. سری یعنی سریالی پشت سر هم ؟؟ یعنی دو تا سیم کارت میخواین ؟

uonesnemati

Registered User
لایک‌ها
62
با درود ...
ارزونترین خط 0912 من با کد صفر هست و خط هم صفر ( غیر کارکرده ) و قیمتشم از 275600 تومن شروع میشه به بالا ...منظورتون از سری رو هم نفهمیدم .. سری یعنی سریالی پشت سر هم ؟؟ یعنی دو تا سیم کارت میخواین ؟
نه داداش منظورم کد چند باشه مهم نیست .بنده کارده میخوام که ارزون واسم تموم شه.

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
منظور شما رو من متوجه شدم ولی برای اینکه شما منظور منو بهتر متوجه شین خدمتتون عرض میکنم که من چون خطوط روز رو فقط صفر شو میفروشم و اگر کارکرده این خطوط رو خرید و فروش کنم به عنوان صفر فروش خطوط روز ،دیگه شناخته نمیشم چون ناخودآگاه مشتری ام با خودش میگه که از کجا معلوم خط منم صفر باشه و در ضمن این خطوط با توجه به تجارت میلیاردی خطوط روند اصلا مبلغی نمیشه کارکرده اش توجیهی هم برای خرید و فروشش نیست ، پس من خطوط روز رو آکبند صفر کیلومتر !!عرضه میکنم ... ارزونترین خط ام هم ، 275600 تومان هست که هم صفره و هم با کد صفر شروع میشه ... از این پایین تر هم ندارم
نه داداش منظورم کد چند باشه مهم نیست .بنده کارده میخوام که ارزون واسم تموم شه.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
درود
اقا فروش اقساط هم دارید؟
شرایطش رو لطف کنید-اینکه یه سیم کد 5 میخوام یا کد 6.قیمتشم نمیخوام بالا بره-اگه 4هم باشعه و قیمتش خوب باشه و برام سنتگین نشه اوکیه
نهایتا توی سه قسط

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
درود
اقا فروش اقساط هم دارید؟
شرایطش رو لطف کنید-اینکه یه سیم کد 5 میخوام یا کد 6.قیمتشم نمیخوام بالا بره-اگه 4هم باشعه و قیمتش خوب باشه و برام سنتگین نشه اوکیه
نهایتا توی سه قسط
==================
پ . خ شد خدمتت

بالا